Giannis386
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχω κλάψει πραγματικά. Ειδικά με μπιλυ έχω ρίξει τρελό γέλιο.!!!!
σιγα δεν χανεις και τίποτα σπουδαιο.ενας ακομα προμοτορας αδερφε maik :-(όλα τα ωραία χάνω
εμείς να δεις τι γελοίο έχουμε ρίξειΈχω κλάψει πραγματικά. Ειδικά με μπιλυ έχω ρίξει τρελό γέλιο.!!!!
βασικά πλέον στις κριτικές πρέπει να φύγει ο τίτλος "κριτικές μελών" πρέπει να γίνει"κριτικές προμοτορων"σιγα δεν χανεις και τίποτα σπουδαιο.ενας ακομα προμοτορας αδερφε maik :-(
Εγώ πέτυχα αυτό που ήθελα ; Ναι !!! Άρα;εμείς να δεις τι γελοίο έχουμε ρίξει
Αλλά κάνε μια καλή
Διάβασε όλες τις παραθέσεις που σου έχω κάνει κ πες μου
Έχουμε άδικο με όσα έχεις γράψει όπως τα έχεις γράψει?
Αντικειμενικά
Κ μετά πες μου ποιος είναι πιο αστείος
ήθελες τι να βγεις γελοίος η να κάψεις την κοπέλα που μπορεί κ όντως να είναι καλή?Εγώ πέτυχα αυτό που ήθελα ; Ναι !!! Άρα;
Αφηστε ρε ησυχο τον Γιαννακη-αγαπουλη να γαμησουμε κι εμεις στο 150αρι , αφηστε ρε ησυχο το ζευγος να δουλεψειβασικά πλέον στις κριτικές πρέπει να φύγει ο τίτλος "κριτικές μελών" πρέπει να γίνει"κριτικές προμοτορων"
Τουλάχιστον να είναι πιο ακριβής
Υπαρχει καποιος που δεν το ξερει αυτο το κοριτσι?Ενιοτε λεει οτι ειναι απο ροδο φοιτητρια και εχει και αρκετα ονοματα εκτος το κανονικο της οπως Δημητρα Κατερινα κλπΚαποιος ειπε απο Ληξουρι νομιζω ...
εγω φιλε τα εχω πει ;) εχει πολλους εδω μεσα αερογαμηδες ;) απο την αλλη κριμα το παληκαρι μπανακι με τετοιο καιρο :- θα πουντιασειΡε εσύ εγώ δεν έχω θέμα αρκεί και ο άλλος να συμπεριφέρεται όπως του συμπεριφέρονται.Οταν ο τύπος αρχίζει να βρίζει και καλά μέσα από γραφόμενα της Χ κοπέλας που θέλει να σπρώξει δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει την απάντηση του.Ειπαμε για μαλακές ας ψάξει αλλού και αυτός και η καλή του.Τωρα ποιος το διασκεδάζει πιο πολύ αυτό φαίνεται και από τα γραφόμενα όλων των συναγωνιστών εδώ μέσα Γιαννακο.Αυτο που κατάφερες είναι εάν υπάρχει κοπέλα να μην κάνει ούτε σεφτε και εσύ να γελοιοποιηθεις σε ολόκληρο το θρεντ.Εκτος και εάν κουραστικές να παίζεις με το φασολάκι σου και είπες να γράψω καμία μακακια εδεω μέσα.
Αν η φωτογραφία ήταν αληθινή, θα της έκανα κι εγώ κούκουΕίδες το κορίτσι σε όλα μεσα
...................και παρα μονο οταν της δινεις το δωρακι τηςσυνάντηση με κατερίνα μάμπα.
εντάξει το γνωρίζω το κοριτσι, αλλά κάθε φορά είναι και καλύτερα.
κορμί πολύ ωραίο, με μικρό αλλά στητό στήθος. πόδι υπέροχο.
γίνεται κοπέλα σου. δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψεις ότι έχεις συναντήσει κολ γκιρλ παρά μόνο στο τέλος που θα πάει ο καθενας σπίτι του.
ευγενική, καθαρή και πολύ παθιασμένη.
στα τρία τοπ vfm...
εσένα αν δεν σε πλήρωναν,θα πήγαινες στην δουλειά σου?...................και παρα μονο οταν της δινεις το δωρακι της
και στο νήμα που ποσταρες,Τζον,όσες είναι αληθινές,πάλι κάτι θα δώσεις.οχι με την μορφή,που συζητάμε εδώ μέσα,αλλά με άλλους τρόπους.γενικα,αν θέλει κάποιος να κυκλοφορήσει,κάτι,αποδεκτά,πολύ όμορφο,πρέπει να πληρώσει και τον φόρο πολυτελείας.αυτο ισχύει και στα έμψυχα και στα άψυχα.το είπε κι γκουρού πιο πάνω. μιλάμε για επαγγελματία, όλοι το γνωρίζουμε. είμαστε μεγάλα "παιδιά"...
μερικές από αυτές που ΔΕΝ έδινα δωράκι ξεκίνησα να τις βάζω στο ανάλογο (υποτίθεται) νήμα για τις γυναίκες μας
αλλά δυστυχώς μιλάμε για καμμένο νήμα όπου κυκλοφορούν πολλοί αγάμητοι. όχι όλοι αλλά πολλοί...
τέλος πάντων εκεί (θεωρητικά) μπορεί να βρει κανείς σε ποιες δεν δίνουμε δωράκι.
ΟΧΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ
εννοείται ότι μια όμορφη κοπέλα κάπως θα την πληρώσεις.
την έξοδο (φαγητό, ποτό, ξενοδοχείο), το δωράκι στη γιορτή , στην επέτειο. το λουλούδι που θα προσφέρεις...
αυτό ισχύει για όλες, από τη γυναίκα μας μέχρι και την οποιαδήποτε κοπέλα.
Σωστά... Σε κάθε μορφή σχέσης υπάρχει ένα συνεχές δούναι και λαβείν, πληρώνεις και πληρώνεσαι με πολλούς τρόπους, άλλοτε φανερούς κι άλλοτε όχικαι στο νήμα που ποσταρες,Τζον,όσες είναι αληθινές,πάλι κάτι θα δώσεις.οχι με την μορφή,που συζητάμε εδώ μέσα,αλλά με άλλους τρόπους.γενικα,αν θέλει κάποιος να κυκλοφορήσει,κάτι,αποδεκτά,πολύ όμορφο,πρέπει να πληρώσει και τον φόρο πολυτελείας.αυτο ισχύει και στα έμψυχα και στα άψυχα.
Σωστά... Σε κάθε μορφή σχέσης υπάρχει ένα συνεχές δούναι και λαβείν, πληρώνεις και πληρώνεσαι με πολλούς τρόπους, άλλοτε φανερούς κι άλλοτε όχι