kinegiros14
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες για την κοπέλα?
Ενώ μου απάντησε στη μέση σταμάτησε..δεν θα ασχοληθώ άλλοΥπαρκτο ειναι το προφιλ,αγνωστες η διαθεσεις :o :o
Οποιος ασχοληθηκε λιγο παραπανω τσιμπολογησεΕνώ μου απάντησε στη μέση σταμάτησε..δεν θα ασχοληθώ άλλο
Σωστο. Δεν τσιμπανε μονο η μελισσες , τσιμπανε και οι σαυρεςΟποιος ασχοληθηκε λιγο παραπανω τσιμπολογησε
Οσες εχουν δοντακια και δεν φορανε μασελεςΣωστο. Δεν τσιμπανε μονο η μελισσες , τσιμπανε και οι σαυρες
υπάρχει περίπτωση να μου στείλει κάποιος κάτι καλό από μάμπα σε προσιτή τιμή?
παλια καραβανα τα παντα ολα σε προσιτη τιμη και καλο σεξ εμφανισιακα στεκεται πολυ καλαΚαλημέρα, δεν γνωρίζει κανείς την κορασίδα, ώστε να δώσει πληροφοριες για το τι παίζει?
παλια καραβανα τα παντα ολα σε προσιτη τιμη και καλο σεξ εμφανισιακα στεκεται πολυ καλα
Βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν είναι αυτή στη φωτό.Καλημέρα, δεν γνωρίζει κανείς την κορασίδα, ώστε να δώσει πληροφοριες για το τι παίζει? παλια καραβανα τα παντα ολα σε προσιτη τιμη και καλο σεξ εμφανισιακα στεκεται πολυ καλά. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και ενημέρωση.
μουφα ειναι.λεει οτι ειναι απο κορυδαλλο,δινει ραντεβου για να σε στησει και δεν απανταει μετα στο τηλεφωνο..Σορυ αυτός είναι ο σύνδεσμος,αν γνωρίζει κάτι κανείς;
οχι δεν είναι αυτή .πες τις να σου στείλει.στελνει χωρις προσωπο.αν σαρεσει προχώρησε. Ειναι.καληΒέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν είναι αυτή στη φωτό.
Δηλαδή ρίχνει πιστόλες στα ραντεβού; Γιατί οι φωτογραφίες τις φαίνονται καλές.Και για την τιμή που ζητάει not badμουφα ειναι.λεει οτι ειναι απο κορυδαλλο,δινει ραντεβου για να σε στησει και δεν απανταει μετα στο τηλεφωνο..
Ναι μου έστειλε φωτό.Οταν λες καλή από υπηρεσίες η από εμφανιση; Γιατί από την φωτό που μου έστειλε δεν τρελάθηκα.Μην πάμε σε gilf φάση.
αμα ψαξεις πιο πισω θα βρεις αναφορες,εχω και προσωπικη εμπειρια..Δηλαδή ρίχνει πιστόλες στα ραντεβού; Γιατί οι φωτογραφίες τις φαίνονται καλές.Και για την τιμή που ζητάει not bad