jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πάτα προεπισκόπηση αντί για αποστολή πριν στείλεις το post και θα τα δεις
Παντα ουσιαστικος
Πάτα προεπισκόπηση αντί για αποστολή πριν στείλεις το post και θα τα δεις
Ευχαριστώ αγαπητέΠαντα ουσιαστικος
φιλε εχει γραφτει πιο πισω κανα 2-3 φορες
Ποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες γιατί ψήνομαι? Είτε δημόσια είτε σε pm?
Όπως πχ. είναι GFE ή PSE, επαγγελματίας ή πιο αματούρι, καθαρή κλπ.
αματούρι παει και ψηλες στροφες
στον αγωνα καθαρη και πολυ καλη
στην τιμη πλεον οχι και τοσο καλη
η πιο μεγαλη πλακα ειναι οτι τα τηλεφωνα τα εχει ολη η αθηνα αλλα κριτικες και καλα λογια για τις ιδιες κυριες γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι τυποι η ολη φαση ειναι πραγματικα διασκεδαστικη και ολοι γελαμε ο ενας με τον αλλον να τωρα θα μου την πει καποιος για να του απαντησω κλπ ε ρε τι κανει ο ανθρωπος αμα δεν εχει προσωπικη ζωη και δεν μπορει να βγαλει γκομενα χαχαχαΕχετε πολυ πλακα παντως εδω μεσα τσακωνεστε για πουτανοτηλεφωνα διασκεδαζω αφανταστα διαβαζοντας αυτο το θρεντ >
Όμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτιαΑπο προσωπο τι λεει;
Αιμοροιδες ή συγκαμμα ?η πιο μεγαλη πλακα ειναι οτι τα τηλεφωνα τα εχει ολη η αθηνα αλλα κριτικες και καλα λογια για τις ιδιες κυριες γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι τυποι η ολη φαση ειναι πραγματικα διασκεδαστικη και ολοι γελαμε ο ενας με τον αλλον να τωρα θα μου την πει καποιος για να του απαντησω κλπ ε ρε τι κανει ο ανθρωπος αμα δεν εχει προσωπικη ζωη και δεν μπορει να βγαλει γκομενα χαχαχα
τι να σου πω κυριουλη μου δεν ειμαι ειδικος απευθυνσου σε πρωκτολογο να σου λυσει το προβλημα και να σου συστησει την καταλληλη θεραπευτικη αγωγη περαστικα στην πασχουσα περιοχηΑιμοροιδες ή συγκαμμα ?
Το νικνειμ σου βγαινει απο τις μπαρουφες ή απο τον βαρουφακη ?
Γνώμες για την Βίκυ Τζούλια;;
Όμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτια
Την πήρα πρίν μερικούς μήνες
Με 100 θά καθόταν μέχρι και μιάμιση ωρα
ήταν αρκετά καλή
Διάβασε εδώ
Οχι γιατι σε τρωει ο κολος σου. Ετοιμασου για μπανακιτι να σου πω κυριουλη μου δεν ειμαι ειδικος απευθυνσου σε πρωκτολογο να σου λυσει το προβλημα και να σου συστησει την καταλληλη θεραπευτικη αγωγη περαστικα στην πασχουσα περιοχη
ειπα να το παιξω καλο παιδι κ να μην μιλαω...ο μαικ που ειναι?
baroufakis νουμερο 2?Α. Θα σου μιλάω όπως μου μιλάς. Τελεία και...χαλάρωσε
Β. Αν θες να μελετήσεις τας γραφάς σου προτείνω Τρεμπέλα...
Γ. Μη δίνεις κανένα τηλέφωνο και σκασίλα μου. Αλλο όμως αυτό και άλλο να ξεκινάς ανούσιο πόλεμο.
Δ. Έγκριτοι συνάδελφοι????
Get a life mister...
η πιο μεγαλη πλακα ειναι οτι τα τηλεφωνα τα εχει ολη η αθηνα αλλα κριτικες και καλα λογια για τις ιδιες κυριες γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι τυποι η ολη φαση ειναι πραγματικα διασκεδαστικη και ολοι γελαμε ο ενας με τον αλλον να τωρα θα μου την πει καποιος για να του απαντησω κλπ ε ρε τι κανει ο ανθρωπος αμα δεν εχει προσωπικη ζωη και δεν μπορει να βγαλει γκομενα χαχαχα
ειπα να το παιξω καλο παιδι κ να μην μιλαω...
χωρια ότι δεν εχω ξεμπερδεψει με τα καλοκαιρινα
baroufakis νουμερο 2?
ο νουμερο ένα τι εγινε?
λοιπον φιλε κοιτα να σου πω κατι
εγκριτοι συνάδερφοι θεωρουντε οσοι βοηθάνε
οταν καποιοι μπαινουν μεσα κ μονο ζητανε χωρις να δειξουν τι ατομα είναι, χωρις να πουν 2 κουβέντες, χωρις να πουν 5 πραγματα που ξερουν, χωρις να βηθησουν κ το μονο που κανουν, είναι να πουλανε πνευμα, σε ανθρώπους που εχουν χαλασει περιουσιες, απετοντας πληροφοριες το μονο που θα παρουν είναι το τριτο το μακρυτερο
κ εδώ μεσα θα βρεις πολλους τέτοιους...
κ ακολουθεις την ιδια πορεια...
χαλαρωσε... μαθε το πως οποιος χαιδευει αυτια δεν είναι παντα φιλος...
αρχισε να συμετεχεις κ όχι να προκαλεις κ όλα θα ερθουν...
στο χωριο μου λεγαμε "όχι όπως εμαθες... αλλα όπως βρηκες..."
κ αυτά για τα οποια εσυ διαμαρτηρεσε τα δημιουργησαν ατομα με την δικη σου σταση...
δικη σου αποφαση αν θα το συνεχισεις...
αλλα κ δικη σου ευθηνη το αποτέλεσμα...
εγω φιλικα θα πω απλα σκεψου...
γραφουν η ιδιοι κ οι ιδιοι...
γιατι οι περισσοτεροι είναι απλα ζήτουλες...
κ οι αλλοι δεν θελουν να τσακωνοντε με προμοτορες...
όταν λοιπον καποιος θελει να γραψει κατι κ ξερει θα πεσουν να τον φανε γιατι να γραψει?
η αν υπαρχει κατι καινουργιο γιατι να το πει?
για να το καψει?
αρα θα πουν για τα ηδη γνωστα
αν δεν σας αρεσει αλλαξτε ροτα εσεις τα φερατε τα πραγματα σε αυτή την φαση
δεν σου φταιει ο γειτωνας αν εσυ επιασες το fb κ εκαψες το φαγητο
ας κοίταγες την κατσαρολα...
Συναγωνιστά δεν έκανε ούτε για το Διδυμου 27,καθώς είναι κρέας.Και μάλιστα πολύ κρέας,καθώς είναι 1,81 άνευ υποδημάτων και πάνω απο 120 κιλά.Θα σου πεί να πας σπίτι της κάπου στα Σεπόλια,σχετικά κοντά στον σταθμό του Μετρό.Η ταρίφα είναι 50€ για ένα καψούλι και μάλιστα θα προσπαθήσει να ροκανίσει χρόνο ή να αποφύγει προσφερόμενες υπηρεσίες.Δίνει κώλο,κάνει πίπες ελεύθερες,άλλοι έχουν πεί και γλυφοκώλια κτλ κτλ κτλ.Αν είσαι μερακλής θα σου βάλει κανένα δάχτυλο ή θα βγάζει κανένα ματσανόνι πλαστικό,αναλόγως.Όλα αυτά αν και ακριβά (50€/πήδημα), είναι θέμα επιλογής του καθενός μας.Αυτυό που την καθιστά επικίνδυνη,είναι πως υπονοεί ελεύθερο σεξ σε γελόμενά της.Αυτό απο την εποχή που ήταν στο Διδύμου.Εξωθεσμικός συναγωνιστής μου το έχει επιβεβαιώσει πως πήγε μια φορά σπίτι της και επειδή δνε έχυνε στο τρίλεπτο του είπε να του βγάλει την καπότα και να γαμήσει έτσι στο άκυρο.Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και σε συναγωνιστές εδώ,αλλά και σε έτερο συναγωνιστή στο Διδύμου, ο οποίος εν γένει ήταν ακάποτος καταδρομέας και χάρηκε κιόλας.Γνώμες για την Βίκυ Τζούλια;;
ΚαταιγιστικόςΣυναγωνιστά δεν έκανε ούτε για το Διδυμου 27,καθώς είναι κρέας.Και μάλιστα πολύ κρέας,καθώς είναι 1,81 άνευ υποδημάτων και πάνω απο 120 κιλά.Θα σου πεί να πας σπίτι της κάπου στα Σεπόλια,σχετικά κοντά στον σταθμό του Μετρό.Η ταρίφα είναι 50€ για ένα καψούλι και μάλιστα θα προσπαθήσει να ροκανίσει χρόνο ή να αποφύγει προσφερόμενες υπηρεσίες.Δίνει κώλο,κάνει πίπες ελεύθερες,άλλοι έχουν πεί και γλυφοκώλια κτλ κτλ κτλ.Αν είσαι μερακλής θα σου βάλει κανένα δάχτυλο ή θα βγάζει κανένα ματσανόνι πλαστικό,αναλόγως.Όλα αυτά αν και ακριβά (50€/πήδημα), είναι θέμα επιλογής του καθενός μας.Αυτυό που την καθιστά επικίνδυνη,είναι πως υπονοεί ελεύθερο σεξ σε γελόμενά της.Αυτό απο την εποχή που ήταν στο Διδύμου.Εξωθεσμικός συναγωνιστής μου το έχει επιβεβαιώσει πως πήγε μια φορά σπίτι της και επειδή δνε έχυνε στο τρίλεπτο του είπε να του βγάλει την καπότα και να γαμήσει έτσι στο άκυρο.Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και σε συναγωνιστές εδώ,αλλά και σε έτερο συναγωνιστή στο Διδύμου, ο οποίος εν γένει ήταν ακάποτος καταδρομέας και χάρηκε κιόλας.
Αυτα.
Συναγωνιστά δεν έκανε ούτε για το Διδυμου 27,καθώς είναι κρέας.Και μάλιστα πολύ κρέας,καθώς είναι 1,81 άνευ υποδημάτων και πάνω απο 120 κιλά.Θα σου πεί να πας σπίτι της κάπου στα Σεπόλια,σχετικά κοντά στον σταθμό του Μετρό.Η ταρίφα είναι 50€ για ένα καψούλι και μάλιστα θα προσπαθήσει να ροκανίσει χρόνο ή να αποφύγει προσφερόμενες υπηρεσίες.Δίνει κώλο,κάνει πίπες ελεύθερες,άλλοι έχουν πεί και γλυφοκώλια κτλ κτλ κτλ.Αν είσαι μερακλής θα σου βάλει κανένα δάχτυλο ή θα βγάζει κανένα ματσανόνι πλαστικό,αναλόγως.Όλα αυτά αν και ακριβά (50€/πήδημα), είναι θέμα επιλογής του καθενός μας.Αυτυό που την καθιστά επικίνδυνη,είναι πως υπονοεί ελεύθερο σεξ σε γελόμενά της.Αυτό απο την εποχή που ήταν στο Διδύμου.Εξωθεσμικός συναγωνιστής μου το έχει επιβεβαιώσει πως πήγε μια φορά σπίτι της και επειδή δνε έχυνε στο τρίλεπτο του είπε να του βγάλει την καπότα και να γαμήσει έτσι στο άκυρο.Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και σε συναγωνιστές εδώ,αλλά και σε έτερο συναγωνιστή στο Διδύμου, ο οποίος εν γένει ήταν ακάποτος καταδρομέας και χάρηκε κιόλας.
Αυτα.