jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κ εγώ χρυσή την είχα κάνει να της το φάω.. τίποτα
Είπε εάν το αποφασίσει θα μου έλεγε
Ακόμα περιμένω..
Στα ,60 κ εγώ αλλά πέρασα καλά
Ετσι ετσι
Κ εγώ χρυσή την είχα κάνει να της το φάω.. τίποτα
Ακόμα περιμένω..
ο καλός ο φούρναρης το ψήνει το κουλούρι τώρα συναγωνιστές 120 ευρα .Κ εγώ χρυσή την είχα κάνει να της το φάω.. τίποτα
Ακόμα περιμένω..
Ετσι ετσι
ο καλός ο φούρναρης το ψήνει το κουλούρι τώρα συναγωνιστές 120 ευρα .
παρά πολλά μην τρελαθώ κιόλας ημαρτονΠολλα τασσουλη!!!
Το παραεψησε κ κάηκε.. χαχαχαο καλός ο φούρναρης το ψήνει το κουλούρι τώρα συναγωνιστές 120 ευρα .
Τότε να το βοηθήσουμε το κορίτσι.. :S :S :SΠροσοχή.. ζητά λεφτά για να έρθει από Ουκρανία
δεν είναι κακό. Σε όποιον τον γαργαλάει η τσέπη του μη κάνει το λάθος κ στείλει λεφτά θα τα κλαίει! Βάλτε κάμερα,ξεκαθαρίστε τις συνθήκες της επισκεψης κ στείλτε τικετ! ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ!Προσοχή.. ζητά λεφτά για να έρθει από Ουκρανία
Είναι κούκλα, εάν είναι αυτή φυσικά, μου έστειλε φωτογραφίες κ θέλει λεφτά για να βγάλει διαβατήριο για να έρθει..σε μένα.δεν είναι κακό. Σε όποιον τον γαργαλάει η τσέπη του μη κάνει το λάθος κ στείλει λεφτά θα τα κλαίει! Βάλτε κάμερα,ξεκαθαρίστε τις συνθήκες της επισκεψης κ στείλτε τικετ! ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ!
200 δολάριαΕίναι κούκλα, εάν είναι αυτή φυσικά, μου έστειλε φωτογραφίες κ θέλει λεφτά για να βγάλει διαβατήριο για να έρθει..σε μένα.
Αα κ το σημαντικότερο!!.. ψάχνει λέει σοβαρή σχέση
Εστηλα μύνημα σε ivanka μόνο ξενοδοχείο 100 2 φορές εκτός πρωκτικό full πρωκτικό κάνει με πελάτες λέει δικούς της έξτρα κάνα 50 Άρι ..καλή φωνή θετική μου φανηκε
200 δολάρια
ΓεςΣου ζήτησε και τον αριθμό σου να τα πείτε μέσω What's Up?
Σοβιετικό σκαρί γύρω στα 55, πρώην αεροσυνοδός με παραπανίσια κιλά, χαλαρό σώμα αλλά απαλή επιδερμίδα και περιποιημένο τρίχωμα. Καλά φιλιά, πίπα αξιοπρεπή αλλά με προφυλακτικό, σεξ με καλή αίσθηση παρά την ηλικία. Χωρίς πρωτοβουλίες.αυτη λογικα σας ειναι γνωστη και μπορει να εχει γραφτει εδω μεσα...πληροφοριες παρακαλω οποιος την εχει παρει
σ'ευχαριστω...ναι ετσι λεει ,δεν ειναι πουτανα ,αλλα θελει δωρακι 50,λογω οικονομικων δυσκολιων...σα να λεμε, τον παιρνω,αλλα δεν ειμαι πουστης,επειδη δεν ειχα που να κατσω και βολευτηκα σ'ενα καυλι...να υποθεσω και βυζι χαλαρο εχει///κωλο το ιδιο;μικρα βυζια και κωλο εχει;Σοβιετικό σκαρί γύρω στα 55, πρώην αεροσυνοδός με παραπανίσια κιλά, χαλαρό σώμα αλλά απαλή επιδερμίδα και περιποιημένο τρίχωμα. Καλά φιλιά, πίπα αξιοπρεπή αλλά με προφυλακτικό, σεξ με καλή αίσθηση παρά την ηλικία. Χωρίς πρωτοβουλίες.
Το κακό ήταν ότι είχε πολύ πάρλα και τόση γκρίνια που σου χαλούσε την διάθεση. Το χειρότερο ήταν ότι μετά έπαιρνε συχνά τηλέφωνο για νέα συνάντηση, αφού δεν είναι πουτάνα να πάει με άλλον..... Δεν αξίζει την ταλαιπωρία και το πρήξιμο, υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις στα 50Ε.
Αυτά πριν από ένα έτος περίπου. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.