jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καμια πληροφορια;
Νομιζω οτι εχει αναφερθει παλιοτερα
Καμια πληροφορια;
100 λεει φουλ χωρις πολλες διευκρινίσεις
Καμια πληροφορια;
Νομιζω οτι εχει αναφερθει παλιοτερα
εχει αναφερθει πιο παλια και για studio οτι δουλευε και σε γραφειο100 λεει φουλ χωρις πολλες διευκρινίσεις
ετσι ;) οταν ζητησα φωτο σταματησε η επικοινωνιαoπως τα λεει ο Τασος..100 χωρις να στελνει φωτο αλλες..χωρις αναλ
μην ασχολεισε παιχτη περιπου τα ιδια κανει σε πολλους ;) παρε τιποτα αλλο να περασεις καλαΕίναι ηλιθια, τέλος. Τη ρώτησα περισσότερες πληροφορίες και μου λέει πως δεν ειμαι Αθήνα, το προφίλ δείχνει Σαλονικα. Με τα ζόρια την εξηγώ πως είμαι για δουλειά κάτω. Της λέω θέλω μια αληθινή φώτο και να με πει τι κάνει στα 100 ευρώ. Μου πετά, δεν είσαι Αθήνα σε μπλοκάρω...
μολις εστειλα μηνημα. Με τον τροπο που μιλαει μαλλον θα περασω πολυ ασχημα στο κρεβατι
Καμια πληροφορια;
Με έχει κουράσει αυτό..με την τρέλα της καθεμιάςετσι ;) οταν ζητησα φωτο σταματησε η επικοινωνια
ουτε καν μην πας τρελος εισαι ρεμολις εστειλα μηνημα. Με τον τροπο που μιλαει μαλλον θα περασω πολυ ασχημα στο κρεβατι
Είναι ηλιθια, τέλος. Τη ρώτησα περισσότερες πληροφορίες και μου λέει πως δεν ειμαι Αθήνα, το προφίλ δείχνει Σαλονικα. Με τα ζόρια την εξηγώ πως είμαι για δουλειά κάτω. Της λέω θέλω μια αληθινή φώτο και να με πει τι κάνει στα 100 ευρώ. Μου πετά, δεν είσαι Αθήνα σε μπλοκάρω...
και εγω για γραφειο το κοβω αλλα δεννσημαινει οτι δεν ειναι καλη. Κατεβασε το στα 100Φίλε Πέππα τώρα το ειδα μίλησα μαζί της και μου είπε 1 ώρα 120 ευρώ με cim ,gfe ,French kissing,χωρίς αναλ .Δεν έχω πάει μαζί της για να σου πω αν ειναι καλή (πάντως παρατήρησα και κάτι άλλο ότι δεν ήταν vip κάτι που με έβαλε σε σκέψεις ότι μπορεί να ειναι γραφείο .Παντως το προφίλ της έχει δυο φωτό ).Της ζήτησα επιπλέον φωτό αλλά δεν μου έδωσε και μου είπε ότι θέλω μόνο μέσω μαμπα .Να είστε καλά .
Αν κρίνω πάντως από τη δεύτερη φωτογραφία της , 28 δεν είναι με τίποτακαι εγω για γραφειο το κοβω αλλα δεννσημαινει οτι δεν ειναι καλη. Κατεβασε το στα 100
για 35 φενεταιΑν κρίνω πάντως από τη δεύτερη φωτογραφία της , 28 δεν είναι με τίποτα
Είναι κάτω από 35για 35 φενεται
ετσι ρε δωστε τα 100αρικα και τα 120αρια και μετα να λεμε γιατι εχουν μεγαλα κασε ;)και εγω για γραφειο το κοβω αλλα δεννσημαινει οτι δεν ειναι καλη. Κατεβασε το στα 100
Φίλε Πέππα τώρα το ειδα μίλησα μαζί της και μου είπε 1 ώρα 120 ευρώ με cim ,gfe ,French kissing,χωρίς αναλ .Δεν έχω πάει μαζί της για να σου πω αν ειναι καλή (πάντως παρατήρησα και κάτι άλλο ότι δεν ήταν vip κάτι που με έβαλε σε σκέψεις ότι μπορεί να ειναι γραφείο .Παντως το προφίλ της έχει δυο φωτό ).Της ζήτησα επιπλέον φωτό αλλά δεν μου έδωσε και μου είπε ότι θέλω μόνο μέσω μαμπα .Να είστε καλά .
ποσα θα της εδεινες;ετσι ρε δωστε τα 100αρικα και τα 120αρια και μετα να λεμε γιατι εχουν μεγαλα κασε ;)