anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
έχω την εντυπωση ότι θα ήθελες και εσύ να μας πεις την εμπειρία σου...ΑΑΑπαπαααα. Τέτοια πράγματα Δεν γίνονται εδώ
έχω την εντυπωση ότι θα ήθελες και εσύ να μας πεις την εμπειρία σου...ΑΑΑπαπαααα. Τέτοια πράγματα Δεν γίνονται εδώ
Πολλοί οι λόγοι που δεν γράφω πλέον.έχω την εντυπωση ότι θα ήθελες και εσύ να μας πεις την εμπειρία σου...
καλά κάνεις αλλά εδώ είναι το νήμα για το mamba και οφείλουμε να σεβόμαστε τις εμπειρίες όλων...Πολλοί οι λόγοι που δεν γράφω πλέον.
Ένας από αυτούς είναι ότι οι κοπέλες που παίρνω Δεν είναι από Mamba.
καλά κάνεις αλλά εδώ είναι το νήμα για το mamba και οφείλουμε να σεβόμαστε τις εμπειρίες όλων...
ακουσε να δεις δεν μιλαω τοση ωρα αλλα πήγαινε να κλαψεις πουθενα αλλουΚαι ποιόν δεν σεβαστηκαμε παρακαλώ.
Διότι ενδιαφέρον θα είχε μια ανασκόπηση των εμπειριών του συγκεκριμένου.
παίχτη μου κάτι δεν πάει καλά μ εσένα...Και ποιόν δεν σεβαστηκαμε παρακαλώ.
Διότι ενδιαφέρον θα είχε μια ανασκόπηση των εμπειριών του συγκεκριμένου.
ακουσε να δεις δεν μιλαω τοση ωρα αλλα πήγαινε να κλαψεις πουθενα αλλου
παίχτη μου κάτι δεν πάει καλά μ εσένα...
ο συναγωνιστής έγραψε την εμπειρία του και εσύ εμμέσως πλην σαφώς τον θεωρείς προμότορα...
ρε μπαγασάκο μήπως είσαι καψούρης...?
κρίνω από τα γραφόμενα σου...Πολύ ενδιαφέρον τό συμπέρασμα σου.
Πως προέκυψε όμως, ξέρεις κάτι εξ ιδίων, η σου είπαν.
αστο μιλαμε αν βγουν μυνηματα σου στον αερα :- θα γελαει μαζι σου ολο το φορουμ ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση που εκανεςΠολύ ενδιαφέρον τό συμπέρασμα σου.
Πως προέκυψε όμως, ξέρεις κάτι εξ ιδίων, η σου είπαν.
αστο μιλαμε αν βγουν μυνηματα σου στον αερα :- θα γελαει μαζι σου ολο το φορουμ ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση που εκανες
και οι 2 ;) αλλα αυτα φιλε ειναι γουστα εγω εκεινη την ωρα οπου εβρισκα τρυπα τον εχωναTASSOS karipidis...
ποια κάνει καλύτερο κωλογαμήσι...?
εσυ ρε μου ειχες πει οτι η Αγγελικη δεν κανει αναλ..εκτος και ελεγες για αλλη...και οι 2 ;) αλλα αυτα φιλε ειναι γουστα εγω εκεινη την ωρα οπου εβρισκα τρυπα τον εχωνα
κανει φιλε ;) οπως βλεπεις εχει ωραιο πωπουδακιεσυ ρε μου ειχες πει οτι η Αγγελικη δεν κανει αναλ..εκτος και ελεγες για αλλη...
Διαβαζω πολυ καιρο το νημα εδω αν και το ταργκετ γκρουπ μου ιμικροτερο ηλικιακα και θα ηθελα να πω μερικα πραγματα
ο καθενας γαμαει οποια γουσταρει και πληρωνει οτι γουσταρει στους αλλους δεν πεφτει λογος εχω παρει μες στο καλοκαιρι μια κυρια που αναφερεται συχνα στο νημα και δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα οταν ομως στο ημιχρονο του αγωνα κυτουσε το τηλεφωνο της ειδα αντι για ονοματα να γραφει χαρακτηρισμους οπως χοντρος κιλαρας μικρο πουλι μεγαλο πουλι γερος κλπ και μαλιστα καναμε πλακα για αυτο και εμενα μυ ειπε θα με γραψει ψιλος νεος.το συμπερασμα ειναι οτι οι γυναικες κανουν τη δουλεια και κυτανε μονο τα φραγκα και τους περισοτερους δεν θελουν ουτε να τους φτυσουν τους ανεχονται μονο για τα λεφτα ή γιατι τους κανουν διαφημηση και τους δινουν αλλους πελατες οποτε μην το παιζετε καπιοι σουπερ πηδηκουλες οσο για τα παρτουζωματα οι πουτανες τα γουσταρουν γιατι βγαζουν ευκολο χρημα αλλο 80 ευρω μονες τους 1,5 ωρα κιαλλο 80 ευρω με αλλη μαζι και μετα σιγουρα γελανε με τον πελατη που κανει τον πηδηκουλα στο σαιτ και τις διαφημηζει οποιος θελει ας πηδαει οποια θελει οσο θελει και ας πληρωνει οτι νομιζει αλλα ολοι ξερουν την αληθεια και πρωτα οι γυναικες που τρελαινονται στο γελιο με τους γαμικου συνδρομητες του μπουρδελα κομ
τωρα θα μου τα χωσετε καπιοι αλλα ολοι ξερετε οτι λεω αληθεια