clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.215
- Πόντοι
- 5.946
αν δεν πεταχτει μια μαλακια δεν αντεχετε,ετσι?
Ακάποτη μαλακία ή με προφυλάξεις;
αν δεν πεταχτει μια μαλακια δεν αντεχετε,ετσι?
παρα πολλες
Οι μαλακίες είναι μαλακίεςαν πεταγες μαλακιες με προφυλαξεις ισως εβγαζαν και χιουμορ...δυστυχως τις πετας ακαποτες που απλα ειναι μαλακιες....
ειδικα και με την επελαση της κρισης (αναδουλειας) πολλες το εχουν μονιμα απο το δευτερο ραντεβου ;) μην πω απο το πρωτο με κατι εξτρα ;) σε ευρω παρακαλωΓια να μην πούμε σχεδόν όλες...
Το μυστικό είναι: συχνός πελάτης, ελκυστική εμφάνιση, χαλαρή διάθεση, και απόλυτη καθαριότητα...
σπάνια συναντάς αντιρρήσεις
αγαπητε Τασο θα διαφωνησω....δεν υπαρχει κριση στη δουλεια. αν υπηρχε θα ειχαμε πτωση τιμων και εκπτωσεις-προσφορες....πιστευω οτι οι πιο πολλες το κανει για θεματα ανταγωνισμου..κανουν αυτο γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τα ομολογομενως ωραια κοματια που φερνουν τα γραφεια...ειδικα και με την επελαση της κρισης (αναδουλειας) πολλες το εχουν μονιμα απο το δευτερο ραντεβου ;) μην πω απο το πρωτο με κατι εξτρα ;) σε ευρω παρακαλω
Θές ονόματα;σε ποσους εχει τυχει απο γραφειο να σου προσφερουν ακα? σπανια εως καθολου...οχι το γραφειο
διαφωνώ υπαρχει φιλε μου μεγαλη κιολας ;) οι τιμες δεν πεφτουν για ενα και μονο λογω οταν εμφανισθει μια καινουργια μαμβα τρεχουν ολοι ;) οποτε το κασε μενει ψηλα ;) οσον αφορα της γραφειατες που ειναι ολες ομορφες και εχουν και καλο σερβις αστο (ανταγωνισμος) :- αλλουν εχουν πλεονεκτημα βασικο ;) βρισκεις οτι ωρα θες γυναικα και ανανεωνουν κιολας κοριτσιααγαπητε Τασο θα διαφωνησω....δεν υπαρχει κριση στη δουλεια. αν υπηρχε θα ειχαμε πτωση τιμων και εκπτωσεις-προσφορες....πιστευω οτι οι πιο πολλες το κανει για θεματα ανταγωνισμου..κανουν αυτο γιατι δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τα ομολογομενως ωραια κοματια που φερνουν τα γραφεια...
εμενα προσωπικα ποτε.....αν ξερεις ομως και επειδη καποιοι αρεσκονται στο να γλυφουν νεανικα μουνακια καλο θα ηταν να ενημερωνες......γιατι ετσι καποιοι θα προστατευθουν απο το να κολλησουν κατιΘές ονόματα;
Γιατί δεν έχω χώρο είναι μεγάλη η λίστα...
παιχτη αυτο με οτι σου λενε να το προσεχεις ;) κυκλοφορουνε πολλοι δρακοι καλο ειναι να λες τι βλεπεις με τα ματια σου αυτη ειναι η σωστη πληροφοριαΚαλημερα.εγω με προφυλακτικο εκανα.απλα οτι βλεπω και οτι μου λενε στο Μαμμπα ενημερωνω.καλη συνεχεια σε ολους.
σε κόβω λίγο υπερβολικό ως συνήθωςΓια να μην πούμε σχεδόν όλες...
Το μυστικό είναι: συχνός πελάτης, ελκυστική εμφάνιση, χαλαρή διάθεση, και απόλυτη καθαριότητα...
σπάνια συναντάς αντιρρήσεις
...άμα σου αρέσει να ρισκάρεις δικαίωμα σου...Ξεχνάς ότι είμαι κούκλος γυμνασμένος μαυρισμένος... υπεργκόμενος δηλαδή... μπορώ να σου πώ τουλάχιστον τρείς από τος τελευταιες σου κατακτήσεις οτι σε μενα κάτσανε ακα...
7 στις 10 μου κάθονται
Τώρα για εσένα... μπορεί να είναι αλλοιώς...
Εσενα σου εχουν κανει πατριωτη ή ακουσες απο αλλου ?Και οι δύο κάνουν ακά γαμήσια...
Η καλύτερη διαφήμιση