spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
κομμωτηριο εχεις?...αν οχι,παρε ενα.ναι ναι! Σε όλα ναι θα λέμε κ οτι γινει. Πονηρές αυτές,πονηροί κ μεις
κομμωτηριο εχεις?...αν οχι,παρε ενα.ναι ναι! Σε όλα ναι θα λέμε κ οτι γινει. Πονηρές αυτές,πονηροί κ μεις
εμενα 100 με αναλ και τελειωμα στο στομα μου ειχε πει...μαλλον οτι θελει στον καθενα..Αυτά είπαμε χτες.
Σύντομα λεπτομέρειες συνάντησης
εμενα 100 με αναλ και τελειωμα στο στομα μου ειχε πει...μαλλον οτι θελει στον καθενα..
Εγώ πάντως είμαι περίεργος για τον πρώτο που θα τη συναντήσει
δεν θα το έλεγα. Ήταν στην γέννηση του Στάλιν, 100%....
δεν θα το έλεγα. Ήταν στην γέννηση του Στάλιν, 100%....
Παντος το 150 και 200 ειναι το πρωτο που γραφουν και καλα κανουν
Λεφτα υπαρχουν και κοροιδα
και εδω 150 ακατεβατα στην ωρα οταν αντιπροτεινα χαμηλοτερη τιμη η δυο ωρες μπλοκ μεσα στα ματια αμε
Μπουαχαχαχαχχαχχαχαχχαχχαχκαι αυτη τον 200 με ρωτησε ποσα δινω και δεν συνεχισα
προτιμώ αυτη με εξηντα στο σπιτι της ;) κανει και ωραιες πιτες πηγα μια βολτα προχθες που δεν ειχα παει ποτε σπιτι της ;) ολα καθαρα πετσετα μοσχομυρισμένη ;) παντοφλιτσα μια χρησης ;) σχεδον 2 ωρες ;) ολα καλαΜπουαχαχαχαχχαχχαχαχχαχχαχ
Βαρατε
Νομίζω ότι αυτές είναι σεξο-τουριστριες. Σε πολλές από αυτού του είδους ρωσο-ουκρανεζες που κοίταζα και οι οποίες ζητάνε τα 200σαρια είδα να έχουν ποσταρει φωτογραφίες τους που έχουνουν βγει σε Ντουμπάι , Κατάρ κλπ. Εκεί βρίσκουνε τα λεφτά, από διάφορα υψηλομισθα στελέχη που δουλεύουν εκεί κάτω.Παντος το 150 και 200 ειναι το πρωτο που γραφουν και καλα κανουν
Λεφτα υπαρχουν και κοροιδα
και εδω 150 ακατεβατα στην ωρα οταν αντιπροτεινα χαμηλοτερη τιμη η δυο ωρες μπλοκ μεσα στα ματια αμε
Νομίζω ότι αυτές είναι σεξο-τουριστριες. Σε πολλές από αυτού του είδους ρωσο-ουκρανεζες που κοίταζα και οι οποίες ζητάνε τα 200σαρια είδα να έχουν ποσταρει φωτογραφίες τους που έχουνουν βγει σε Ντουμπάι , Κατάρ κλπ. Εκεί βρίσκουνε τα λεφτά, από διάφορα υψηλομισθα στελέχη που δουλεύουν εκεί κάτω.
Αυτές κάνουν 2-3 Τουρ και βγάζουν δύο φορές παραπάνω τα χρήματα συγκριτικά με αυτά που θα έβγαζαν κάνοντας μια νορμάλ δουλειά στη χώρα τους.
Λογικό είναι ότι μας ρίχνουν μπλόκ όταν πάμε να παζσρεψουμε. Είναι πλέον γνωστό στα γύρω κράτη ότι η Έλληνες έχουμε μείνει αφραγκοι και παίζουμε σε επίπεδο Ρουμανίας πλέον. Μόνον οι φολες πουτανες έρχονται Ελλάδα.
Δεν βλέπεται τι γίνεται και στα μεγαλογραφεια που δίνουν τις πουτανες τους από 130-150 ευρώ και θεωρούνται ότι είναι πιο καλές από τις ανεξάρτητες των αγγελιών? Έχουν ξεσκιστεί στην επεξεργασία των φωτογραφιών για να μετατρέπουν τις φόλες σε θεομούνες ώστε να δικαιολογήσουν τα 140€.
Πάνε οι εποχές πριν από τα μνημόνια , με τις σούπερ μουναρες του πρώην ανατολικού μπλόκ. Όλες αυτές πήγανε στις χώρες όπου οι κάτοικοι έχουν λεφτά. Εδώ τι να κάνουν?
Συμμφωνω αλλα οταν φερνει το γραφειο σεξτουρ στα 150 δεν μπορει να ζηταει τα ιδια και η ανεξαρτητη σεξτουρ