δυτυχως ναι τα ΠΑΝΤΑ
αντε γεια τοτε. Τεραστιος κινδυνος
δυτυχως ναι τα ΠΑΝΤΑ
ετσι απο περιεργεια,μπανακι εκανε πριν,κατα την διαρκεια ή μετα?Έχοντας διαβάσει τις όποιες αρνητικές και θετικές απόψεις για την κοπελα αποφάσισα να την συναντήσω. Εδώ να πω ότι ειπώθηκε για ελεύθερο sex, στην περίπτωση μου ολα έγιναν με προφύλαξη. Πρώτη εντύπωση καλη, 1.75 περίπου υψος, λεπτή στο σωμα, ομορφο πρόσωπο. Αγγλικά γνωρίζει λίγα τα βασικά οποτε το social δεν ξερω δεν απαντάω. Λογο της αγυμνασιά της εχει μετριο σωμα χωρις ραγάδες αλλα λογο του νεαρού της ηλικίας της το σώζει. Τα στήθη της 2αρακια πεσμένα αλλα με ρογες που ανταποκρίνονται. Στο κρεβάτι αρχικά νομιζα ότι ειχα μπροστά μου ένα πτωμα αλλα γρήγορα πήρε στροφές, αν και απο πρωτοβουλίες δεν το εχει γρήγορα ξεκλειδώνεται ανταποκρίνοντας στα χάδια και τα φιλια. Anal ντου απο παντού, στα τέσσερα, απο πανω, απο κατω, απο μπρούμητα, σίγουρα θα ξεχασα και κατι :o
Τέλος να πω ότι πλήρωσα 100 ευρω για δυο ωρες με full πρόγραμμα
ετσι απο περιεργεια,μπανακι εκανε πριν,κατα την διαρκεια ή μετα?
μπορει και να ειναι και ετσι,αλλα πληροφοριακα,περισσοτερες απο τις μισες το κανουν ετσι..
όχι καλε απλα αποτι ειχε πει σε μενα φοραει σπιραλ κ δεν κυνδινευει να μεινει εγκυοςΑυτή για να θέλει ακαποτα μαμησια πρέπει να είναι ήδη μολυσμένη με τίποτα aids. Παίζει αυτό που λένε ο βρεγμενος την βροχή δεν την φοβάται. Κάποιος αγαπητικός της την κολησε και τώρα μισεί τους άνδρες, οπότε κάνει ακαποτο και όποιος τσιμπήσει συν του ότι μπορεί να σπάσει και η καποτα.
Όσοι δεν θέλουν την ζωουλα τους ας πάνε μαζί της.
Τι εννοείς ακαποτη πίπα ή ακαποτη διείσδυση στην τρύπα?μπορει και να ειναι και ετσι,αλλα πληροφοριακα,περισσοτερες απο τις μισες το κανουν ετσι..
Ωραίος, όπως πάντα!Έχοντας διαβάσει τις όποιες αρνητικές και θετικές απόψεις για την κοπελα αποφάσισα να την συναντήσω. Εδώ να πω ότι ειπώθηκε για ελεύθερο sex, στην περίπτωση μου ολα έγιναν με προφύλαξη. Πρώτη εντύπωση καλη, 1.75 περίπου υψος, λεπτή στο σωμα, ομορφο πρόσωπο. Αγγλικά γνωρίζει λίγα τα βασικά οποτε το social δεν ξερω δεν απαντάω. Λογο της αγυμνασιά της εχει μετριο σωμα χωρις ραγάδες αλλα λογο του νεαρού της ηλικίας της το σώζει. Τα στήθη της 2αρακια πεσμένα αλλα με ρογες που ανταποκρίνονται. Στο κρεβάτι αρχικά νομιζα ότι ειχα μπροστά μου ένα πτωμα αλλα γρήγορα πήρε στροφές, αν και απο πρωτοβουλίες δεν το εχει γρήγορα ξεκλειδώνεται ανταποκρίνοντας στα χάδια και τα φιλια. Anal ντου απο παντού, στα τέσσερα, απο πανω, απο κατω, απο μπρούμητα, σίγουρα θα ξεχασα και κατι :o
Τέλος να πω ότι πλήρωσα 100 ευρω για δυο ωρες με full πρόγραμμα
δεν μιλαω για πιπα..αλλωστε εχει αναφερθει πολλακις εδω,,ο καθενας πρεπει να προσεχει..Τι εννοείς ακαποτη πίπα ή ακαποτη διείσδυση στην τρύπα?
ετσι απο περιεργεια,μπανακι εκανε πριν,κατα την διαρκεια ή μετα?
Μπανάκι ούτε πριν ούτε μετά ούτε κατά τη διάρκεια ....
Ήρθε με καθυστέρηση μιας ώρας με ακαταλαβίστικη δικαιολογία μετά από 5-6 τηλέφωνα ....
Πήγε να με καβαλήσει χωρίς καπότα . Είχα διαβάσει οτι δεν φέρνει μαζί της και είχα δικές μου...
Την γύρισα πίσοκωλητο και Όπως μπαινόβγαινα μου ήρθε ελαφριά μυρωδιά , έχυσα πέταξα την καποτα που βρώμαγε και τη έστειλα στα 45 λεπτά ....
Ούτε διανοήθηκα να πάρω κ κωλο ....
Προσέχετε ......
συμφωνώ με οσα εγραψε ο hustler τα ιδια εκανε και με εμενα.εγω εδωσα 60 ευρω για 1μιση ωρα χωρις κωλοΚαι πόσο πήγε η ταρίφα εάν επιτρέπεται;
Άρα έχουμε μια βρωμιάρα σαύρα σε αλμυρή τιμή.
δεν μιλαω για πιπα..αλλωστε εχει αναφερθει πολλακις εδω,,ο καθενας πρεπει να προσεχει..
Και πόσο πήγε η ταρίφα εάν επιτρέπεται;
Την κοπελια την πηρα μια φορα και μου ηρθε πλυμενη και μοσχομυριστη. Απλα φοβηθηκα και δεν εκανα πιπα ακαποτη . Δεν ειναι η πρωτη που δεν κουβαλαει καποτες. Ουτε μυρωδια αντεληφθηκα και ο κολαρακος ηταν πλυμενος με κλισμα οπως μουπε. Κουμπωμενη στην αρχη και μετα λυθηκε και καλογαμηθηκε. Ζηταει 100 για 1,5 ωρα φουλ πακεττο, γιατι ειναι 35+ πλαδαρη και ψηλη γκαγκανα. Την ειχα παρει απο βουλα και πηγαμε Γλυφαδα. Τωρα μου ειπε οτι μενει προς Θησειο. Εχει πρωινη δουλεια και μπορει μονο απογευμα. Θα την ξαναπαρω και θα μου κανει και πιπα ακα. Αλλωστε οταν φιλατε μια κοπελλα ξερετε αν πριν της τα ειχε ριξει καποιος στο στομα ? Γι αυτο μην λεμε μαλακιεςΧωρίς Καποτά ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!
Όσες εκδιδόμενες κάνουν ακαποτα μαμησια είναι τρελλές
Φιλτατε συναγωνιστή δεν μιλάμε για πίπα. Μιλάμε για ακαποτη διείσδυση στο νιμου ή στον λωκοΤην κοπελια την πηρα μια φορα και μου ηρθε πλυμενη και μοσχομυριστη. Απλα φοβηθηκα και δεν εκανα πιπα ακαποτη . Δεν ειναι η πρωτη που δεν κουβαλαει καποτες. Ουτε μυρωδια αντεληφθηκα και ο κολαρακος ηταν πλυμενος με κλισμα οπως μουπε. Κουμπωμενη στην αρχη και μετα λυθηκε και καλογαμηθηκε. Ζηταει 100 για 1,5 ωρα φουλ πακεττο, γιατι ειναι 35+ πλαδαρη και ψηλη γκαγκανα. Την ειχα παρει απο βουλα και πηγαμε Γλυφαδα. Τωρα μου ειπε οτι μενει προς Θησειο. Εχει πρωινη δουλεια και μπορει μονο απογευμα. Θα την ξαναπαρω και θα μου κανει και πιπα ακα. Αλλωστε οταν φιλατε μια κοπελλα ξερετε αν πριν της τα ειχε ριξει καποιος στο στομα ? Γι αυτο μην λεμε μαλακιες