gastone7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
η Ειρηνη!
Ποια ειρηνη φιλε?
η Ειρηνη!
Απο το Ντονιετσκ ...Ποια ειρηνη φιλε?
Θέλεις να μας πεις με ποιο όνομα είναι στο mampa?Απο το Ντονιετσκ ...
Αν και είμαι real member δεν μπορώ να την βρω.Μπορείς να δώσεις το link?Ειρηνη!!
:S :S :S :S :SΑν και είμαι real member δεν μπορώ να την βρω.Μπορείς να δώσεις το link?
Αν κατάλαβα καλά μου λες ότι είμαι μαλάκας?:S :S :S :S :S
Μην το παιρνεις τοσο βαρια ;) αλλα αν διαβαζες πισω δεν θα εμπαινες σε αυτην την πλακα!!!Ρωτα αυτον που εβαλε την φωτο,ο οποιος την εβαλε για να τον θαυμασουμε μαλλον παρα σαν πληροφορια
Αααα μάλισταΜην το παιρνεις τοσο βαρια ;) αλλα αν διαβαζες πισω δεν θα εμπαινες σε αυτην την πλακα!!!Ρωτα αυτον που εβαλε την φωτο,ο οποιος την εβαλε για να τον θαυμασουμε μαλλον παρα σαν πληροφορια
H Άντζελα η Ουκράνα είναι ρε παίχτες!!!!Μην το παιρνεις τοσο βαρια ;) αλλα αν διαβαζες πισω δεν θα εμπαινες σε αυτην την πλακα!!!Ρωτα αυτον που εβαλε την φωτο,ο οποιος την εβαλε για να τον θαυμασουμε μαλλον παρα σαν πληροφορια
H Άντζελα η Ουκράνα είναι ρε παίχτες!!!!
Άμέσως να του την πούμε.....πλακίτσα έκανε ο άνθρωπος!!!!!
Πάμε για άλλα.....
Πλάκα κάνεις?Λες να μην το καταλάβαμε ? εσύ γιατί βγαίνεις και εκθέτεις την τανα?
Άμα ήταν έτσι το έλεγε και ίδιος…..
Μην το παιρνεις τοσο βαρια ;) αλλα αν διαβαζες πισω δεν θα εμπαινες σε αυτην την πλακα!!!Ρωτα αυτον που εβαλε την φωτο,ο οποιος την εβαλε για να τον θαυμασουμε μαλλον παρα σαν πληροφορια
Ειρηνη!!
Πλάκα κάνεις?
Και που ξέρεις εσύ αν την εκθέτω ή όχι?
Εσύ τι κάνεις?...τον νταβά της?
Στο ζήτησε η ίδια?.....για λέγε, για λέγε
Κοίτα να δεις παίχτη...Έχω την εντύπωση ότι θέλεις να μας αποδείξεις ότι είσαι ενημερωμένος για όλους και για όλα….μήπως κάνω λάθος?
Όχι ξάδερφε....από τις φωτό σου δεν νομίζω!!!!μήπως την ξέρεις και αυτήν ξάδερφε ?
(αντε μικροί ,μεγάλοι στα καφενεία)
Όχι ξάδερφε....από τις φωτό σου δεν νομίζω!!!!
Δεν την γνωρίζω την κιουρία!!!!