Athanasios kolompar
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Nαι μου ζητησε 100 μου φανηκαν πολλα.Αν εχει δοκιμασει κανεις ωστοσο ας ενημερωσει!
με αυτο ειχε κανενας επικοινωνια?
Nαι μου ζητησε 100 μου φανηκαν πολλα.Αν εχει δοκιμασει κανεις ωστοσο ας ενημερωσει!
με αυτο ειχε κανενας επικοινωνια?
Στα 100 τι προγραμμα κανει;;αν δινει πισω κινηση κατι γινεταιNαι μου ζητησε 100 μου φανηκαν πολλα.Αν εχει δοκιμασει κανεις ωστοσο ας ενημερωσει!
εμενα παντως μονο πιπα ακαποτη μου ειπεπαιχτη μου μην ασχολεισε με το τι εγραψε ο καθενας ;) γιατι αρρωστησε ο ιδιος ;) αλλα μονο οτι η κυρια το ακαποτο το λεει με το καλημερα που της μιλας ;) το τραγουδαει
την ρωτησες σε μήνυμα;;τι ηθελες να σου πει με μήνυμα;; οταν βρεθείτε θα σου πει δε εχω καποτα η Μπορεί να παει να τον βαλει χωρις να σου πει τιποτα.τωρα εσυ βλεπεις λαι κρίνειςεμενα παντως μονο πιπα ακαποτη μου ειπε
κριτικες τελικα υπαρχουν καπου;
100 ευρώ χωρίς πρωκτικό.
ειναι φιλη της βαλεριας τυπε η αγγελικη μετρια πραγματαΑυτό το γνωρίζει κανείς κύριος...???
αυτο ειναι και το λινκ της αγγελιας που εχειΑυτό το γνωρίζει κανείς κύριος...???
Η ζουζούνα στα 100 ακατεβατα παίζει?
100 ευρώ χωρίς πρωκτικό.
Μαν με ενδιαφέρει κ εμένα, εάν μπορείς να δώσεις ινφο. ΜερσιΕστειλα μηνυμα και θα ειναι εδω δυο μερες
Γες..κ υπερτιμημένη θα έλεγαΑυτη τελικα ειναι μπαμπατσικια η χοντρη ρε παιδια???
Μαν με ενδιαφέρει κ εμένα, εάν μπορείς να δώσεις ινφο. Μερσι
ε ρε φιλε δεν ξερω αν το κανει αυτο....στα πμ ομως που αλλαξαμε επειδη διαβασα για τα ακαποτα την ρωτησα για ψαρωμα και μου το ξεκοψε......βασικα εγω κυριως γραφεια παιρνω αλλα που και που μια ελευθερας βοσκης μου αρεσει να δοκιμαζω......τωρα για τα αλλα δεν μπορω να εχω αποψη....ουτε το πως γαμαει ο καθενας ουτε το πως γαμιετε η καθεμια....εγω εκανα μια απλη ερωτηση.....αν υπαρχουν κριτικες.....εννοειτε οτι ολοι θελουμε να προστατευτουμετην ρωτησες σε μήνυμα;;τι ηθελες να σου πει με μήνυμα;; οταν βρεθείτε θα σου πει δε εχω καποτα η Μπορεί να παει να τον βαλει χωρις να σου πει τιποτα.τωρα εσυ βλεπεις λαι κρίνεις
δεν αξίζει αδερφέ εχει πολυ καλύτερες εδω μεσα .κριτικες οτι βρεις εδω μεσαε ρε φιλε δεν ξερω αν το κανει αυτο....στα πμ ομως που αλλαξαμε επειδη διαβασα για τα ακαποτα την ρωτησα για ψαρωμα και μου το ξεκοψε......βασικα εγω κυριως γραφεια παιρνω αλλα που και που μια ελευθερας βοσκης μου αρεσει να δοκιμαζω......τωρα για τα αλλα δεν μπορω να εχω αποψη....ουτε το πως γαμαει ο καθενας ουτε το πως γαμιετε η καθεμια....εγω εκανα μια απλη ερωτηση.....αν υπαρχουν κριτικες.....εννοειτε οτι ολοι θελουμε να προστατευτουμε
υποθετω οτι το yes παει στο χοντρη ετσι?Γες..κ υπερτιμημένη θα έλεγα
70 με 80 το φουλ έπρεπε να έχει