Valeriana...αν την συναντήσετε θα αναθεώρησετε το τι είναι ΠΙΠΑ, η τύπισσα την πιπα την έχει πάει σε άλλο επίπεδο, για μένα η πιπα της είναι εμπειρία ζωής.
Ας τα πάρουμε από την αρχή
Το ραντεβού κανονίστηκε εύκολα μέσου viber ήρθε στην ώρα τις φρέσκια και περιποιημένη, μετά τις συστάσεις άρχισε να γδύνεται αντικριζοντας μια όμορφη και συμπαθιτικη γυναίκα.
Ήταν πολύ ερωτική και άνετη από την πρώτη στιγμή με χάδια και φιλιά παντού, για μένα η απόλυτη gfe φάση.
Όταν κάποια στιγμή άρχισε να ασχολείται με τον μικρό εκεί άρχισαν τα πυροτεχνήματα...πιπα υγρή, αισθησιακή με ρυθμό τα χέρια να βολτάρουν σε όλο το κορμί μου και η γλώσσα τις να παίζει σε όλη την γύρω περιοχή...ολη όμως.
Αυτο ήταν, δεν ήθελα τίποτα άλλο μόνο να ασχολείται με τον μικρό.
Μετά από 30-35 'βασανιστικα' λεπτά ο μικρός...ανατιναχθηκε, τα ρουφιξε μέχρι σταγόνας (νομίζω ότι δεν τα έφτυσε) της είπα ότι δεν θέλω τίποτα άλλο μιας και ειμουν πλήρεις μόνο να την έχω αγκαλιά μου.
Αφού είχα πει ότι δεν θέλω ούτε έχω ανάγκη κάτι άλλο (sex) εκείνη είχε άλλη γνώμη, ξανά πιπα με περιποίηση ακόμα καλύτερα στην γύρω περιοχή και παίξιμο κολοτριπιδας, καβλωσα τόσο πολύ που όταν τελείωσα νόμιζα ότι γύριζε όλο το δωμάτιο.
Και έτσι για τους τύπους
Πρόσωπο 7
Σωμα 6
Διαθεση 8
Σχεση τιμής 10