ajax95-96
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
τελικα βρεθηκε κανενας με αυτο? μου ειπε 80 για μια ωρα και ενα τηλεφωνο που δεν απανταει εδω και 3 μερες?
Εμενα παντως τα ειπαμε λίγο και μετα σταματισε να μου μιλαει...τελικα βρεθηκε κανενας με αυτο? μου ειπε 80 για μια ωρα και ενα τηλεφωνο που δεν απανταει εδω και 3 μερες?
νομιζω οτι υπαρχουν σχολια απο συναγωνιστες μερικες σελιδες πισωτελικα βρεθηκε κανενας με αυτο? μου ειπε 80 για μια ωρα και ενα τηλεφωνο που δεν απανταει εδω και 3 μερες?
Αυτό που θα πω, δεν θέλω να παρεξηγηθεί και ειλικρινά στο λέω με κάθε καλή διάθεση...
Θες να μας πεις, οτι ενώ όλα (αν όχι όλα-τα περισσότερα) μηνύματά σου στο συγκεκριμένο thread είναι του στυλ "Τι είναι αυτό?", "Αυτό είναι καινούργιο?", "Με αυτή έχει μιλήσει κανένας?", εσύ πήγες με κάποια από το mamba, που ενώ στο 75% των συναγωνιστών είπε 150 Euro / 1,5 hr με full πρόγραμμα, σε εσένα το πρόσφερε με 80...
Και ούτε ενημέρωσες κανέναν, ούτε κριτική έγραψες, ούτε να προλάβεις κάποιον που πιθανότατα έδωσε περισσότερα. Και μας το λες αφού έχει θιχτεί το θέμα για να μας το παίξεις και μάγκας? "Πως το ξέρεις ότι έχει ωραίο κώλο? Το ξέρω αφού την πήρα με 80, να κάτσετε να σκάσετε?"
Δεν διεκδικώ δάφνες ενημέρωσης ούτε προς τους άλλους, ούτε προς το πρόσωπό σου.. Αλλά με κάτι τέτοιες στάσεις δεν απαντάει κανένας και έτσι χάθηκαν και οι παλιοί.. Τα έχουμε πει, μην τα ξαναλέμε...
Φιλικά στο λέω..
καλησπερα φιλος που την πηρε μιλησε για αδυνατο κοριτσι προσχαρο ψηλοπαιδι κοστος συναντησησ 150 για 1,5 ωρα με φουλ προγραμμα ...στοματικο με σκουφακι..δεν τα κλαις αλλα και οχι οτι ειναι η ευκαιρια...αν θελεται εχω και τηλ ...
απλα επιλεγουν σε λιγους και καλους...γιατι οπως εγραψα και πριν λιγες ημερες πεφτουν σαν ορνια πανω σε ολες πουτανες και μη και εχουνε γαμησει ολο το σαιτ του μαμπα.υπαρχουν βεβαια ακομα πολλες επιλογες αλλα για αυτους που ψαχνουν οχι για αυτους που τα θελουν ολα στο πιατο...Για να μην τα λέμε όλα μαύρα….υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που δίνουν ακόμα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες..
καλησπερα φιλος που την πηρε μιλησε για αδυνατο κοριτσι προσχαρο ψηλοπαιδι κοστος συναντησησ 150 για 1,5 ωρα με φουλ προγραμμα ...στοματικο με σκουφακι..δεν τα κλαις αλλα και οχι οτι ειναι η ευκαιρια...αν θελεται εχω και τηλ ...
Πες τα μεγάλες. Εδώ μέσα μερικοί τους αρέσει να πληρώνουν 150αρια και 200αρια και νομίζουν ότι είναι μάγκες και κατηγορούν τους άλλους που πληρώνουν 80αρια γιατι δεν δίνουν πληροφορίες.για πιο λόγο? για να ανεβάσουν και αυτές τις τιμές.απλα επιλεγουν σε λιγους και καλους...γιατι οπως εγραψα και πριν λιγες ημερες πεφτουν σαν ορνια πανω σε ολες πουτανες και μη και εχουνε γαμησει ολο το σαιτ του μαμπα.υπαρχουν βεβαια ακομα πολλες επιλογες αλλα για αυτους που ψαχνουν οχι για αυτους που τα θελουν ολα στο πιατο...
Και εμένα με έπρηξε…και ακόμα τιμή δεν πήρα….θέλει λέει να δει φωτο μου
Θα τρελαθούμε τελείως.. από πότε άρχισαν να μας διαλέγουν οι πουτανες ?…αν είμαστε όμορφοι...και να πληρώνεις και από πάνω
τελικα ειναι του επαγγελματος η μας κανει πλακα?
τελικα βρεθηκε κανενας με αυτο? μου ειπε 80 για μια ωρα και ενα τηλεφωνο που δεν απανταει εδω και 3 μερες?
πριν τους μιλήσετε...τις βλέπετε πώς είναι ρε σεις;;;Εμενα παντως τα ειπαμε λίγο και μετα σταματισε να μου μιλαει...
καλημερα,γνωριζει κανεις κατι για την Βικτωρια?Δειχνει να ειναι του επαγγελματος
Φίλε Στυλιανέ είναι ημιεπαγγελματίας, αρπαχτές κάνει. Συνήθως ζητάει 100, κάποιος ανέφερα ότι αρκέστηκε στα 50. Αλλά προσοχή: παίζει πολύ αλκοολ και ίσως και χειρότερα. Έχει αναφερθεί λίγες σελίδες πιο πίσω.
τωρα γινεσαι κακος...Να συμπληρωσω κι εγω οτι την πηρα τηλεφωνο και στο τηλεφωνο ψελλιζε (12 η ωρα το πρωι εντωμεταξυ) σα να την ξυπνησα ή σα να ηταν μαστουρωμενη βαρια ή πιωμενη. Οποτε το αφηνουμε ! Αλλα προτρεπω τον Πατακο να παει να τη δοκιμασει ακαποτα, μπας και ησυχασουμε απο τους χουνταιους εδω μεσα
βγαινει με δυο προφιλ αλλα ειναι σαν θωρηκτό ρε παιδια και 70-100€ ειναι πολλα για δαύτη...Για όσους γουστάρουν γεματούλες...70 την ώρα μου είπε και 100 πρωκτικό...όλα με προφυλακτικό...σε ξενοδοχείο...ΔΕΝ ψώνισα...