Μηπως γινει και των μιλφ δεν ξερω γιατι με εχουν φαει οι 45αρες στο τιντερ!
Τι εστί τίντερ; ένα άλλο mamba;
Μηπως γινει και των μιλφ δεν ξερω γιατι με εχουν φαει οι 45αρες στο τιντερ!
Καλη χρονια φιλε!!!!!! Περιπου σαν μαμπα απλα εκει εχει πολλες 40αρες-45αρες που ψαχνονται για σχεση βεβαια αλλα δεν με χαλαει...Τι εστί τίντερ; ένα άλλο mamba;
Κλεισημο χρονιας με Κατερινα. Μια νεραιδα ειναι.ωραια σωμα , χαμογελαστη και φοβερο σερβις Χρονια πολλα παιδια
καλη χρονιαΚαλή χρονιά με υγεία και καθαρά μυαλά..
...και κάτι ακόμα..''αν δε βρέξεις κώλο,ψάρι δεν τρως'' λέει ένα γνωμικούλι μας..
Όσοι κύριοι γράφουν εδώ τις εμπειρίες τους έχουν ξεκινήσει ψάχνοντας και σαν κασκαντέρ..μη ζητάτε κάποιοι τηλεφωνάκια χωρίς κόπο..
Σεβαστείτε τους φίλους που έχουν ''πληρώσει'' για να μας ανοίξουν τα μάτια..
..και πριν μου την ''πέσουν'' κάποιοι,τόσα χρόνια δεν έχω ζητήσει κάτι..
Τα σέβη μου..
Καλή χρονιά σε ολους .Ρε μάγκες τι παίζει με την τοποθεσία του εκάστοτε μουνιού?Όσες έχω ρωτήσει που βρίσκονται με την υποψία ότι η επίσημη τοποθεσία είναι μούφα ...δυστυχώς την επικυρώνουν.Από την άλλη ανοίγοντας τα δικά σας link με μουνιά που λέτε ότι είναι στην Αθήνα βλέπω στην επίσημη τοποθεσια τους ότι βρίσκονται στα Ουράλια.Τι παίζει?
Ευχαριστώ και πάλι τις αγωνιστικές μου ευχές για ένα υγιές και καβλόσπαρτο 2019
Η χρόνια έπρεπε να κλείσει με ένα καλό μιλφακι .... και ο κλήρος έπεσε στην Έλενα 42 !! Χρόνια πολλά καλά και ευτυχισμένα σε όλους και όλες !!
Καλησπέρα σε όλους καλή χρόνια με υγεία και ευτυχία !!!
Θα μπορούσε κάποιος από τους συναγωνιστές να βοηθήσει με το τηλεφωνο της Έλενας 42 θα μπορούσε κάποιος να το στείλει με π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Μονο που αυτη η αγγελια δεν ειναι για την Ελενα42 αλλα για την Αγγελικη 34Εχει αγγελία με όλα τα σχετικά:
kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/aggeliki-call-girl_i477209
Και δεν ανοιγει επισης!Μονο που αυτη η αγγελια δεν ειναι για την Ελενα42 αλλα για την Αγγελικη 34
Έχεις απόλυτο δίκιο,η αγγελία που έβαλα(και δεν ανοίγει κιόλας!) αφορά αυτή:Μονο που αυτη η αγγελια δεν ειναι για την Ελενα42 αλλα για την Αγγελικη 34
ξερουμε τιποτα για εδω? δεν την εχω δει σε προηγουμενες σελιδες
Καλημερα και Καλή ΧρονΧρονιά με Υγεία!
Για τούτην κάποιος ειχε γράψει κατι αλλά δεν μπορώ να το βρω μια και εχει αλλάξει ονομα,
Εχει περάσει κάποιος;
εστω και σε πμ, μια και ισως ειναι αματερ φάση απο οτι καταλαβαίνω ...
το αμερικανικο mamba 100 βεβαια κλασεις ανωτερο , υποβαθμισμένο ομως στην Ελλαδα , μονο για smartphonesΤι εστί τίντερ; ένα άλλο mamba;
και από αυτό εχεις?? γεια σου φιλε!το αμερικανικο mamba 100 βεβαια κλασεις ανωτερο , υποβαθμισμένο ομως στην Ελλαδα , μονο για smartphones
100 ευρω στο χωρο της στη Βουλα. περιμενω απαντηση της για λεπτομερειες...