Να γραψω και μία κριτική για την φίλη μου την Ελενα42 , και ευχαριστώ και τον συναθλητη για το κονε ..... Η Έλενα οπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστες είναι μία όμορφη γυναικα γύρω στο 1.70 με καταπληκτικά μάτια και ωραίο σώμα ... αματουρ στο 100% μιλφ κατι το οποίο εμενα με εξιτάρει , ουκρανικής σχολης κυρία ... λεπτομέρειες για το σωμα της δεν χρειάζεται να δώσω γιατι έχουν ανεβάσει και άλλοι συναγωνιστές φωτογραφίες ... απλα αυτο που εχω να πω και γενικότερα για τις γυναίκες αυτής της σχολής είναι το απίστευτο δέρμα που έχουν όπως και η συγκεκριμένη ...
η έλενα εμφανίστηκε με ωραίο καθημερινό στυλ, καλοντυμένη με όρεξη και ανανεωμένη από το ταξίδι της κατι που της βγήκε μαζί μου κατα την ώρα του παιχνιδιού ... δεν λεει οχι σε κάτι αρκεί να ξέρεις πως να της φερθείς και στο αντποδιδεί 100% ( μην ξεχναμε αλλωστε ότι ειναι αματούρι) ... gfe κατασταση λοιπόν με φουλ καυλα και θετική ενεργεια ... από εμενα προτείνεται ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα την τιμήσω ξανα σίγουρα ... επίσης στα θετικά κάθεται χαλαρα μιαμιση ωρίτσα (μπορεί να πήγε και λίγο παραπάνω όλη η συνεύρεση ) ...