erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Η σειρα σου. Ολο οι αλλοι πανε πρωτοι
Κάποιο σχόλιο;
Έχει πάει κάποιος;
Θέλω να την κανονίσω για αύριο.
Κάποιο σχόλιο;
Έχει πάει κάποιος;
Κάποιο σχόλιο;
Έχει πάει κάποιος;
Δεν ξέρω από λεφτά τι είπε αλλά σηκώνει παζαρι
100 € μια φορα μου ειπε εμενα ,ψαχνει για κοροιδα μαλλον
Κάποιο σχόλιο;
Έχει πάει κάποιος;
η Στέλλα πρέπει να είναι Έχει και νήμα στο bou
καμια πληροφορια γιατι ειναι vip
τωρα θα νομισεις ότι σου κολαω αλλα εσυ προχτες μου πεταγες σποντα ότι δεν ξερω από γυναικες κ ότι πρεπει να μαιω κ τις ποιο μικρε στενες κ τετοια... τωρα μου λες δεν αναγνωρίζεις την στελα σελενα σιρινα που εχει τις ιδες φωτο στο μαμπα κατι χρονια κ εχει κ νημα εδω?
80+20 extra, τις ειπα 60 και να βγαλει απο την μεση τα ++ αν θελει να την λουσω με σπερμα και με εγραψε στην μουναρα της
Κάποια εμπειρία κανείς?
και οχι μονο το φαναρι της αλλα και πολλους αλλους ρολους...Αυτοι που ξερουν που βρισκεται η καθε πουτανα κρατανε το φαναρι της?....
καταρχας τη στελλα την ξερω από το σαιτ εδω και όχι από το μαμπα και οι φοτο στο μαμπα δεν ειναι της στελλας ουτε και η στελλα ειναι 34 χρονων ουτε εκει κοντα οποτε δεν καταλαβαινω γιατι εγω πρεπει να ξερω ποιας ειναι το προφιλ αλλωστε γι αυτό ρωτησα.τωρα θα νομισεις ότι σου κολαω αλλα εσυ προχτες μου πεταγες σποντα ότι δεν ξερω από γυναικες κ ότι πρεπει να μαιω κ τις ποιο μικρε στενες κ τετοια... τωρα μου λες δεν αναγνωρίζεις την στελα σελενα σιρινα που εχει τις ιδες φωτο στο μαμπα κατι χρονια κ εχει κ νημα εδω?
ειλικρινα με τις γνωσεις που θες να δειχνεις ότι εχεις δεν το περιμενα
Αυτή παρότι διαβάζει τα μηνύματά μου, δεν απαντά. Έναν άλλο φίλο από δω τον έβρισε, μόλις της έγραψε για ραντεβού.
οι φωτογραφίες εδώ γιατί παρέθεσα λάθος λινκ με το κινητόκαταρχας τη στελλα την ξερω από το σαιτ εδω και όχι από το μαμπα και οι φοτο στο μαμπα δεν ειναι της στελλας ουτε και η στελλα ειναι 34 χρονων ουτε εκει κοντα οποτε δεν καταλαβαινω γιατι εγω πρεπει να ξερω ποιας ειναι το προφιλ αλλωστε γι αυτό ρωτησα.
επισης να σου πω ότι ποτε δεν ειπα ουτε αφησα υπονοουμενα για το αν ξερεις από γυναικες απλα μπορει να διαφερουν τα γουστα μας στις γυναικες.
ελπιζω να εγινα κατανοητος. μερικοι εδω μεσα εχουν μια διαθεση να την πεφτουν σε οποιον δεν ειναι στην παρειτσα τους εγω δεν το βλεπω ετσι απλα τη λεω σε μερικους που κανουν άλλη δουλεια εδω μεσα (και δεν εννοω εσενα) νομιζοντας ότι τρωμε κουτοχορτο. αυτα το ολιγα φίλος
οντως αυτο που γινετε με τα μηνυματα για ραντεβου σε οσες ειναι στο μαμπα ειναι φοβερο, μιλαω με κοπελα απο μαμπα και θα διαγραψει τον λογαριασμο της γιατι απο τα 100 μηνυματα που τις στελνουν τα 95 ειναι για σεξ με πληρωμη, δεν το πιστευει μου ειπε ποσοι πολλοι αντρες ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν μια γυναικα ωστε αυτη να παει μαζι τους απο το να προσπαθησουν να την ριξουν στο κρεβατι με την αξια τους.Αυτή παρότι διαβάζει τα μηνύματά μου, δεν απαντά. Έναν άλλο φίλο από δω τον έβρισε, μόλις της έγραψε για ραντεβού.
Υποθέτω πως δεν είναι της δουλειάς, αν έχει καποιος άλλος άλλη πληροφορία, ας ενημερώσει.
μεγάλο ποσοστό γυναικών βιζιτάρουν από το mamba λογικό είναι να την πέφτουν και σ αυτήν...οντως αυτο που γινετε με τα μηνυματα για ραντεβου σε οσες ειναι στο μαμπα ειναι φοβερο, μιλαω με κοπελα απο μαμπα και θα διαγραψει τον λογαριασμο της γιατι απο τα 100 μηνυματα που τις στελνουν τα 95 ειναι για σεξ με πληρωμη, δεν το πιστευει μου ειπε ποσοι πολλοι αντρες ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν μια γυναικα ωστε αυτη να παει μαζι τους απο το να προσπαθησουν να την ριξουν στο κρεβατι με την αξια τους.
εγω το γνωριζω αυτο, αυτη ομως δεν το ξερει, δεν θα κατσω να τις εξηγησω αυτο που ειπες, γιατι θα καρφωθω οτι και εγω κανω αυτην την δουλεια,,, οποτε κανω τον ανηξερο και σιγα σιγα κερδιζω την εμπιστοσυνη της.μεγάλο ποσοστό γυναικών βιζιτάρουν από το mamba λογικό είναι να την πέφτουν και σ αυτήν...
σωστό σε βρίσκω ...εγω το γνωριζω αυτο, αυτη ομως δεν το ξερει, δεν θα κατσω να τις εξηγησω αυτο που ειπες, γιατι θα καρφωθω οτι και εγω κανω αυτην την δουλεια,,, οποτε κανω τον ανηξερο και σιγα σιγα κερδιζω την εμπιστοσυνη της.
παίδες την έχω πάρε και δεν αξίζει με τίποτα μακριά100 € μια φορα μου ειπε εμενα ,ψαχνει για κοροιδα μαλλον
οντως αυτο που γινετε με τα μηνυματα για ραντεβου σε οσες ειναι στο μαμπα ειναι φοβερο, μιλαω με κοπελα απο μαμπα και θα διαγραψει τον λογαριασμο της γιατι απο τα 100 μηνυματα που τις στελνουν τα 95 ειναι για σεξ με πληρωμη, δεν το πιστευει μου ειπε ποσοι πολλοι αντρες ειναι διατεθειμενοι να πληρωσουν μια γυναικα ωστε αυτη να παει μαζι τους απο το να προσπαθησουν να την ριξουν στο κρεβατι με την αξια τους.