spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γιατι μιλας ασχημα εσυ?....πως να το φάμε όταν το μόνο που μου έρχεται ειναι ξερατο!
γιατι μιλας ασχημα εσυ?....πως να το φάμε όταν το μόνο που μου έρχεται ειναι ξερατο!
γιατί ο Λιακος ειναι πόρνος αξιόλογος κ θέλω να γαμαει κ να γελάει οχι να ξερνάειγιατι μιλας ασχημα εσυ?....
πως να το φάμε όταν το μόνο που μου έρχεται ειναι ξερατο!
Συνάντηση με την κοπέλα.
Ωραίο σωματάκι και πρόσωπο, ερωτική διάθεση, ανύπαρκτα φιλιά, πολύ καλό στοματικό, καλή στο πήδημα. Μασάζ στη συνέχεια. Πολύ καλή και στο σόσιαλ. Ερωτική γυναίκα. Η συνάντηση έγινε στο χώρο της, απέναντι από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Από αύριο θα φιλοξενεί 2 κορίτσια από Λετονία όμορφα στις φωτο, τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα για ραντεβού.
προσφατη συναντηση με το παραπανω μαμποτεμάχιο .... μετα απο σύσταση συναδέλφου πανευκολη συννενόηση μεσω τηλεφωνου και κλειστηκε ραντεβου αμεσα ...
χωρος στον νεο κοσμο και συγκεκριμενα στην καλλιροης ... ξεκινανω απο τον χώρο , ζεστός, πεντακάθαρος ανετος μεγαλα δωματια ενα μαζαζοκρεβατο για τους φαν ... λοιπον παμε στην κυρία ... αν την δεις ορθια η ξαπλωτη απο πίσω δεν θα την κάνεις για πανω απο 25 χρονών ... η επιδερμίδα είναι το κάτι αλλό , ιχνος κυταρρίτιδας η κατι αλλο δεν υπάρχει , το βυζι 2-2,5 .... και λεω απο πίσω αν την δεις γιατι το πρόσωπο προδίδει απλα την ηλικία της ... όμορφη βεβαια ...κλασσική ρωσίδα παλαιας σχολής ...
ειλικρινα κρίμα που δεν ειχε τυχει τοσο καιρό να γνωριστω μαζι της ...
στον αγωνα τωρα λόγω εμπειρίας και dna (πρωην εσσδ) έχει τον τροπο να σε κάνει τουρμπο ... να σε ξεπεταξει αν θέλει μπαμ μπαμ το κανει ... η γυναίκα είναι μέσα στην καύλα για να μη πολυλογω ... πίπα που πρέπει να διδάσκεται . για να κλείσω εμενα μου εβγαλε περισσότερο gfe κατασταση , αλλά πιστεύω ότι μπορει να παει και σε πιο ψηλές στροφες ....
το καλο είναι οτι παει και σε χοτελι και το καλο είναι οτι φιλοξενεί γενικώς τεμάχια εξωτερικού όπως αναφέρθηκε και παραπάνω τα οποία είναι για όλα τα γούστα ... τηλεφωνο μονο μεσω μαμπα με παρακάλεσε ... από εμενα προτείνεται ανεπιφύλακτα για του λάτρεις του μιλφ ...
ΔΕν περιμενεις Σαρακοστη λεω εγω ?
Από τις περιπτώσεις που δεν καταλαβαίνω. Το έχει φάει κανείς?
Κρίμα, κρίμα. Αμαρτία απ΄το θεό τέτοιο ωραίο μουνί.....Σημερα ξαναειδα την Vicka Εξ Ουκρναιας στο Ελληνις. Θα μεινει μεχρι την αλλη Κυριακη. Οπως παντα περιποιητικη, στενουλα (η ατιμη) και μ εκεινο το υπεροχο στηθος. Να θυμισω δεν κανει cim ουτε αναλ, αλλα για τωρα τον χειμωνα ειναι ενα παπλωμα οχι απλως πουπουλο αλλα αφρος. Να ειναι απο πανω σου και να χαιδευεις τις βυζαρες και η Vicka να μουγκριζει. Ενα ωραιο πρωινο με 100 εβραιους
συνωστισμο βλεπω...πεστης να διωξει μερικους εβραιους..θα ειναι ποιο ανετα...ΔΕν περιμενεις Σαρακοστη λεω εγω ?
Σημερα ξαναειδα την Vicka Εξ Ουκρναιας στο Ελληνις. Θα μεινει μεχρι την αλλη Κυριακη. Οπως παντα περιποιητικη, στενουλα (η ατιμη) και μ εκεινο το υπεροχο στηθος. Να θυμισω δεν κανει cim ουτε αναλ, αλλα για τωρα τον χειμωνα ειναι ενα παπλωμα οχι απλως πουπουλο αλλα αφρος. Να ειναι απο πανω σου και να χαιδευεις τις βυζαρες και η Vicka να μουγκριζει. Ενα ωραιο πρωινο με 100 εβραιους
Κρίμα, κρίμα. Αμαρτία απ΄το θεό τέτοιο ωραίο μουνί.....
ειναι μικρη για το άλλο δεν ειδες οι μιλφ που το κανουν με +20 πως εχουν ανοιξει πισω; θα χρειαζονται πανες αργοτερα ασε το κοριτσακι ειναι μικρο για τετοιακαι το αλλο που δεν κανει αμαρτια ειναι αλλα...
Α ρε πιλοφορι... με σκέφτεσαι και θέλεις το καλό μου...γιατί ο Λιακος ειναι πόρνος αξιόλογος κ θέλω να γαμαει κ να γελάει οχι να ξερνάει
Η κοπέλα κάνει anal. Με κάποια extra χρήματα. Τουλάχιστο έτσι μου έχει γράψει στο Mamba.ΔΕν περιμενεις Σαρακοστη λεω εγω ?
Σημερα ξαναειδα την Vicka Εξ Ουκρναιας στο Ελληνις. Θα μεινει μεχρι την αλλη Κυριακη. Οπως παντα περιποιητικη, στενουλα (η ατιμη) και μ εκεινο το υπεροχο στηθος. Να θυμισω δεν κανει cim ουτε αναλ, αλλα για τωρα τον χειμωνα ειναι ενα παπλωμα οχι απλως πουπουλο αλλα αφρος. Να ειναι απο πανω σου και να χαιδευεις τις βυζαρες και η Vicka να μουγκριζει. Ενα ωραιο πρωινο με 100 εβραιους
Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό ;
πρωην στριπτιτζου απο το mouses, φιλη μια αλλης μελαχρινης ψηλης με μεγαλο βυζο και πορεια ... δεν ξερω εαν γαμιεται παντως αξιζει να δοκιμασουμε...
Θεωρητικα . Θα πρεπει να ειναι σαν μολυβι και να μην ποναει κλπ. Εδω ποναει απο μπροστα ρε παιδια3Η κοπέλα κάνει anal. Με κάποια extra χρήματα. Τουλάχιστο έτσι μου έχει γράψει στο Mamba.
μου απαντησε... no thanksΓνωρίζει κανείς κάτι για αυτό ;
Τουλάχιστον εσένα σου απάντησε..χαχα)μου απαντησε... no thanks
δεν μου μοιαζει για στριπτηζου, πριν πει ο φιλος πιο πανω οτι δουλευε στις μουσες μιλουσαμε για λιγο με την κυρια, ειπαμε γεια σου τι κανεις πως εισαι κλπ για 2 μερες αυτη η δουλεια, τωρα που διαβασα αυτο που ειπε ο φιλος οτι ειναι στριπτηζου τις εστειλα μηνυμα αν κανει ραντεβου? μου απαντησε οτι δεν κανει και μαλλον μαλακια εκανα, ο φιλος θα εκανε λαθος και ετσι εχασα και την επικοινωνια με την κυρια, τελος παντων παμε παρακατω.Τουλάχιστον εσένα σου απάντησε..χαχα)