maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Κατερινακι mamba ή Αρτεμις?
Που γερνει η πλαστιγγα?
... Ναι οντως ηρθε η περιβοητη πορνοσταρ , και ηρθε και πολυ καυλωμενη μαλιστα
Κατερίνα. Μην το σκέφτεσαι...
Εννοειται Κατερινα!!!!!!!!!Κατερίνα. Μην το σκέφτεσαι...
Και μιλάμε στη κυριολεξία γιά πραγματικά ανόμοια πράγματα..... ;)μην συγκρίνετε ανόμοια πραγματα ρε παιδια ... τα εχουμε πει ... που ξερεις εσυ τι ζηταει ο άλλος και του λες κατερίνα .....
για ποια λες φίλε μου;Η κοπέλα ήταν να αποχωρησει σύντομα για πατρίδα της .... είδε και πήρε τα 100ρικα ή τα 120αρια και γλυκαθηκε , θα κάτσει ακόμα μέρες ... Λεφτά υπάρχουν! Υπομονή όλοι θα την προλάβουν! Επίσης λέει ήρθε πάλι η περιβόητη πορνοστάρ ... και προβλέπεται χαμός ! Ήμαρτον ....
Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm το τηλέφωνο της Κατερίνας επειδή είναι vip γιατί η Αρτεμις δεν αλλάζει...Εννοειται Κατερινα!!!!!!!!!
τιεννοεις δεν αλλαζει?Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm το τηλέφωνο της Κατερίνας επειδή είναι vip γιατί η Αρτεμις δεν αλλάζει...
Για κανε το πιο λιανα...Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm το τηλέφωνο της Κατερίνας επειδή είναι vip γιατί η Αρτεμις δεν αλλάζει...
ποια λες πορνοσταρ ρε διαβολε?τι γινεται ρε πουστη μου δεν μπορω να παρω χαμπαρι τιποτα.Η κοπέλα ήταν να αποχωρησει σύντομα για πατρίδα της .... είδε και πήρε τα 100ρικα ή τα 120αρια και γλυκαθηκε , θα κάτσει ακόμα μέρες ... Λεφτά υπάρχουν! Υπομονή όλοι θα την προλάβουν! Επίσης λέει ήρθε πάλι η περιβόητη πορνοστάρ ... και προβλέπεται χαμός ! Ήμαρτον ....
Ελα ρε φρανκ!ποια λες πορνοσταρ ρε διαβολε?τι γινεται ρε πουστη μου δεν μπορω να παρω χαμπαρι τιποτα.
ποια λες πορνοσταρ ρε διαβολε?τι γινεται ρε πουστη μου δεν μπορω να παρω χαμπαρι τιποτα.
ευχαριστω μαγγες,αλλα τι να την κανω τουτη δω ρε.θελει λεει μεχρι 35 χρονων και δεν ξερει ελληνικα.ασε που δεν μου αρεσει.
Κατερινακι mamba ή Αρτεμις?
Που γερνει η πλαστιγγα?
ευχαριστω μαγγες,αλλα τι να την κανω τουτη δω ρε.θελει λεει μεχρι 35 χρονων και δεν ξερει ελληνικα.ασε που δεν μου αρεσει.
Εννοείται ότι είπα(με). Θα ΄ταν μεγάλη αγένεια το αντίθετο.....ΥΓ ρε κανεις δεν ειπε χρονια πολλα στο κοριτσι που γιορταζε? σα δε ντρεπεστε. μονο να το πηδατε θελετε.
Χωρις πρωτοβουλιες και συμμετοχη λες και βαριετετιεννοεις δεν αλλαζει?
Ηλία μπορεις να με ρωτάς σε παρακαλώ πριν γαμησεις; Σε παρακαλώ!
Σας τα γράφω για να μην έχετε δικαιολογία. Για την εξωτερική εμφάνιση και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Πρόκειται για μια ωραία, όχι εντυπωσιακή, γκόμενα. Μέτριο ανάστημα, μελανούρι, ωραίο φυσικό στήθος, λεπτό κορμί και συμπαθές πρόσωπο. Πάμε στα υπόλοιπα: Υπηρεσίες κατώτερου από μπουρδέλου ή studio , στα οποία όπως μου είπε εργάστηκε για λίγες ημέρες, αλλά δεν την πάλεψε. Πίπα με προφυλακτικό, δεν φιλάει, δεν θέλει μουνοκολοδαχτύλιασμα, δεν γουστάρει να την πιάνεις, δεν θέλει να την γλύφεις πολύ στο στήθος, δεν θέλει να την πιάνεις από το κεφάλι, γενικά δεν δεν δεν. Ως γκόμενα είναι άνω του μετρίου, αλλά ως εκεί. Δέχεται πλέον και στο χοτέλι της, αλλά εγώ προτίμησα Bill. Μην ψαρώνετε με το λουστραρισμένο πρόσωπο της φωτογραφίας, διότι η μαντάμ δέχεται ακόμα και με 50 εβραίους (30 λεπτά) να σας κάτσει, ασχέτως αν ζητάει 70 ή 80 στην αρχή (ή επειδή ξέρει ότι υπάρχουν και ζώα πρώτα ρωτάει "τι προσφέρεις" Μάλιστα μου είπε, χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι έχει πάρει και 200 γιούρια για συνάντηση μιας ώρας, πλην όμως εμένα αυτό δεν με αφορά. Κόστος συνάντησης 60 εβραίοι τα οποία προφανώς και τα έκλαψα, διότι οι υπηρεσίες της ήταν από τις χειρότερες που έχω λάβει. Αυτά!!!!