2 profil εχει , το ενα δουλευει κανονικα αλλα εχει συμπληρωσει μηνα απο την τελευταια φορα που μπηκε
Ωπ, αυτό δεν το ήξερα! Σε βρίσκω εντέλει αρκετά χωμένο κι ενημερωμένο!
2 profil εχει , το ενα δουλευει κανονικα αλλα εχει συμπληρωσει μηνα απο την τελευταια φορα που μπηκε
Δυστυχώς (ή μήπως ευτυχώς για μας εντέλει;) οι περισσότερες είναι ετεροσεξουαλικές (= men oriented) στην ουσία, άλλο αν για τα χρήματα (ή στη περίπτωσή σου για να μη σου χαλάσει το χατήρι η δικιά σου) μπορεί να κάνουν κάποια πράγματα για να ευχαριστήσουν τον πελάτη τους, που αν δεν ήταν στη μέση αυτά, δεν θα τα έκαναν. Άμα έχεις κάποια εμπειρία, το καταλαβαίνεις ότι παίζουν θέατρο στην πραγματικότητα ή κάπως έτσι. Από την άλλη βέβαια, στις περιπτώσεις αυτές έχεις 2 γυναίκες που σε έχουν πασσά στη μέση και ασχολούνται μόνο μαζί σου, πράγμα που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει, όπως υποθέτω και πολλούς άλλους εδώ μέσα.
συμφωνω σε αυτο φιλε αλλα σε λιγες περιπτωσηςαλλα φιλε και καμμια φορα χρειαζεται να βοηθαει ο ενας τον άλλο.... με εμπιστοσυνη βεβαια.
Όπως έγραψα και σε κάποιον συμπαίκτη που μου έστειλε pm για τον ίδιο λόγο, η κυρία παίζει σε κλειστό κύκλο και δεν θέλει το τηλ. της να κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα, οπότε αν κάποιος που το έχει δεν σε ξέρει προσωπικά, δεν πρόκειται να στο δώσει. Η ίδια πάλι έχει να μπει στο mamba εδώ και καιρό, όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι ο ίδιος, οπότε ούτε μέσω mamba μπορείς να την προσεγγίσεις, όπως γινόταν πιο παλιά. Συνεπώς, για να μην ταλαιπωρείσαι, χτύπα κάποιαν άλλη που έχει το τηλ. της φανερό στο ευρύ κοινό, υπάρχουν αρκετές και κάποιες απ' αυτές αξίζουν το ίδιο πάνω-κάτω.
Καλα. Και βαστας αρχειο τις συνομιιες με ολα τα κοριτσια η θεωρεις οτι το Κατερινακι ειναι κατι το ειδικο επειδη δεν μιλαει με ολους ?Φτιαξτε ενα Profil στο mamba βαζωντας καλες φωτογραφιες και δεν θα εχετε προβληματα
Αν ειστε και εμφανισιμος ακομα καλυτερα , εχω παρει τηλεφωνα απο ολες τις γνωστες και αγνωστες που κυκλοφορουν εκει μεσα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια
Η τελευταια ηταν η ομορφη κατερινουλα με το κοκκινοβυσσινι μαλλι πανε σχεδον 10 μηνες που ειχαμε βρεθει
Καλα. Και βαστας αρχειο τις συνομιιες με ολα τα κοριτσια η θεωρεις οτι το Κατερινακι ειναι κατι το ειδικο επειδη δεν μιλαει με ολους ?
Αλλα επειδη διαβαζω γι ξεσκισματα μιλφαρας απο 27χρονο , λεω να φυγω μην μας παρει κανενα αδεσποτο. Ετσι δεν ειναι ρε Γιωργη ?
Εσυ τώρα θες να μας πεις ότι γαμας μιλφαρα .... με αυτά τα μυαλά και με αυτά που γράφεις ... Κάπου τα μπερδεύεις ....Δεν σβηνω τα μηνυματα των συνομιλιων
Το κατερινακι δεν ειναι η σουπερ πορνοσταρ απο υπηρεσιες , αλλοι καιγωνται να την γευτουν οπως και καποιοι καμαρωνουν σαν τα γυφτικα σκερπανια οταν συναντωνται με ιεροδουλες που εχουν κλειστο κυκλο παιζωντας τους μεγα εραστες και συναμα τους υποψηφιους νταβατζηδες- γλυφτες μπας και οικονομισουν κανα φρι γαμισι
Οι ιεροδουλες δεν πρεπει να επιλεγουν πελατες και να ειναι ανοιχτες στους παντες
Αν και στο γαμισι επι πληρωμη φτανει ο αντρας να παρακαλει την πουτανα καλλιτερα να αυτοκτονησει
σου είπα άσε τα μικρά ... κόλλησες με το νέο αίμα και θα μας τις φάνε τις μιλφαρες οι νεαροί ! !Καλα. Και βαστας αρχειο τις συνομιιες με ολα τα κοριτσια η θεωρεις οτι το Κατερινακι ειναι κατι το ειδικο επειδη δεν μιλαει με ολους ?
Αλλα επειδη διαβαζω γι ξεσκισματα μιλφαρας απο 27χρονο , λεω να φυγω μην μας παρει κανενα αδεσποτο. Ετσι δεν ειναι ρε Γιωργη ?
καποιοι καμαρωνουν σαν τα γυφτικα σκερπανια οταν συναντωνται με ιεροδουλες που εχουν κλειστο κυκλο παιζωντας τους μεγα εραστες
Εγω δεν παω ουτε να ξεσκισω ουτε να παντρευτω. Τακανα αυτα στα νιατα μου. Παω να περασω καλα σεβομενος την κοπελα ή την μιλφαρα. Ουτε δουλικο ειναι ουτε σκλαβα. Την δουλεια της κανεισου είπα άσε τα μικρά ... κόλλησες με το νέο αίμα και θα μας τις φάνε τις μιλφαρες οι νεαροί ! !
Πόσο σίγουρο είναι ότι ..αρκείται στο μάτι ο σύζυγος κ δεν θα ορμήσει;;;οποιος γουσταρει (και φυσικα αρεσει στην κυρια) να πηδαει και να τον παιρνει ματι ο συζυγος της κυριας ας ορμηξει...
Συνεχίζει να κάνει τον κάμεραμαν; :S :S :Sοποιος γουσταρει (και φυσικα αρεσει στην κυρια) να πηδαει και να τον παιρνει ματι ο συζυγος της κυριας ας ορμηξει...
ειναι γνωστος?Συνεχίζει να κάνει τον κάμεραμαν; :S :S :S
ετσι μου ειπε αυτη, παντως ειναι ωραιο μουνι η κυρια, μου στειλε γυμνες φωτο της ειναι κορμαρα, τις προτεινα λεφτα, και μου ειπε οτι δεν εχει αναγκη απο λεφτα,Πόσο σίγουρο είναι ότι ..αρκείται στο μάτι ο σύζυγος κ δεν θα ορμήσει;;;
Χαχαχα
Άστο καλύτερα