Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Δεν το ήξερες; . Καιρός να ενημερωθείς φίλε.Τι είναι αυτό??? Τρόπος επικοινωνίας ρε παιδιά ???
Δεν το ήξερες; . Καιρός να ενημερωθείς φίλε.Τι είναι αυτό??? Τρόπος επικοινωνίας ρε παιδιά ???
μπραβο ρε γιωρη.αξιος.τις λεπτομερειες της εχω πει και εγω.τιμια η μικρη.Σημερινή πρωινή συνάντηση με την αγαπημένη μου μικρή Αρτεμις!Ειχα πολύ καιρό να την δω και να την απολαύσω!! ( το είχα ρίξει λίγο στα μιλφακια ) Η κοπέλα έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που την συνάντησα, έχει μακρύνει το μαλλί της , έχει πιο σφιχτό σώμα μιας και γυμνάζεται , είναι όμως το ίδιο πρόσχαρη και περιποιημένη όπως πάντα ! Ο αγώνας ως συνήθως στέφθηκε με επιτυχία (υπάρχει βέβαια χημεία ) λόγο των αρκετών συναντήσεων από πιο παλιά ....και δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες...Τέλος θα πω ότι είναι vfm και στα δυο προγράμματα , της 1 ώρας + χαλαρά όμως με 70, και για 2 ώρες 100.
μπραβο ρε γιωρη.αξιος.τις λεπτομερειες της εχω πει και εγω.τιμια η μικρη.
Σημερινή πρωινή συνάντηση με την αγαπημένη μου μικρή Αρτεμις!Ειχα πολύ καιρό να την δω και να την απολαύσω!! ( το είχα ρίξει λίγο στα μιλφακια ) Η κοπέλα έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που την συνάντησα, έχει μακρύνει το μαλλί της , έχει πιο σφιχτό σώμα μιας και γυμνάζεται , είναι όμως το ίδιο πρόσχαρη και περιποιημένη όπως πάντα ! Ο αγώνας ως συνήθως στέφθηκε με επιτυχία (υπάρχει βέβαια χημεία ) λόγο των αρκετών συναντήσεων από πιο παλιά ....και δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες...Τέλος θα πω ότι είναι vfm και στα δυο προγράμματα , της 1 ώρας + χαλαρά όμως με 70, και για 2 ώρες 100.
Kαλωσ τον, καιρο ειχες να φανεις... Δεν σε βλεπω εσενα στη φωτο μιασ που εισαι και σταθμάρχης!τρενα εχουν μπει εκει πισω...
μπραβο ρε γιωρη.αξιος.τις λεπτομερειες της εχω πει και εγω.τιμια η μικρη.
και σε μένα φίλε Chico κάποιος συναγωνιστής μου τις είχε δώσει! Έτσι πρέπει να γίνεται .... να αλλάζουμε πληροφορίες ...
Μια χαρα ειναι η πιπινα Αρτεμις , και ωραιο πιπινακι και ωραιο τυπακι , μια χαρα περναω καθε φορα που βρισκομαστε και την ξεσκιζω την μικρη , επισης να ευχαριστησω παλι τον Γιωργη που μου εκανε μια καλη πασα μες την βδομαδα και δοκιμασα την Ελενα 42 , περασα 1μιση ωριτσα σουπερ με την Μιλφαρα με τα ωραια γαλαζοπρασινα ματια , καυλα η Ελεναρα και πολυ σωστος χαρακτηρας , που τις ξετρυπωνει αυτες τις καυλιαρες δεν μπορω να καταλαβω
δες πρωτα φωτογραφια αν σου αρεσει... λεω εγω καλυτερα και μετα κλεισε ραντβου.πεζει να μ δωσει κανεις και εμενα απο αρτεμις να κανονησω?
αφου ειδες και σου αρεσε παω πασο.ειδα και μ αρεσει....επισης ακουω τοσα καλα και πρεπει να δοκιμασει κανεισ για να εχει αποψη....
Ναι,ναι φίλε είναι πολύ άσχημη και χοντρή, πως και βγήκες με αυτήν ????πωωωω πω τι έπαθες.....
,
Σημερινή πρωινή συνάντηση με την αγαπημένη μου μικρή Αρτεμις!Ειχα πολύ καιρό να την δω και να την απολαύσω!! ( το είχα ρίξει λίγο στα μιλφακια ) Η κοπέλα έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που την συνάντησα, έχει μακρύνει το μαλλί της , έχει πιο σφιχτό σώμα μιας και γυμνάζεται , είναι όμως το ίδιο πρόσχαρη και περιποιημένη όπως πάντα ! Ο αγώνας ως συνήθως στέφθηκε με επιτυχία (υπάρχει βέβαια χημεία ) λόγο των αρκετών συναντήσεων από πιο παλιά ....και δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες...Τέλος θα πω ότι είναι vfm και στα δυο προγράμματα , της 1 ώρας + χαλαρά όμως με 70, και για 2 ώρες 100.
Κάποιο λινκ για να επικοινωνήσουμε κι εμείς υπάρχει;μπραβο ρε γιωρη.αξιος.τις λεπτομερειες της εχω πει και εγω.τιμια η μικρη.
Κάποιο λινκ για να επικοινωνήσουμε κι εμείς υπάρχει;
οχι νεε μου δεν υπαρχει.να σου πω και κατι,πηγαινε πρωτα στα προσβασιμα οπως καναμε και εμεις για πολυ καιρο και μετα πηδας στα δυσκολα.θα φας και καμια φολα,αλλα τι να κανεις,μεσα στο προγραμα ειναι.Κάποιο λινκ για να επικοινωνήσουμε κι εμείς υπάρχει;