Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
σε εμενα 120 με κουλουρι...μαλλον η τιμη ειναι αναλογα με το ποσα της λειπουν εκεινη την ημερα....
Γραψτην στα αρχιδια σου.Πριν κάποιο καιρό είχε γίνει αναφορά στην κορασιδα:
Τότε ειχα μιλήσει μαζί της και φαίνεται ότι ειχε ανάγκη για χρήματα αλλά σύντομα σταμάτησε να απαντάει και αφαίρεσε τελείως τις φωτογραφίες της. Κάποια στιγμή όμως ανεβάζει ουκ ολίγες φωτογραφίες της σε λεσβιακή κατάσταση με έτερη κορασίδα αντάξιες της καλύτερης τσόντας. Αυτές μάλλον κατέβηκαν πολύ γρήγορα. Έγινε πάλι προσπάθεια προσέγγισης αλλά αυτή την φορά με έβρισε. Έχει κανείς εμπειρια με την συγκεκριμένη?
Αξια της δινει παλι !!!Γραψτην στα αρχιδια σου.
Πριν κάποιο καιρό είχε γίνει αναφορά στην κορασιδα:
Τότε ειχα μιλήσει μαζί της και φαίνεται ότι ειχε ανάγκη για χρήματα αλλά σύντομα σταμάτησε να απαντάει και αφαίρεσε τελείως τις φωτογραφίες της. Κάποια στιγμή όμως ανεβάζει ουκ ολίγες φωτογραφίες της σε λεσβιακή κατάσταση με έτερη κορασίδα αντάξιες της καλύτερης τσόντας. Αυτές μάλλον κατέβηκαν πολύ γρήγορα. Έγινε πάλι προσπάθεια προσέγγισης αλλά αυτή την φορά με έβρισε. Έχει κανείς εμπειρια με την συγκεκριμένη?
Εγώ είχα μιλήσει τότε μαζί της και μου είπε ότι ήθελε να βρει έναν σπόνσορα να τη βοηθήσει οικονομικά (είχε έλεγε πρόβλημα με την τράπεζα και ήθελε 2.500 Euro) και αυτή θα του έδινε την καρδιά της.. χαχαχαχα
Εγώ της έδωσα από τα 3 το μακρύτερο και δεν ξανασχολήθηκα. Μάλιστα με ρωτούσε και γιατί δεν της μιλάω... Άβυσσος!
Γραψτην στα αρχιδια σου.
Γενικώς ψάχνει για οικονομική βοήθεια αλλά δεν λέει και όχι μόνο στο πήδημα. Μένει με μια λεσβια και αυτή έχει παθητικό ρόλο. Εγώ την είχα πάρει μερικές φορές παλαιοτερα χωρίς οικονομική βοήθεια και έχυνε σαν αγελάδα και στα ενδιάμεσα διάλειμματα τριβοτανε Μονή της. Έλεγε τότε ότι ήταν εσωτερική 6 μήνες και δεν το είχε κάνει. Τώρα δεν ξέρω τι ρόλο παίζει. Πάντως είχε φτωχές επιδόσειςεπιασε δουλεια σε κωλομπαρο καλλιθεα...εμενα μου εδωσε και τηλεφωνο να κανονισουμε να παω ...αλλα δεν μου απανταει πλεον...στον κοσμο της πρεπει να ειναι ...
Θα ήταν αδιακρισία να ρωτήσω πόσο τελικά πήγε το μαλλί ?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για μην παιδεύομαι με τα παζάρια
Εμένα πάντως μου είπε 150 την ώρα χωρίς κουλούρι…και με κουλούρι 180
Το θεμα είναι ότι σε αυτές τις τιμές υπάρχουν πολλές επιλογές….. ;)
εμενα με εκλεισε στα 200, 2+ ωρες, φουλ αναλ! στο μουνι 2-3 λεπτα της τον εβαλα, στο στομα ακομα λιγοτερο, χυσιμο οπου θελεις...
Καλησπέρα
επειδή η Φραντέσκα ολο αλλάζει προφιλ και τηλ μηπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι για την κορασίδα ???
ναστε όλοι καλά !!
Υπομονή φίλε μου……θα εμφανιστεί και πάλι
Μπορεί να κάνει υπερωρίες στο στριπτιζαδικο, δεν πας μια βόλτα από εκεί !!!
Καλησπέρα
επειδή η Φραντέσκα ολο αλλάζει προφιλ και τηλ μηπως κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάτι για την κορασίδα ???
ναστε όλοι καλά !!