fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
πολύ ωραίο κομμάτι Τάσοθα σου απαντησω με μια φωτο της ;)
μπράβο σου φίλε..... respect
πολύ ωραίο κομμάτι Τάσοθα σου απαντησω με μια φωτο της ;)
να σαι καλα ;) μια φωτο ακομη ντυμενη βεβαια και μια τσιτσιδιπολύ ωραίο κομμάτι Τάσο
μπράβο σου φίλε..... respect
Την εκανες κουνια-μπελα?να σαι καλα ;) μια φωτο ακομη ντυμενη βεβαια και μια τσιτσιδι
ακομη ποναω φιλαρακι αστα :- ηθελα και παιχνιδιαΤην εκανες κουνια-μπελα?
εγω ξερω ειναι πιο κοντα στα 45 και οχι στα 50 ;)η αληθεια ειναι,οτι η κυρια,πενηνταριζει...Τασσο τσεκ πμ...
κωλαρα,βυζαρα..ακομη ποναω φιλαρακι αστα :- ηθελα και παιχνιδια
ασε την πατησα αρχηγε αυτη ειναι 40 κιλα και χορευε γυρω γυρω ;) εγω ηθελα να το παιξω τζοβενο :- αλλα οκ μια χαρα μινιον οπως πρεπει να σου χορευει ντιρινταχτα ;)κωλαρα,βυζαρα..
δεν σου εκανε μασσαζ μετα;;;ακομη ποναω φιλαρακι αστα :- ηθελα και παιχνιδια
εννοείται ρεδεν σου εκανε μασσαζ μετα;;;
οχι δε θα πω διοτι κ αρκετα πιο παλια που τη συζηταγαμε καποιο αρχιδι εδω μεσα της τα σφυριξε ολα κ με εβαλε μαυρη λιστα. παντως ειναι γαμευσιμηΤη γνωρίζεις από παλιά φίλε; Για πες μας λεπτομέρειες.
ποσα χρονια πριν ρε δεν εχει παραγραφει ακομη το αδικημαοχι δε θα πω διοτι κ αρκετα πιο παλια που τη συζηταγαμε καποιο αρχιδι εδω μεσα της τα σφυριξε ολα κ με εβαλε μαυρη λιστα. παντως ειναι γαμευσιμη
παλι?...χααχαχαχχαχχαχαχαχχ...το τερματισες!!...κοιταξε,σε 5?...10 χρονια?...θα γυρισει,και θα την ξαμπλωσεις.νεοι ειμαστε ακομα...οχι δε θα πω διοτι κ αρκετα πιο παλια που τη συζηταγαμε καποιο αρχιδι εδω μεσα της τα σφυριξε ολα κ με εβαλε μαυρη λιστα. παντως ειναι γαμευσιμη
πολλα....ασε γιατι εχω πολεμο σε αλλο νημα που θελουν να μου γαμησουν το κοριτσι μου αλλιως θα εριχνα κ εδω τις ινφος μουποσα χρονια πριν ρε δεν εχει παραγραφει ακομη το αδικημα
καταλαβα εχεις μπλεξιματα παλι :- ο γνωστος ειναι στην μεση σιγουρα >πολλα....ασε γιατι εχω πολεμο σε αλλο νημα που θελουν να μου γαμησουν το κοριτσι μου αλλιως θα εριχνα κ εδω τις ινφος μου
πολλα....ασε γιατι εχω πολεμο σε αλλο νημα που θελουν να μου γαμησουν το κοριτσι μου αλλιως θα εριχνα κ εδω τις ινφος μου
Θα ειχαμε καταστραφει φιλε Tasso..ανεξαντλητος πλουτοςωρες ωρες σκεφτομαι καλος βρισκομαι σε αυτη την χωρα ;) αν ζουσα εκει στην μεγαλη αρκουδα θα ειχα φαει και τους τοιχους και το ασανσερ απο το σπιτι σε αυτα τα μιλφονια