Dryokolapths
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2018
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
έπεσαν η δουλειές και βγήκαν τα στυλόουτε να με πληρωναν δεν θα καθομουν να γραψω αυτο το κατεβατο... για καμια κοπελα. στην εκθεση πρεπει να ειχες καλο βαθμο.
έπεσαν η δουλειές και βγήκαν τα στυλόουτε να με πληρωναν δεν θα καθομουν να γραψω αυτο το κατεβατο... για καμια κοπελα. στην εκθεση πρεπει να ειχες καλο βαθμο.
οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια ξερω εγω. Δε χρειάστηκε κάποιος να μας υποδειξει Κάτι. Αν κ γνωριζω ποιος είσαι!!Το θέμα με τις συγκεκριμένες είναι μεγάλο κι έχει γίνει μεγάλος ντόρος που σημαίνει μεγάλη διαφήμιση ,οι συγκεκριμένες πήραν "αέρα" από κάποιους ή κάποιον από εδώ, που τις διαφήμιζε δεξιά κι αριστερά ,τις έκανε υποδείξεις στο πόσο χρόνο να κάθονται με τον πελάτη και τι χρήματα να ζητούν ,με τα λεφτά των μελών πήγαν διακοπές - ξελιγούριασαν κοινώς - μην πω που πήγαν ,το απότομο εύκολο χρήμα τις θόλωσε με αποτέλεσμα την απαράδεκτη συμπεριφορά όπως ακούω από άλλα μέλη , την είχα πάρει στις αρχές όταν ξεκίνησε ,πέρασα καλά αλλά δεν την ξαναπήρα , μαθαίνοντας την προσωπική της ιστορία και το πως κατέληξε στην πορνεία ....
οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια ξερω εγω. Δε χρειάστηκε κάποιος να μας υποδειξει Κάτι. Αν κ γνωριζω ποιος είσαι!!
για πες μας ποιος ειμαι αφου ξερεις και για να ενημερωσω τα μελη να πω οτι εστειλες μυνημα να σβησω το ποστ που ανεβασα ....οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια ξερω εγω. Δε χρειάστηκε κάποιος να μας υποδειξει Κάτι. Αν κ γνωριζω ποιος είσαι!!
Α σε μένα έγραψε οτι θα μου φαει το λαρύγγι ή κατι τέτοιο.Παλι φαγητό σκεφτόταν το χρυσό μουγια πες μας ποιος ειμαι αφου ξερεις και για να ενημερωσω τα μελη να πω οτι εστειλες μυνημα να σβησω το ποστ που ανεβασα ....
δώσε ενημέρωση στο λαό ΓιώργοΦίλε νέκταρ και φιλη Ντακότα σταματήστε τις βλακείες περι προσωπικών στοιχείων του καθενός δεν βοηθάει κανένα και κυρίως δεν ενδοιαφερει θεωρώ τους περισσότερους από εδώ μέσα ! Αφου όπως λέτε Γνωρίζεστε μεταξύ σας μιλήστε μέσω των κινητών σας ή μέσω πμ ! Μη μας ζαλίζετε άλλο με τις κόντρες σας ... ΘΕΛΩ να ανεβάσω κριτική για ένα ντουετακι φρέσκο που δοκίμασα και ταίριαξε γάντι και δεν με αφήνετε να ενημερώσω το κοινό !! Για άλλη μια φορά παρακαλώ κόψτε τις κοκορομαχίες .
Γιωργο τις παρατηρησεις να τις κανεις στην κυρια...δεν τρωμε κουτοχορτο εδω μεσα και βεβαιως να μας ενημερωσεις για το ντουετο που δοκιμασες ...ειμαστε ολοι αυτια!!!Φίλε νέκταρ και φιλη Ντακότα σταματήστε τις βλακείες περι προσωπικών στοιχείων του καθενός δεν βοηθάει κανένα και κυρίως δεν ενδοιαφερει θεωρώ τους περισσότερους από εδώ μέσα ! Αφου όπως λέτε Γνωρίζεστε μεταξύ σας μιλήστε μέσω των κινητών σας ή μέσω πμ ! Μη μας ζαλίζετε άλλο με τις κόντρες σας ... ΘΕΛΩ να ανεβάσω κριτική για ένα ντουετακι φρέσκο που δοκίμασα και ταίριαξε γάντι και δεν με αφήνετε να ενημερώσω το κοινό !! Για άλλη μια φορά παρακαλώ κόψτε τις κοκορομαχίες .
oπως και να μπαναρουν τα διπλα προφιλ..ΚΑΙ τα δυο ομως... ;) ;)Επίσης θα ήθελα να απευθυνθώ στους διαχειριστές του σάιτ , να σβήσουν τα σχόλια περί προσωπικών στοιχείων που αναφέρονται !!!! Ευχαριστώ
Και η βαλερια έχει το όνομα Valeriana ... Δεν γίνεται να μην την βρεις βγαίνει στην αναζήτησή ψηλά ....
γιατι οχι ;; Αλλά αυτό είναι στη κρίση τους ! Οποίοι βρίζουν , κοροϊδεύουν, προσβάλουν , αναφέρουν προσωπικά στοιχεία , πρέπει να τιμωρούνται κατά την γνώμη μου !oπως και να μπαναρουν τα διπλα προφιλ..ΚΑΙ τα δυο ομως... ;) ;)
Το παληκαρι πεταξε ενα ονομα που μπορει να ειναι ψευτικο κι αυτο και ηθελε να δειξει στο νοημον κοινο οτι ξερει καλα την Αρτεμη και κλπ. κλπ. Σκεψου τωρα και η Αρτεμη μεσω της Ιντιανα Τζοουνς να του βγαλει κανενα κινητο στον αερα ή κανενα κουσουρι. Μαγκια στην βλακεια αντιμετωπεςγιατι οχι ;; Αλλά αυτό είναι στη κρίση τους ! Οποίοι βρίζουν , κοροϊδεύουν, προσβάλουν , αναφέρουν προσωπικά στοιχεία , πρέπει να τιμωρούνται κατά την γνώμη μου !
για αυτό το λόγο φίλε μου Βρετανε ζήτησα να σβηστούν τα σχόλια τους με τα προσωπικά στοιχεία που αναφέρουν!Το παληκαρι πεταξε ενα ονομα που μπορει να ειναι ψευτικο κι αυτο και ηθελε να δειξει στο νοημον κοινο οτι ξερει καλα την Αρτεμη και κλπ. κλπ. Σκεψου τωρα και η Αρτεμη μεσω της Ιντιανα Τζοουνς να του βγαλει κανενα κινητο στον αερα ή κανενα κουσουρι. Μαγκια στην βλακεια αντιμετωπες
το αξιζει το ραντεβου..? προτιμαει πριβε/μπιλ