giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.996
- Πόντοι
- 1.706
..Τσεσμελη;;..με τον Προεδροτην Πεπη???
Χαχαχα
..Τσεσμελη;;..με τον Προεδροτην Πεπη???
την πεπη την εχουμε ξαπλωσει δυο φορες...μια επι εποχης φωκαιας(οι παλιοι θυμουνται),και μια λιγο πριν γινει το ντου,στην λιοσιων...αξεχαστες εποχες...την Πεπη???
Έχεις κρατήσει καμιά επαφή;την πεπη την εχουμε ξαπλωσει δυο φορες...μια επι εποχης φωκαιας(οι παλιοι θυμουνται),και μια λιγο πριν γινει το ντου,στην λιοσιων...αξεχαστες εποχες...
Έχεις κρατήσει καμιά επαφή;
Έχεις κρατήσει καμιά επαφή;
Καλά! > Θα απευθυνθώ στον "Προεδρούλη" του Ερωτοδικείου.
αμα σου απαντησει,εμενα να μεΚαλά! > Θα απευθυνθώ στον "Προεδρούλη" του Ερωτοδικείου.
δεν ειναι φυλακη αυτος?Καλά! > Θα απευθυνθώ στον "Προεδρούλη" του Ερωτοδικείου.
Τι να πω τωρα..απλα υποκλινομαιτην πεπη την εχουμε ξαπλωσει δυο φορες...μια επι εποχης φωκαιας(οι παλιοι θυμουνται),και μια λιγο πριν γινει το ντου,στην λιοσιων...αξεχαστες εποχες...
"Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα να μην πεις" λέει ο θυμόσοφος λαός μας.αμα σου απαντησει,εμενα να με
Δε φτάνει αυτό φίλε συναγωνιστή. Αυτό είναι δευτερεύων. Πάνω απ΄ολα(γενικά και ειδικά μιλάω), είναι ο χαρακτήρας της κάθε κοπέλας(και μετά η εμφάνιση), και οι τρόποι καλής συμπεριφοράς, που η συγκεκριμένη δεν έχει ούτε στο ελάχιστο(θρασύτατη). Τι να το κάνω αν μία είναι μουνάρα, αλλά σκατόψυχη, και κωλοχαρακτήρας. Και δυστυχώς αυτό τώρα πλέον δύσκολα αλλάζει. Επειδή την έχω γνωρίσει κι από κοντά, κι έχω προσωπική άποψη, ένα έχω να πώ.....μακριά.περα απο την πλακα η συγκεκριμενη αν εκανε μια διατροφουλα και γυμναστικουλα 2-3 μηνες θα ανοιγε παρααααααααα πολυ την πελατεία της ... ειναι κουκλα ... αντικειμενικα πιστευω μιλαω
κρίμα να μην ξέρω ότι ήταν δίπλα μού εκεί μεγάλωσα..κνιδου Αλκαμένους βεργας Μιχαήλ βοδα ήταν στέκι κρίματην πεπη την εχουμε ξαπλωσει δυο φορες...μια επι εποχης φωκαιας(οι παλιοι θυμουνται),και μια λιγο πριν γινει το ντου,στην λιοσιων...αξεχαστες εποχες...
Αν σε ενδιαφερει οταν ξαναρθει εχω να σου πω μερικα πραγματακια για να την ριξεις γιατι ειναι λιγο δυσκολη και δεν σηκωνει πολλα πολλα
500€ Θα της πεις για 48 ωριτσες,Σ-Κ ρε παιδί μουΌλα με προφυλακτικό είπε αλλά 500 για 24 ώρες δεν είναι κακή τιμή . Τώρα μιλάω με άλλες 7-8 από Ουκρανία . Έχει πέσει πείνα
3 κατοσταρικακια τοτες. Βολτούλα,ποτάκια,μεζεδάκια κ 3 μπαλάκια στη διάρκεια της μέρας για να μη τη κουράσειςΔε μπορώ να λείψω 48 ώρες . Θα βγει αμπελαλέ
Βρε μπεμπα φιριφιρι πας να σε μπαναρουν. Κι οχι τιποτε αλλο μην δημιουργησεις κανενα τσουναμι μωρο μου !!!Όπως κ για κάποιον άλλο κύριο Νότη εδω μεσα που έγραψε παραπάνω Για το κάθε πότε παμε διακοπές η αν δε του απαντάει η Άρτεμις στα μυνήματα η ίδια μου έδωσε την άδεια να αναφέρω πως ο συγκεκριμένος κύριος πιέζει τις κοπέλες να μη φοράει σκουφάκι γτ τον ενοχλεί κ ότι το κάνει κ μ άλλες κοπέλες. Φυσικά κ δε θα εμφανιστεί ξανα.. Ούτε κ θα απαντήσει κ Ούτε θα μας και κουμάντο κάθε πότε παμε διακοπές.