sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Στειλε της μια φωτογραφια σου ( αληθινη) και να δεις για ποτε θα σου απαντησει. Ψωνιο !
δεν μπορεις να της στειλεις φωτο...
Στειλε της μια φωτογραφια σου ( αληθινη) και να δεις για ποτε θα σου απαντησει. Ψωνιο !
ααααααααααα οκ ζηταει 80 για μια ωρα60 το πολυ και πολλα ειναι! Τιποτα ιδιαιτερο για εμενα
ειχατε γραψει γι αυτο αλλα δεν το βρισκω ρε γαμωτη να δω εαν αξιζει
σ ευχαριστω πολυ παιδιαπαραπανω κιλα .. μονο βυζι και μουρη μετρια. 80 ειναι πολλα. πολυ μπλα μπλα . ειναι λιγο αψυχολογητη. εχει θεματα με τα ραντεβου λογο οικογενειακης καταστασης
Ενταξει, δεν λεει τιποτα αυτο.σωστός ο παίκτης!!!
εγώ όσες φορές και αν της έγραψα δεν πήρα απάντηση αν και βλέπω πως διαβάζει τα μνμ μου.
και πολλά ραντεβού δεν κάνει και από το κρεβάτι είχε πέσει όταν ήταν μικρή,Ενταξει, δεν λεει τιποτα αυτο.
Εχει ενα δικο της συστημα να τσεκαρει τους ενδιαφερομενους με αληθινες φωτο, ηλικια κλπ κλπ
Δεν βρισκεις ακρη
Την ρωτησα να δωσω το τηλ της, μ ειπε θελει να δει φωτο κ να το κανει μονη της κ με παρακαλεσε να μην ..
Sorry guys ειμαι υποχρεωμενος να το σεβαστω
Παντως η αισθηση μου ειναι οτι δεν πρεπει να κανει πολλα ρντβ
Μπορεις. Βγαλε μια σελφι και στειλτην στη συζητηση του μαμβα . Εμενα μου ζητησε κι αλλη γιατι φοραγα γυαλια ηλιουδεν μπορεις να της στειλεις φωτο...
Μπορεις. Βγαλε μια σελφι και στειλτην στη συζητηση του μαμβα . Εμενα μου ζητησε κι αλλη γιατι φοραγα γυαλια ηλιου
Η Μίκυ έχει σταματήσει τη δουλειά ...
Καλησπερα
Για Sofia Rozaki ξέρουμε κάτι ?
Ευχαριστώ και να περνάμε όμορφα !!!
παντρεμενη με παιδι....παραπανω κιλα .. μονο βυζι και μουρη μετρια. 80 ειναι πολλα. πολυ μπλα μπλα . ειναι λιγο αψυχολογητη. εχει θεματα με τα ραντεβου λογο οικογενειακης καταστασης
εχει κανονικη δουλεια ....επιλεγει αυτους που θελει αυτη.....σωστός ο παίκτης!!!
εγώ όσες φορές και αν της έγραψα δεν πήρα απάντηση αν και βλέπω πως διαβάζει τα μνμ μου.
Ενταξει, δεν λεει τιποτα αυτο.
Εχει ενα δικο της συστημα να τσεκαρει τους ενδιαφερομενους με αληθινες φωτο, ηλικια κλπ κλπ
Δεν βρισκεις ακρη
Την ρωτησα να δωσω το τηλ της, μ ειπε θελει να δει φωτο κ να το κανει μονη της κ με παρακαλεσε να μην ..
Sorry guys ειμαι υποχρεωμενος να το σεβαστω
Παντως η αισθηση μου ειναι οτι δεν πρεπει να κανει πολλα ρντβ
κάτω στη φόρμα δεξιά από εκεί που λέει αποστολή εχεις την επιλογή ''επισυνάψτε'', το πατάς και επιλέγεις τη φωτο σου που θέλεις να στειλειςδεν μου εχει επιλογη για να στειλω φωτο και δεν μου ειχε πει να στειλω και ποτε ..
Η πρωτη χοντρουλα προ 3ετιας. Φαντασου τωρα
Η δευτερη ζηταει 70 για μια φορα χωρις cim και χωρις anal
[/q
ορισμενες ζητανε οτι θελουνε
Η δευτερη ζηταει 70 για μια φορα χωρις cim και χωρις anal