Συναντηση προσφατη με την Αναστασια.
αν εβαζα εναν τιτλο στην κριτικη τοτε αυτος θα ηταν <<πισω στα φοιτητικα μας χρονια>>
αυτο μου εβγαλε. το κοριτσι ειναι μες στην καβλα.
στις δυο ωρες που ημασταν μαζι ειχε κολλησει επανω μου και δεν ξεκολλαγε με τιποτα. ουτε με τα γκομενακια που κυκλοφορουσαμε πιτσιρικαδες οταν ημασταν δεν ειχα τετοιο κολλημα. φιλια κι αγκαλιες καργα συνεχως σαν σχολιαροπαιδα.
(καλα ειμαι κι ομορφαντρας δε το συζητω κι ισως να επαιξε κι αυτο το ρολο του αλλα...)
τεσπα,στα δικα μας τωρα.
εμφανισιακα ειναι οτι βλεπετε στις φωτο μονο που εχει αλλαξει χρωμα στα μαλλια. στελνει πραγματικες φωτο με προσωπο. εμενα τουλαχιστον μου εστειλε στο βαιμπερ.
δεν ειναι ασχημη,αλλα ουτε και η σουπερ ουαου γκομεναρα. το 7αρακι το παιρνει ανετα για μενα.
στο σωμα καλη με μικρο 1,5 βυζακι,απαλο στην αφη και με ευερεθιστη ρωγα. λιγο πεσμενο κωλαρακι εχει αλλα οκ οχι κατι ασχημο.
αυτα περι εμφανισης.
στο σερβις τωρα.
μην περιμενετε πολλα πραγματα απο πλευρας σερβις και εμπειριας. πρεπει να παιξουμε μπαλλα εμεις πιο πολυ.
μετρια πιπα χωρις πολλη τεχνη ουτε cim εννοειται,αλλα αυτο το amateur στυλ μου αρεσε μπορω να πω αυτη τη φορα.
περναει ενα δυο χερια γλυψιμο και τα μπαλλακια,προσπαθει και για dt αμα το ζητησεις αλλα δεν το πολυεχει.
στο σεξ ζηταει συνεχεια να εισαι μεσα της και συμμετεχει μια χαρα με ομορφες φωνουλες που τολμω να πω οτι ειναι αληθινες.
αλλαξαμε πολλες στασεις σε ολη τη διαρκεια της διωρης συνευρεσης μας.
πολυ καλη και ανθεκτικη στα τεσσερα οταν την ειχα,καλη και στο cowgirl κολλημενη πανω μου να με φιλαει συνεχως αλλα και στο πιο εντονο ιεραποστολικο με τα ποδια πανω ηταν απολαυστικη.
με λιγα λογια δεν περασα ασχημα.
το κοριτσι δεν εχει την εμπειρια να προσφερει το τελειο πορνοσταρικο πηδημα,εχει ομως την ορεξη και την καβλα να σε κανει να νιωσεις κατι διαφορετικο στον αγωνα απο αυτο που εχουμε συνηθισει.
στα τυπικα τωρα.
η συνεννοηση στα αγγλικα,την παραλαμβανετε απο το ξενοδοχειο που διαμενει(Ελληνις),πατε σε αλλο ξενοδοχειο και την επιστρεφετε στη βαση της.
σας συστηνει τη φιλη της την Αλινα για ραντεβου εφοσον επιθυμειτε και thats all.
ΥΓ Η Αλινα εμφανισιακα εμενα δεν μου πολυαρεσε και δεν θα την τιμησω.
να ειστε καλα παιχτες.
ΥΓ2 ευχαριστω τον φιλο συναγωνιστη για το τηλεφωνο της κοπελλας που μου εδωσε,καθως και τις πληροφοριες,μιας κι εγω δεν εχω λογαριασμο στο μαμπα.