giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Να εισαι καλα..καλες υπηρεσιες?
Να εισαι καλα..καλες υπηρεσιες?
Λοιπον συνάντησα τη Βουλγάρα φίλη ιβανκας. Μιλφονι με κορμί που βάζει κάτω τις εικοσαρες, πρώην αθλητρια!!! Και φοβερό τυπακι , ρίξαμε καλό χαβαλε στο πριν το μετά και το τέλος. Ήρθε λίγο πιωμενη με καλό κεφάλι , μύριζε έντονα ηλεκτρονικό τσιγάρο γεύση καρύδα και ρίξαμε τρελό γαμησι. Την πήρα δυνατά στα τέσσερα και στους δύο γύρους και έχυνε με σπασμούς. Έκανε και κάτι ψαλίδια , σπαγκατα , μιλάμε για τρομερά ανοίγματα. Κωλαρα , βυζάρες , βελούδο δέρμα , έπαθα σοκ. Και πίπα ιεροτελεστια. Το μόνο μείον ότι δε φιλάει. Αλλά φωτοβολίδα στο γαμησι. Το κονέ γίνεται μέσω Ιβανκας μόνο.
Να ρωτησω ρε φιλαρακια αυτη ειναι η γνωστη σβετλανα!!!
Εχουν ειπωθει πιο παλια για το κοριτσι! Δεν ειναι κατι τρομερο απο εμφανιση! Μπορεις νομιζω και με λιγοτερα να κλεισεις
Κανενας συναγωνιστης γνωριζει κατι γι αυτην εδω?
Μου ζητησε 80 για μια ωρα, ακομη περιμενω τις λεπτομερειες αλλα φαινεται καλο κομματι
Μου ζητησε 80 για μια ωρα, ακομη περιμενω τις λεπτομερειες αλλα φαινεται καλο κομματι
αθλητρια μονο σε σφαιρα και σε σφυρα θα ηταν αυτη τη στιγμη ... στα 20 ισως και στο επι κοντω
κοίτα ποιό πίσω και θα δεις πολλά σχόλια,Για την κυρία τυπε
η φίλη της ιβανκα η Βουλγάρα ήταν αθλήτρια της ενόργανης, εσύ σε ποια αναφέρεσε, όνομα, καταγωγή.αθλητρια μονο σε σφαιρα και σε σφυρα θα ηταν αυτη τη στιγμη ... στα 20 ισως και στο επι κοντω
Εχουν ειπωθει πιο παλια για το κοριτσι! Δεν ειναι κατι τρομερο απο εμφανιση! Μπορεις νομιζω και με λιγοτερα να κλεισεις
κοίτα ποιό πίσω και θα δεις πολλά σχόλια,Για την κυρία τυπε
φιλε καθε μια βδομαδα ρωταει καποιος για αυτη... τα 80 ειναι παρα πολλα... οπως και πολλα ειναι και τα κιλα της. ειναι στο μπλαμπλα μπλα συνεχεια... μονο το πρωσοπο ειναι οπως το βλεπεις και τα βυζια σε μεγεθος ομως με πτωτικες τασεις
εχετε δικιο.. νομιζω οτι δεν το αξιζει το 80αρι.. να στε καλα για την ενημερωση
αυτη παλι ζηταει 70 απλο 100 φουλ μονο για 18 εκ και κατω και συχνασει Μπιλ και Πριβε.
εχει κανενας συναγωνιστης εμπειρια?
οι φωτο δεν μου φαινονται και διαμαντι
κάποιος μπορεί να δώσει τηλ.για το κορίτσι
η φίλη της ιβανκα η Βουλγάρα ήταν αθλήτρια της ενόργανης, εσύ σε ποια αναφέρεσε, όνομα, καταγωγή.
ok αλλά ο φίλος αναφέρθηκε σε άλλη κοπέλα, αλλά το σχόλιο σου ήταν άτοπο.εγω την Ιβανκα την εχω παρει , ειναι ξανθια με μεγαλο βυζι και μερικα τατου νομιζω στο χερι ειχε ενα μεγαλο. πιπα καλη αλλα για εμενα ειχε παραπανω κιλα (τα τατου διχνουν οτι οταν τα ειχε κανει ηταν αδυνατη). οι φωτο που μου ειχε δωσει στο μαμπα ηταν αυτη αλλα προ 10 χρονια και ισως να λεω λιγα. ευχαριστη και καλη ηθοποιος... αν πιστεψε κανενας οτι εφτασε σε οργασμο με σπασμους σε 2 λεπτα τι να πω δεν εχει γαμισει ποτε....
ok αλλά ο φίλος αναφέρθηκε σε άλλη κοπέλα, αλλά το σχόλιο σου ήταν άτοπο.
κάποιος μπορεί να δώσει τηλ.για το κορίτσι
θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο Βαλερια36
η αν υπαρχει καπου κριτικη
ευχαριστω πολυ
αυτη παλι ζηταει 70 απλο 100 φουλ μονο για 18 εκ και κατω και συχνασει Μπιλ και Πριβε.
εχει κανενας συναγωνιστης εμπειρια?
οι φωτο δεν μου φαινονται και διαμαντι