spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
ανωμαλε!!!...αυτο περιμενουμε πολλοι
ανωμαλε!!!...αυτο περιμενουμε πολλοι
Κανενα νόσημα εννοείς; :S :S :Sμαστορες, από αυτα τα μαυρακια μου εμφανιζονται κατα καιρους, εχει τσιμπησει κανεις τιποτα?
ενημερωτικα αναφερω στο πανελ οτι προ ημερων συναντησα μια κυρια Αλα ετων 50+ που βρηκα στο mamba , απο χθες μου εχει παρουσιαστει δερματολογικο-αφροδισιολογικο προβλημα ~ ελπιζω να βοηθησα
50+ μια είναι δεν νομίζω, να υπάρχει άλληΑν έχεις επιβεβαίωση από γιατρό να βάλεις και το link για να ξέρει συγκεκριμένα για ποιά λές ο κόσμος. Δεν υπάρχει μόνο μια Αλα...
Kαλα κανεις και το λες,αλλα πως εισαι σιουροςενημερωτικα αναφερω στο πανελ οτι προ ημερων συναντησα μια κυρια Αλα ετων 50+ που βρηκα στο mamba , απο χθες μου εχει παρουσιαστει δερματολογικο-αφροδισιολογικο προβλημα ~ ελπιζω να βοηθησα
καλα κανεις και το λες,αλλα πως εισαι σιγουρος οτι κολλησες απο αυτην?ενημερωτικα αναφερω στο πανελ οτι προ ημερων συναντησα μια κυρια Αλα ετων 50+ που βρηκα στο mamba , απο χθες μου εχει παρουσιαστει δερματολογικο-αφροδισιολογικο προβλημα ~ ελπιζω να βοηθησα
Kαλα κανεις και το λες,αλλα πως εισαι σιουροςκαλα κανεις και το λες,αλλα πως εισαι σιγουρος οτι κολλησες απο αυτην?
[/quote
ειμαι 100% σιγουρος και αποφασισα να το κοινοποποιησω για να μην την πατησει και αλλος φουκαρας
ενημερωτικα αναφερω στο πανελ οτι προ ημερων συναντησα μια κυρια Αλα ετων 50+ που βρηκα στο mamba , απο χθες μου εχει παρουσιαστει δερματολογικο-αφροδισιολογικο προβλημα ~ ελπιζω να βοηθησα
Κ πριν λιγο..ναι στα 80 για 1 φορα σεξΣας τρωω ολους..εμενα 170 χαχα
Δοκιμασα εχθες με 80! Επικοινωνια μεσω μαμπα μονο. Πολυ καλη συμμετοχη και φρεσκο κοριτσι! Τηλεφωνο δεν εχω μονο μεσω μαμπα κανονιζεται. Δεν κανει cim ουτε αναλ αλλα αν καποιος θελει μικρουλα απειρη αλλα πολυ καλη συμμετοχη νομιζω αξιζειΚ πριν λιγο..ναι στα 80 για 1 φορα σεξ
Δεν ξερω, δεν παει καλα, κατι ειχα διαβασει κ για στησιματα συναγωνιστων
Για την Αναστασία λες;Δοκιμασα εχθες με 80! Επικοινωνια μεσω μαμπα μονο. Πολυ καλη συμμετοχη και φρεσκο κοριτσι! Τηλεφωνο δεν εχω μονο μεσω μαμπα κανονιζεται. Δεν κανει cim ουτε αναλ αλλα αν καποιος θελει μικρουλα απειρη αλλα πολυ καλη συμμετοχη νομιζω αξιζει
Φιλαει αλλα θα μπορουσε και καλυτεραΓια την Αναστασία λες;
Φιλάει στο στόμα;
πρέπει να είσαι vip για να μιλήσεις μαζί της.Για την Αναστασία λες;
Φιλάει στο στόμα;
Πήγαινε στο νήμα που παράθεσα...
Ο συνάδελφος μια χαρά ενημέρωσε, με ένα 100 την έπαιρνες στο πριβέ
Επίσης είχε βγάλει προφίλ στο μάμπα και τον Απρίλιο... κάποιοι την είδαν και μέσω μάμπα...
Αλλά αν σε τρώει τόσο πολύ να είσαι ο Χριστόφορος Κωλόμπος εντάξει φίλε μου... να σου χρεώσουμε την ανακάλυψη τότες... δεν μας πειράζει...