fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.369
- Πόντοι
- 206
100000+++να συμπληρώσω ότι είναι αγενέστατη & σπασαρχίδο
100000+++να συμπληρώσω ότι είναι αγενέστατη & σπασαρχίδο
να ρωτήσω πρέπει στο μάμπα να ανοίξεις λογαριασμό?
ok φχαριστώ και το τηλέφωνο σου στέλνει αμέσως μύνημα;Για να δεις φωτος και να στειλεις μυνηματα, ναι.
ok φχαριστώ και το τηλέφωνο σου στέλνει αμέσως μύνημα;
εντάξει σε ευχαριστώ, απλώς το κινητό είναι στην μάνα μου και δεν θέλω καταλάβει κάτι οπότε αύριο το δίνω, άντε μήπως βρούμε και κανά καλλ γκιρλ της διπλανής πόρτας(της ρωσίας δεν είμαι ακόμα απελπισμένος να ψάξω να πληρώσω ελληνίδα).Ναι. Μην αγχωνεσαι..... εγω το εχω κανει 4 φορες μεχρι τωρα....
Δεν υπαρχει προβλημα.... μην φοβασαι για κατι.
εμενα με το σεις και με το σας μου το παιζει....εσενα τι σου λεει?
δεν ξέρω παίχτη, μου θυμίζει πάντως την Μπέσσυ Μάλφα, στο "Μαύρα Μεσάνυχτα" και δεν είναι καλλό αυτό.εμενα με το σεις και με το σας μου το παιζει....εσενα τι σου λεει?
το κοριτσι λεει οτι ειναι παντρεμενο ζει εξω απο τη χαλκιδα και θελει χορηγια γιατι εχει πεσει πεινα....υποπτη παντως κατασταση ειναι και καλα θα κανουν οι ενδιαφερομενοι να προσεξουν μη βρεθουν μπλεγμενοι με τους χωριατες...εμενα με το σεις και με το σας μου το παιζει....εσενα τι σου λεει?
Ξέρει κανένας τίποτα γι αυτήν; Έχει μιλήσει; Εγώ της έστειλα 2-3 μυνήματα. Μου είπε ότι είναι Π. Φάληρο, αλλά όταν ξεκίνησα να μπαίνω στο ψητό, σταμάτησε να μου απαντάει
με το μωρο που εβγαλε εξω τα ωραια οπισθια εχει μιλησει κανεις για το τι παιζει?
Άντε και να έπαιζε… θα πήγαινες ταξιδάκι στην Κέρκυρα μόνο και μόνο για να γαμησεις ?
θελει 300 και τα κανει ολα σε ξενοδοχειο προς παραλια....
Ξέρει κανένας τίποτα γι αυτήν; Έχει μιλήσει; Εγώ της έστειλα 2-3 μυνήματα. Μου είπε ότι είναι Π. Φάληρο, αλλά όταν ξεκίνησα να μπαίνω στο ψητό, σταμάτησε να μου απαντάει