Mike 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 537
- Πόντοι
- 301
100 ευρώ για μια πιστολιά ή με δύο?Συνάντηση με Erikka Popescu. Καλό μασάζ, εξίσου καλό δεύτερο μέρος, καλό και το σόσιαλ.
100 ευρώ για μια πιστολιά ή με δύο?Συνάντηση με Erikka Popescu. Καλό μασάζ, εξίσου καλό δεύτερο μέρος, καλό και το σόσιαλ.
Εμενα για 1100 ευρώ για μια πιστολιά ή με δύο?
Πολλά τότε γιατί βρίσκεις τα ίδια με 2 πιστολιες..Εμενα για 1
Νομιζω κ εγω οτι ειναι λιγο τσιμπημενη τιμη, βεβαια ειναι φουλ, εαν βαλεις κ μειον hotel, μπορει να αξιζειΠολλά τότε γιατί βρίσκεις τα ίδια με 2 πιστολιες..
Τα ίδια μπορείς να βρεις και στο Συγγρού 40-42 με πρωκτικό και δύο πιστολιες στα 80ευρω και μασάζ..Νομιζω κ εγω οτι ειναι λιγο τσιμπημενη τιμη, βεβαια ειναι φουλ, εαν βαλεις κ μειον hotel, μπορει να αξιζει
το κορίτσι τα κάνει όλα εκτός αναλ και είναι και χαλαρή με τον χρόνο της ! Θα την απολαύσεις ...αφου είδες και φωτό της !Παιδιά μια βοήθεια..γνωρίζει κανείς τι εστί Αρτεμης??είμαι διακοπές γυρνάω σε λίγες μέρες και θα βρεθώ με το μωράκι..αλλά από τις προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι είναι καινούργια στην δουλειά..φώτο είδα μου έστειλε ωραίο μωρο!!αλλά από υπηρεσίες όμως??αν υπάρχουν πληροφορίες για το τί κάνει το κορίτσι θα βοηθούσατε πολύ!!!ευχαριστώ!!
το κορίτσι τα κάνει όλα εκτός αναλ και είναι και χαλαρή με τον χρόνο της ! Θα την απολαύσεις ...αφου είδες και φωτό της !
αφου δε δινει κωλο, δεν τα κανει ολα.το κορίτσι τα κάνει όλα εκτός αναλ και είναι και χαλαρή με τον χρόνο της ! Θα την απολαύσεις ...αφου είδες και φωτό της !
Στο προφορικό ήταν για 1, εύκολα μπορούσε να γίνει και 2η αν αυτό σε απασχολεί.100 ευρώ για μια πιστολιά ή με δύο?
ειναι στα 70 για 1,5 ώρα και στα 100 για 2 ώρες και...Τι ισχύει τελικά με το δωράκι τις Αρτεμις; Ειναι στα 70€ ή στα 100€;
εσυ agamitor μην πας , πήγαινε εκεί που έρχονται και φεύγουν !αφου δε δινει κωλο, δεν τα κανει ολα.
Όλα είναι θέμα επιλογών.Τα ίδια μπορείς να βρεις και στο Συγγρού 40-42 με πρωκτικό και δύο πιστολιες στα 80ευρω και μασάζ..
Καλημέρα σε όλους .. μήπως κάποιος έχει βρεθεί με την συγκεκριμένη ;
Μην φάμε καμμία φόλα ! Ευχαριστώ
περίπου όλα συναγωνιστή!!!Μην τα πέρνεις και εσύ όλα,,τής μετρητοίς!!!...αφου δε δινει κωλο, δεν τα κανει ολα.
εαν δεν έχεις πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά , αλλά σου αρέσουν τα φιλιά , η τρομερή πίπα και το υγρό μουνι προχώρα άφοβα και θα με θυμηθείς !Αγαπητοί μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω πληροφορίες για το αν εινσι καλή ; Ή ξέρει κσποιος να μου πει ;
Ευχαριστώ !!
Σε ευχαριστώ !εαν δεν έχεις πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά , αλλά σου αρέσουν τα φιλιά , η τρομερή πίπα και το υγρό μουνι προχώρα άφοβα και θα με θυμηθείς !
αφου σου αρέσουν οι bbw, είναι ότι καλύτερο παίζει αυτή την εποχή και σε ηλικία αλλά και σε υπηρεσίες ...Σε ευχαριστώ !
Μου αρέσουν οι bbw δηλαδή παραπανω κιλά αλλά χωρίς κοιλιές !
Αυτή πως είναι ;
Ok .. σε ευχαριστώ !!αφου σου αρέσουν οι bbw, είναι ότι καλύτερο παίζει αυτή την εποχή και σε ηλικία αλλά και σε υπηρεσίες ...
Την φωτογραφία στην έστειλε ή Άρτεμις ή Μιράντα?Παιδιά μια βοήθεια..γνωρίζει κανείς τι εστί Αρτεμης??είμαι διακοπές γυρνάω σε λίγες μέρες και θα βρεθώ με το μωράκι..αλλά από τις προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι είναι καινούργια στην δουλειά..φώτο είδα μου έστειλε ωραίο μωρο!!αλλά από υπηρεσίες όμως??αν υπάρχουν πληροφορίες για το τί κάνει το κορίτσι θα βοηθούσατε πολύ!!!ευχαριστώ!!