Λεω να της δωσω μια τριτη ευκαιρια γιατι μου εδειξε οτι εχει αναγκη.
mega λαθος.....σε ειχα για περπατημενο
Λεω να της δωσω μια τριτη ευκαιρια γιατι μου εδειξε οτι εχει αναγκη.
Πληρώνεται για να γαμησετε αυτό το πράγμα?? Αν βγω μια βόλτα γαμαω 5 τέτοιες κάθε μέρα. Καταλαβαίνω είναι γούστα αυτά αλλά γαμας άνετα τζάμπα τέτοια τεμάχια. Σαν τρελες ψάχνονται
Νομιζω εισαι υπερβολικος
μην τους ακους ρε σε ερωτεύτηκε ;) ειναι ολοι ζηλιάρηδες εδω μεσαγαμωτο και πιστεψα οτι με ερωτευτηκε!
Περπαταγα αλλα σκονταψα στην κοιλια της κι επεσα ρε συ !mega λαθος.....σε ειχα για περπατημενο
εγω που το εψηνα δεν εφαγα γιατι τα 100 μου φανηκαν πολλα...τελικά τι έγινε με το Χαμομήλι. το ρούφηξε κανένας ???
όσοι το ψήνανε εξαφανίστηκαν. η φόλα η πέρασαν τόσο καλά που δεν θέλουν να το κάψουν
stella selena sirenaποια ειναι αυτη στο αιγαλεω ρε τυποι?
Δεν θα την έπαιρνα μετα τις φωτο που είδα αλλα κ να μου άρεσε μετα απο αυτο μακριά..λιγο σεβασμός δεν βλάπτει..Δεν μ αρεσει να κανω κακη κριτικη σε κοπελα γιατι μπορει να ειναι υποκειμενικο. Αλλα επειδη κατι κοριτσακια νομιζουν οτι το αιδειο τους τραβαει καραβι , να εκθεσω περιληπτικα ολο το ιστορικο μπας και σωσουμε κανενα χριστιανο. Αναφερομαι στην Μιραντα που τοσο πολυ τιμηθηκε εδω μεσα. Καποιος φιλος μου ειπε να την παρω αν και ειναι ευτραφης και εχει κι αλλες φιλεναδες που ελεγχει. Πρωτη αποπειρα αργησε πανω απο μια ωρα και ματαιωθηκε. (δεν θα καθομαι ολη μερα στην ρεσεψιον να με περνανε και για μπατσο ). Ζηταει συγνωμη και αντε παλι να βρουμε μερα και ωρα. Δευτερη προσπαθεια ξανα τα ιδια με δικαιολογια δεν μπορουσε να ξυπνησει. Λεω να της δωσω μια τριτη ευκαιρια γιατι μου εδειξε οτι εχει αναγκη. Ξανα μανα τα ιδια με την δικαιαλογια οτι οπως ερχοταν εσπασε το τακουνι της. Λεω στο φιλο να με συγχωρεις αλλα θα βγαλω κοκκινη καρτα. Την παιρνει στο τηλ. της τα λεει και μου προτεινει μια απο τις φιλες της που εχει αναφερθει κι εδω. Ραντεβου κλεισμενο σημερα 10.00 το πρωι. 4.30 την νυχτα διαβαζω μηνυμα "τωρα κοιμηθηκαμε . Μπορεις λιγο αργοτερα ?" . Ενταξει λεω 12.30 το πρωι αντι για 10.00. Κατα τις 11.30 επειδη μ εσωζαν τα φιδια τηλεφωνω και ακουστε απαντηση το ουφο. " Τωρα θα κανουμε μετακομιση . Μπορεις αυριο ? ". Νεωτερη δικαιολογια λεει οτι κατι εγινε με τις τραπεζες. Φαινεται οτι τα πρωινα εκτος απο ανδρεσ ληστευουν και τραπεζες .
Λοιπον η Μιραντα και η παρεα της που ειναι εξ ισου αναξιοπιστες και ψευτρονια πηραν οχι κοκκινη καρτα αλλα μαυρη. Και να μην με ξαναενοχλησουν γιατι ξερω πολλα για την γουνα τους. Ασχετα αν συνέβαλα να κατεβουν οι φωτο που καποιος βλακας ανεβασε χωρις εγκριση της.
Μακρηγορώ αλλα θελω να μπειτε στο πνευμα κουκουρουκου. Κι αυτες λασσαρονται σαν callgirls . ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ
Σημ. Λυπαμαι που θα στενοχωρησω μερικους αγαπουληδες αλλα κυριοι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι με οικογενειες και παιδια και δεν μπορει το καθε τσουλι να συμπεριφερεται ετσι. Να παει να κανει αλλη δουλεια κομμωτρια , γκαρσονα αλλα εδω πρεπει ναχει συνεπεια τουλαχιστον στο ωραριο.
παιχτη τηλεφωνο κατερινας πολυ δυσκολο να παρεις ;) οσον αφορα την αλλη εχουν ειπωθει πολλα γραφειο ειναι
Ξερουμε κατι γι' αυτο; Επισης οποιος μπορει ας μου στειλει το τηλεφωνο της Κατερινας.
δεν απανταει σε κανεναν ;)
δεν απανταει σε κανεναν ;)
Γραφειο ειναι η Στελλα η Φωτεινη ..??παιχτη τηλεφωνο κατερινας πολυ δυσκολο να παρεις ;) οσον αφορα την αλλη εχουν ειπωθει πολλα γραφειο ειναι