Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Το έχεις "ξεκοκκαλίσει" κι αυτό και ξέρεις!το μονο μαμβοπιπινι που γαμιεται αδελφε καλα ειναι η κατερινα ;)
Το έχεις "ξεκοκκαλίσει" κι αυτό και ξέρεις!το μονο μαμβοπιπινι που γαμιεται αδελφε καλα ειναι η κατερινα ;)
ε καλα μην εισαι τοσο απολυτος.
εχει κατι μαναρια πιπινια...
περιμενεις απαντησηγια πες καμία ;)
για πες καμία ;)
θα συμφωνήσω φίλε στα πρώτα που γράφεις , αλλά θα διαφωνήσω για το ότι οι πιτσιρίκες προτιμούν νέους ...Προτιμούν μεγαλύτερους 35 + που να γαμάνε όμως .... Οχι κοκοράκια !Είπα ότι είναι "πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις σε πιτσιρίκα".
Οι milf ξέρουν να γαμιούνται και να ικανοποιούν τον άντρα, οι πιτσιρίκες είναι συνήθως άμαθες και , λογικό είναι, προτιμούν τους πιο νέους.
καμμια χαχαχαχααχ
H συζήτηση δεν έχει τέλος φίλε. Ο καθένας έχει την άποψή του και τις εμπειρίες του και τις καταθέτουμε εδώ. Κάποιοι δίνουν και πολλές πληροφορίες. Όλα καλοδεχούμενα. Δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε.θα συμφωνήσω φίλε στα πρώτα που γράφεις , αλλά θα διαφωνήσω για το ότι οι πιτσιρίκες προτιμούν νέους ...Προτιμούν μεγαλύτερους 35 + που να γαμάνε όμως .... Οχι κοκοράκια !
ποτε τσακωμοί ! Ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων ...H συζήτηση δεν έχει τέλος φίλε. Ο καθένας έχει την άποψή του και τις εμπειρίες του και τις καταθέτουμε εδώ. Κάποιοι δίνουν και πολλές πληροφορίες. Όλα καλοδεχούμενα. Δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε.
και θα προσθέσω οτι αν συνδυαστεί με μιλφακι παρέα , είναι θάνατος ο συνδυασμός !! Δοκιμασμένο φίλοι μου αρκετές φορές και πάντα με επιτυχία ....το μονο μαμβοπιπινι που γαμιεται αδελφε καλα ειναι η κατερινα ;)
Τώρα εσύ μας ανάβεις φωτιές.... μες στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου...και θα προσθέσω οτι αν συνδυαστεί με μιλφακι παρέα , είναι θάνατος ο συνδυασμός !! Δοκιμασμένο φίλοι μου αρκετές φορές και πάντα με επιτυχία ....
οργανωσου πριν καούν τα δάση ... Βγάλε την φλόγα σου εκεί ...στο κρεβάτι!Τώρα εσύ μας ανάβεις φωτιές.... μες στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου...
Το μιλφ είναι από το γνωστό γκρουπ?οργανωσου πριν καούν τα δάση ... Βγάλε την φλόγα σου εκεί ...στο κρεβάτι!
ακριβως ....Το μιλφ είναι από το γνωστό γκρουπ?
Δεν ειναι γκρουπ. Εχει γινει ΙΚΕΤο μιλφ είναι από το γνωστό γκρουπ?
και θα προσθέσω οτι αν συνδυαστεί με μιλφακι παρέα , είναι θάνατος ο συνδυασμός !! Δοκιμασμένο φίλοι μου αρκετές φορές και πάντα με επιτυχία ....
συναγωνιστη jimmy, να δοκιμασεις συντομα...και θα με θυμηθείς!
Αγνωστη. Κανε τον κασκαντερ και μας λες μετα .Γνωριζει κανεις???
Συμφωνώ και επαυξάνω πρόσφατα πήρα την alla και μου ξεζούμισε την πούτσα.Είπα ότι είναι "πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις σε πιτσιρίκα".
Οι milf ξέρουν να γαμιούνται και να ικανοποιούν τον άντρα, οι πιτσιρίκες είναι συνήθως άμαθες και , λογικό είναι, προτιμούν τους πιο νέους.