ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
τυπε είσαι μέλος από το 09,Και έχεις 167 μην και μία κριτική, μου λες ποιός να σε πάρει στα σοβαρά με αυτά που γράφεις,με 18 μην το χρόνο σχεδόν ένα το μήνα μου λες ποιός να πάρει σοβαρά αυτά που λες μάλλον σε κατάλαβε και το κορίτσι, ότι δεν είσαι και πολύ γατα και σε δάγκωσε γιατί δεν σε κόβω και για τσακάλι!!!Συναντηση με Σβετ και Βαλερια με καθεμια ξεχωριστα μεσα σε ενα διημερο. Πεμπτη Βαλερια, Παρασκευη Σβετ. Το τηλ της Βαλεριας το πηρα απο το μαμπα της Σβετ μου το δωσε η Βαλερια. Προσωπικα στην Σβετ ριχνω ακυρο και μαυρο απο δω και στο εξης οπως εγραψα και χθες, αλλα επειδη ημουν απο κινητο δεν μπορουσα να πω το γιατι. δεν θα σταθω στις υπηρεσιες αν και εκει μετρια ηταν αλλα στον τροπο συμπεριφορας... ειχα διαβασει στο σαιτ οτι παιρνει 60 + 20 για κωλο ... οποτε οταν την πηρα τηλ να κλεισουμε δεν ρωτησα την τιμη αφου ημουν μεσω βαλεριας και υπηρχε ιστορικο τιμης οποτε το θεωρησα δεδομενο. Βεβαια οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω ρωταω ευγενικα τι χρωσταω. μου απανταει οσα πληρβωσες και στην βαλερια... της λεω δεν σε καταλαβαινω, δηλαδη αν στην βαλερια εδωσα 30 να σου δωσω και εσενα 30... μου λεει οχι 70 παιρνει η βαλερια και 70 θα μου δωσεις και μενα... αφου στο σαιτ της λεω γραφουν ολοι οτι παιρνεις 60+20 , ναι μου λεει αυτοι που το γραφουν ειναι οι παλιοι και οχι αυτοι που ερχονται πρωτη φορα, θα επρεπε να με ειχες ρωτησει στο τηλ ποσα παιρνω... ¨"Δηλαδη επειδη αμελησα να σε ρωτησα αν μου πεις τωρα οτι παιρνεις 300 ευρω θα πρεπει να σου δωσω 300 " της ξαναλεω... κανονικα ναι μου λεει... σταματησα την κουβεντα δεν της ξαναειπα τιποτα μεχρι να φυγει... απο μενα στις πονηρες συμπεριφορες ΜΠΟΥΛΟ ...
Υ.Γ. με βαλερια περασα σουπερ και σε συμπεριφορα και σε υπηρεσιες...