τσιμπουκαρα απ τις λίγες! Κοντουλα Ρουμάνα με βυζαρες κ κολαρακι στρογγυλό. 130; Οχι,100 φουλ ναι κ 80 το απλο! Είπα κ ελαλησα
Αδύνατη με βυζάρες ή χοντρούλα με βυζάρες;
τσιμπουκαρα απ τις λίγες! Κοντουλα Ρουμάνα με βυζαρες κ κολαρακι στρογγυλό. 130; Οχι,100 φουλ ναι κ 80 το απλο! Είπα κ ελαλησα
αδύνατη προς νορμαλ. Με τιποτα χοντρήΑδύνατη με βυζάρες ή χοντρούλα με βυζάρες;
νέο φρουτο αντε να δω ποσα θα ζητήσει δεν προλαβα εγινε vip σε δευτερόλεπτα παρακαλώ ενημερώστε για το αντίτιμο
...αναμονη λοιπον...μεχρι τοτε,στα ρηχα...μολις επιστρέψω από ολιγοήμερες διακοπές ετοιμάσου λοιπόν να φας ολόκληρο το πιάτο από νεαρά πετιτ με 3αρι βυζακιιιιι αφου μαθαίνω ότι εισαι βυζακιας !! Χαχααα
παψε εσυ!!!νατααα τα νεα κορμια.
ΥΓ μικρα θα σου πει οτι ειναι.
ούτε εγω τη συνιστώ. Πολύ πιο χοντρή από τις φωτο. Καλοκαίριασε μάγκες, αφήστε το μαμπα για το φθινόπωρο και κατεβείτε παραλία και σε νησιά. Υπάρχουν πολλά πιπινια και θα φάτε καλά. Καλό καλοκαίρι στη παρέα
Τιμή 40€/ω. Δεν θα στη συνιστούσα έχει βάλει αρκετά κιλά από τις φωτογραφίες που βλεπεις
Καπου εχει αναφερθει. Εμενα μου ζητησε 150!!! Την εριξα στα 100 αλλα χωρις cim δεν της αρεσει λεει οποτε δεν δοκιμασακαλησπερα σε όλους σας. η εν λογο κυρια λεει κατι μιας και δεν εχω ξανα ψωνισεις απο mamba.
ευχαριστω
εμενα ζητησε 100 αλλα καλο ειναι αν ξερει καποιος κατι να το πει!!!Καπου εχει αναφερθει. Εμενα μου ζητησε 150!!! Την εριξα στα 100 αλλα χωρις cim δεν της αρεσει λεει οποτε δεν δοκιμασα
Εμένα 100 μου είπε για μια φορά για 2 ήθελε 150, δεν το είπε μάλιστα από μόνη της αλλά όταν ρώτησα για ποσες φορέςεμενα ζητησε 100 αλλα καλο ειναι αν ξερει καποιος κατι να το πει!!!
Εμένα 100 μου είπε για μια φορά για 2 ήθελε 150, δεν το είπε μάλιστα από μόνη της αλλά όταν ρώτησα για ποσες φορές
Ναι γυναίκα είναι, κάποιος παλαιότερα είχε γράψει ότι την συνάντησε απλά μου φαίνεται ψωνισμένη οπότε και να πέσει στην τιμή λόγο ανάγκης είναι πιθανό να το κάνει αγγαρείαόπου σε πιάσουν είναι οι ρουφιάνες. Και σε μένα τα ίδια είπε. Κι επέμεινε! Είμαστε σίγουροι ότι είναι κανονική γυναίκα όμως;;;
λες; Τον πάω σιγά σιγά , ένα ένα νούμερο...θα ανεβαίνουμε !
Υ.Γ.καλη ξεκουραση.παψε εσυ!!!
οριακα,αλλα περναει τις εξετασεις,λογω ξεραιλας.θα κανω την καρδια μου πετρα,θα κλεισω τα ματια,και θα υποστω το μαρτυριο το 3αρι,να μην βγαινει εκτος χεριου..κλαψ!!!
αλλη μια σουπερ πετυχημενη συναντηση με το Κατερινακι.
εχει γινει πολυ επικινδυνο θηλυκο.
θα τη μουρνταρει κανεις στο δρομο ετσι οπως κυκλοφορει
σκαει με ενα σορτσακι που ουτε που φαινοταν κατω απο ενα αερινο μπλουζοφουστανακι εξαιρετικα κοντο που φορουσε :o :o :o
ο μισος,ποιος μισος? ολος ο κωλαρακος εξω ηταν ετοιμος για φαγωμα
τα ελεγε ο Γιωργος εδω στο φορουμ αλλα δεν περιμενα τοση βελτιωση στην εμφανιση.
η συνεδρια ξεκινησε αμεσως μετα τα αμφοτερα φρεσκαρισματα μας και το κοριτσι εδωσε ρεστα.
πιπα σεμιναριακου επιπεδου -και λιγα λεω- ρουφηγμα και γλυψιμο στα μπαλλακια και dt μεχρι δακρυων.
μουνακι πεντακαθαρο που το γευτηκα για αρκετη ωρα ωσπου να κατεβασει ζουμια
σεξ σε διαφορες στασεις με περισσοτερη εμφαση στα τεσσερα και ιεραποστολικο με σηκωμενα τα ποδια της. και τελειωμα στο στομα οπου δεν μου εμεινε σταγονα.
να ΄ναι καλα το κοριτσι αλλα με ψοφησε σημερα.
ή μηπως γερναω? :S
Τετοια αλλαγη το Κατερινακι???? Πρεπει να ξαναπαρω τοτε!αλλη μια σουπερ πετυχημενη συναντηση με το Κατερινακι.
εχει γινει πολυ επικινδυνο θηλυκο.
θα τη μουρνταρει κανεις στο δρομο ετσι οπως κυκλοφορει
σκαει με ενα σορτσακι που ουτε που φαινοταν κατω απο ενα αερινο μπλουζοφουστανακι εξαιρετικα κοντο που φορουσε :o :o :o
ο μισος,ποιος μισος? ολος ο κωλαρακος εξω ηταν ετοιμος για φαγωμα
τα ελεγε ο Γιωργος εδω στο φορουμ αλλα δεν περιμενα τοση βελτιωση στην εμφανιση.
η συνεδρια ξεκινησε αμεσως μετα τα αμφοτερα φρεσκαρισματα μας και το κοριτσι εδωσε ρεστα.
πιπα σεμιναριακου επιπεδου -και λιγα λεω- ρουφηγμα και γλυψιμο στα μπαλλακια και dt μεχρι δακρυων.
μουνακι πεντακαθαρο που το γευτηκα για αρκετη ωρα ωσπου να κατεβασει ζουμια
σεξ σε διαφορες στασεις με περισσοτερη εμφαση στα τεσσερα και ιεραποστολικο με σηκωμενα τα ποδια της. και τελειωμα στο στομα οπου δεν μου εμεινε σταγονα.
να ΄ναι καλα το κοριτσι αλλα με ψοφησε σημερα.
ή μηπως γερναω? :S
Τετοια αλλαγη το Κατερινακι???? Πρεπει να ξαναπαρω τοτε!