peperoniathens
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 186
- Πόντοι
- 281
Καλημέρα! Έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί της;
Τηλέρωνο έχουμε ?
βεβαιότατα! Πρωτα Μιχαλακοπούλου όμως στο δρόμο μας ειναιΩραιο μωρακι φαινεται ... Pilo παμε καμοια βολτα απο Ανατολη μερια
Ωραιο μωρακι φαινεται ... Pilo παμε καμια βολτα απο Ανατολη μερια
Οτι πεις Μπουλη μου , παντως ωραιο καυλακι η μικρη , ετσι δειχνει τουλαχιστον ...βεβαιότατα! Πρωτα Μιχαλακοπούλου όμως στο δρόμο μας ειναι
Ωραιο μωρακι φαινεται ... Pilo παμε καμια βολτα απο Ανατολη μερια
Για πριν μέχρι τις 21 είναι available.βεβαιότατα! Πρωτα Μιχαλακοπούλου όμως στο δρόμο μας ειναι
βλεπω εχεις κανει δουλιτσα! δε μας δινεις κανα κοντακτ διοτι η μανταμ εχει τιγκαρει τα μηνυματα της? μερσιΓια πριν μέχρι τις 21 είναι available.
Τηλέρωνο έχουμε ?
Χαμοληλι εχει παρει κανενας κυριος ή ακομη περιμενουμε τον κασκαντερ ?
Δεν είναι του επαγγέλματος. Με πολύ μιλητο ίσως την βγάλεις για καφέγνωριζεις καποιος κατι;
θελω εγω αλλα δεν μου καθετε .Χαμοληλι εχει παρει κανενας κυριος ή ακομη περιμενουμε τον κασκαντερ ?
Ι Ντάρια εχει αγγελια στο κανεσεξ με προσωπο και το τηλεφωνο.λοιπόν η daria δεν ενδείκνυται για πιπινοκυνηγους ,είναι Κύρια γύρω στα 45 δεν κυνηγάει τα ραντεβού παρά μόνο εάν είναι να περάσει και αυτή καλά,εγώ την έχω για θέα σε άλλον μπορεί να μην αρέσει ,αλοστε μη νομίζετε ότι θα την βρείτε εύκολα δεν έχει προφίλ ,κάνει κανένα διπλό με την Σβετα και νομίζω ότι σε καινούργια άτομα είναι ο μοναδικός τρόπος να την συναντήσουν .
σιγα μην εχει για βαλε να την δουμε ?? αυτη δεν εχει Profil στο mamba θα βαλει στο κανε σεχ ..Ι Ντάρια εχει αγγελια στο κανεσεξ με προσωπο και το τηλεφωνο.
εγω απο κει την βρηκα!
Δώσε την αγγελία.Ι Ντάρια εχει αγγελια στο κανεσεξ με προσωπο και το τηλεφωνο.
εγω απο κει την βρηκα!