petroscost
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 517
- Πόντοι
- 81
Μια σελίδα πριν έχω γράψει ότι βρήκα για αυτήνδηλαδη ρε Γιάννη δεν μιλάει και ρωσικά ;; Ελληνίδα είναι ... χαχαα
Μια σελίδα πριν έχω γράψει ότι βρήκα για αυτήνδηλαδη ρε Γιάννη δεν μιλάει και ρωσικά ;; Ελληνίδα είναι ... χαχαα
Δυστυχώς όχι ακόμα έχει κανείς τηλεφωνο της μπορείς να το στείλει με πμαυτο το κομματι το ξερουμε ?
αξιολατρευτο το κατερινακι .... τώρα που βάζει και φορεματακια .. θάνατος είναι !
που να την εβλεπες σημερα με σορτσακι και με αλλαγη στο μαλλι! ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ...και της παει αυτή η αλλαγη!!εσυ θα με κανεις να παραταω τη δουλεια μου για να την ξαναδω αφου μονο καθημερινες λεει οτι μπορει,πραγμα λιγο δυσκολο για μενα
τεςπα
που να την εβλεπες σημερα με σορτσακι και με αλλαγη στο μαλλι! ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ...και της παει αυτή η αλλαγη!!
κατερινα uber alles....(ισως)ΣΙΓΟΥΡΑ το ποιο τιμιο 70αρι.
που να την εβλεπες σημερα με σορτσακι και με αλλαγη στο μαλλι! ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ...και της παει αυτή η αλλαγη!!
κατερινα uber alles....(ισως)το ποιο τιμιο 70αρι.ρε βαλτος εισαι?
αντε και βλεπω αγωνα τωρα. περιμενω να δω κανα ρωσιδακι στην εξεδρα
....εχει και αλλα 70αρια,που συγκρινονται μαζι της,ισαξια...γιαυτο και το 'ισως'...Στο εφτιαξα λιγο
Αγαπητοι επιστημονες...ξερουμε κατι για την Αlla,47 λεει...ευχαριστω!!!!
Η γνωστη αλλα????
....εχει και αλλα 70αρια,που συγκρινονται μαζι της,ισαξια...γιαυτο και το 'ισως'...
ρε κι αυτη την ξερεις???
αναρωτιεμαι εχει ξεφυγει καμμια απο το κρεββατι σου?
οπα τι εχουμε κυριε guru για πες καμια ιδεα να δω κατι καινουργιο ....και ελπιζω μην μου πεις για την μικρη με ονομα απο Μ...και με φιλες Α....... ΚΑΙ Μ........ χα χα ......εχει και αλλα 70αρια,που συγκρινονται μαζι της,ισαξια...γιαυτο και το 'ισως'...
αυτο το καλο κοριτσι( alla ) μου εδωσε σημερα την φιλεναδα της , η οποια ηταν εξαιρετικη , με εχουν βαλει στο ματι φαίνετε οι ουκρανες και με γλεντανε με τα υγρα τους , κανουν kai duo μαζι σε εξοχως χαμηλο κοστος ...Η γνωστη αλλα????
Ποια είναι αυτή η παρέα μεγάλε;;;οπα τι εχουμε κυριε guru για πες καμια ιδεα να δω κατι καινουργιο ....και ελπιζω μην μου πεις για την μικρη με ονομα απο Μ...και με φιλες Α....... ΚΑΙ Μ........ χα χα ..