erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Μπαααα. Πλακιτσα κανουμεΕχει παρει κανεις τιποτα καλο μεσα απο το mamba?
Μπαααα. Πλακιτσα κανουμεΕχει παρει κανεις τιποτα καλο μεσα απο το mamba?
Ναι ναι, τιποτα καλοΜπαααα. Πλακιτσα κανουμε
τώρα μου βγήκε το όνομα οποια βάζω δεν θα την παίρνει κανένας ,αλλά βέβαια αυτό με βολεύει μακριά από τις κοπέλες που συναντώ .Θα το καψει το κοριτσιιιιιιι. Θα το καψει και δεν γλυτωνειιιιιιιι
αυτη ρε αδερφε ειναι 15000κμ μακτυα!!!!!
Αυτή τι λέει ρε παίδες? Είναι με τα καλά της?
Μου είπε 200 ευρώπουλα για 1 ώρα απλό πρόγραμμα και καλά θα μου έκανε και άφιλτρη πίπα στην τιμή αυτή!!!!!!
έρχεται που κ που, την έχουμε ξανασυζητήσειαυτη ρε αδερφε ειναι 15000κμ μακτυα!!!!!
είναι όμως δυνατο...
Μου είπε 200 ευρώπουλα για 1 ώρα απλό πρόγραμμα και καλά θα μου έκανε και άφιλτρη πίπα στην τιμή αυτή!!!!!!
Δυνατο αλλα με 200 βρισκεις δυνατα με τρομερο προγραμμα!!!!!είναι όμως δυνατο...
Στάνταρ θα θέλει πενηντάρικο και πάνω να δείτε τσόντα μαζί για 10 λεπτά.υπαρχουν και χειροτερα...
αυτη ζηταει 200 ευρω μονο για πιπα...χαχαχχαχααχχαχαχχαχα
τι τσοντα... θα ζηταει 50 ευρω για να της πεις γεια σου...και ειναι και σαν απολιθωμενο αγγουρι.....Στάνταρ θα θέλει πενηντάρικο και πάνω να δείτε τσόντα μαζί για 10 λεπτά.
KAI αλλα 200 για να πάτε μεχρι την Σύρο , καλα είναι ..υπαρχουν και χειροτερα...
θα είναι πίπα χερμπ για αυτό, ρε τι διαβάζουμε και τι ακούμε, τής είπες στο καλό!!!υπαρχουν και χειροτερα...
Δεν δίνει φιλιά οπότε..εκτός εάν δεν έχεις πρόβλημα..μαγκες επειδη εχω επαφη με μικυ θελω να μου πει καποιος αν αξιζει η οχι γιατι δεν βρηκα κριτικη!
Δεν δίνει φιλιά οπότε..εκτός εάν δεν έχεις πρόβλημα..
δεν χάνεις και πολλά πας δεν πας ... αν όμως την πετύχεις σε καλή μέρα θα περάσεις καλά ! Είναι λίγο όπως βγει ... Πίπα όμως φα ντα στι κήαπο σωμα συμπεριφορα κλπ??
δεν χάνεις και πολλά πας δεν πας ... αν όμως την πετύχεις σε καλή μέρα θα περάσεις καλά ! Είναι λίγο όπως βγει ... Πίπα όμως φα ντα στι κή