Καλησπερα σε ολους,χθεσινη συναντηση με micky με ευκολη αυθημερον συνεννοηση.λοιπον οι φωτο απατουν και συμφωνα παντα με τα δικα μου γουστα οταν ανοιξε η πορτα στο μπιλ αντικρυσα ενα μελαχροινο κοριτσι μετριου αναστηματος με μια φατσα τουλαχιστον αστεια και ψιλοκλονιστηκα συμφωνα παντα με τις φωτο τις επεξεργασμενες στο μαμβα και αυτο που ειχα φτιαξει στο κεφαλι μου.η μαλακια ειναι οτι επειδη η λιμπιντο ειχε χτυπησει κοκκινο την κρατησα και ετσι επαιξε μια εκτονωση με βαρια καρδια και μετα δρομο.στα του αγωνα συμμετεχει αλλα τι να το κανεις οταν δεν γουσταρεις αυτο που βλεπεις? Της εδωσα ενα πενηνταρικο και σε καποια φαση γυρναει και μου λεει να της πληρωσω τα μεταφορικα και μενω παγωτο.πρωτη φορα το ακουω απο ανεξαρτητη.φυσικα της εδωσα την ευχη μου να παει στο καλο.εντωμεταξυ με εστησε και 90 λεπτα,ειχαμε πει 3.30 και ηρθε 5.00,αν και αυτο δεν με πειραξε ιδιαιτερα.αλλα να εχει το θρασος να ζηταει και εχτρα φραγκα αυτο με ξεπερναει.απο σωμα καπως τσουπωτη αλλα χαλαρη για την ηλικια της,αλλα πολυ αντιερωτικη φαση σε γενικες γραμμες,σιχτιρισα τον εαυτο μου που θολωσε απο καυλα και δεν την εδιωξε.οι καιροι ειναι οικονομικα δυσκολοι και θελει προσοχη στα κασκαντεριλικια για να μην την παταμε,και ειδικοτερα ατομα που εχουμε μακραν πορεια σε αυτο το χομπι.καλα να περνατε και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ