KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.783
- Πόντοι
- 6.166
Και λίγα σου ζήτησε βάλε εργασιακές εισφορές ικα εφορία κλπ300 μου ζητησε!!!!
Και λίγα σου ζήτησε βάλε εργασιακές εισφορές ικα εφορία κλπ300 μου ζητησε!!!!
εδω πρεπει να ειναι,αλλα κ παλι 300 για μια ωρα οπως τη βλεπω δε τα αξιζει.πες της για ολο το βραδυ κ βλεπεις.300 μου ζητησε!!!!
Ποσοοο????εδω πρεπει να ειναι,αλλα κ παλι 300 για μια ωρα οπως τη βλεπω δε τα αξιζει.πες της για ολο το βραδυ κ βλεπεις.
να την κάνεις μπλοκ αμέσως,,άκου 300ε300 μου ζητησε!!!!
εδω πρεπει να ειναι,αλλα κ παλι 300 για μια ωρα οπως τη βλεπω δε τα αξιζει.πες της για ολο το βραδυ κ βλεπεις.
To χρυσο ...αιδοιον!!! the girl with the golden cunt...300 μου ζητησε!!!!
εδω πρεπει να ειναι,αλλα κ παλι 300 για μια ωρα οπως τη βλεπω δε τα αξιζει.πες της για ολο το βραδυ κ βλεπεις.
Καλημέραγια αυτή την κοπέλα λες....???
εσυ πιστευης καποιος θα στο δωσει και η γκομενα δεν σε παρακολουθει τωρα νομιζης ;) γιατι σε μπλοκαρε αληθεια μηπως ησουν κακο παιδι ;)Καλημέρα
μπορώ να έχω το τηλ της κορασίδας ? Ευχαριστώ (στο mamba με έχει μπλοκάρει)
εσυ πιστευης καποιος θα στο δωσει και η γκομενα δεν σε παρακολουθει τωρα νομιζης ;) γιατι σε μπλοκαρε αληθεια μηπως ησουν κακο παιδι ;)
Και δε προτίθεται να ξαναμπεί σύντομα πάντως.....κανενα δεν μπλοκαρει η κατερινα, δεν κοιταει καν στο μαμπα ...
τις βασικες τις εχω γνωρισει αρχιζοντας αλλιως, αναρωτιομουνα για τις εξτρα παρουσιες αλλα τα ειπα και με καποια απο την παρεα σχετικα.Θα ξεκινησεις νορμαλ απο την αρχηγο. Μετα θα της ζητησεις τηλ. π.χ. της Λιλιαν. Η Λιλιαν θα σου δωσει τηλ. της Ελλης . Η Ελλη θα σου δωσει τηλ. της Βαλεριας. κ.ο.κ. Ο κυκλος ειναι μεγαλος . Μιλαμε για 6-8 και ακομη δεν ηρθε το Θερος
Να σημειωσω οτι το σχολιο αναφερεται στον χρησμο του Καλχα εεεε του GIORGOSPRIV.Άσε τα παιδιά να ζουν το μύθο τους μιλώντας με χρησμούς. Φτιάχνονται όταν το παίζουν γνωστες των πάντων.
τοτε μια ειναι η λυση τυπε μην ασχολεισαι με το μαμπα υπαρχουν ενα σωρο ανεξαρτητεςΝα σημειωσω οτι το σχολιο αναφερεται στον χρησμο του Καλχα εεεε του GIORGOSPRIV.
Επισης να σημειωθει οτι στο Μαμπα με το καλημερα πολλες ψυχοπαθεις καριολες σε μπλοκαρουν, οπως εκανε και με μενα η Κατερινα και πολλες αλλες. Μιλαμε ομως κυριολεκτικα με το καλημερα.
Να σημειωσω οτι το σχολιο αναφερεται στον χρησμο του Καλχα εεεε του GIORGOSPRIV.
Επισης να σημειωθει οτι στο Μαμπα με το καλημερα πολλες ψυχοπαθεις καριολες σε μπλοκαρουν, οπως εκανε και με μενα η Κατερινα και πολλες αλλες. Μιλαμε ομως κυριολεκτικα με το καλημερα.
αυτο που ειπε ο giorgospriv ισχυει.
το ιδιο μου εχει πει κι εμενα το Κατερινακι. οτι δεν το πολυκοιταει το μαμπα.
αληθεια-ψεμματα δεν ξερω. οτι μου ειπε μεταφερω