petroscost
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 517
- Πόντοι
- 81
Είναι λίγο κούκου η Micki, με μπλόκαρε και μετά της άρεσε το προφίλ μου
γιατί σε μπλόκαρε για πες???Είναι λίγο κούκου η Micki, με μπλόκαρε και μετά της άρεσε το προφίλ μου
που να θυματε τώρα θα είχε μετανιώσει για όλα τα μπλοκ που έκανε πάντως δεν είναι κακη κοπέλα απλά δεν βάζει κάποιες φορές νερό στο κρασί της γιατι υπάρχουν πολλοί που καβλαντιζουν και αυτή δεν θέλει τέτοια παρά μόνο να κάνει καλά τη δουλειά τηςΕίχα συζητήσει ευγενικά για το πρόγραμμα που δεν είχε cim και φιλιά, δεν απάντησε, με μπλόκαρε και μετά, όχι την ίδια μέρα της άρεσε το προφίλ μου. Το μπλοκ βέβαια παραμένει
κατι δεν κολλαει ρε φιλε ;) καποιο λακο εχει η φαβα μηπως αμαρτησες ριχνοντας τιποτα μπινελικια σε καμμια αλλη και σε εδωσαν στεγνα μετα να ξερεις παρακολουθουν τα γραφομενα του καθενος εδω μεσα ;)Είχα συζητήσει ευγενικά για το πρόγραμμα που δεν είχε cim και φιλιά, δεν απάντησε, με μπλόκαρε και μετά, όχι την ίδια μέρα της άρεσε το προφίλ μου. Το μπλοκ βέβαια παραμένει
Είχα συζητήσει ευγενικά για το πρόγραμμα που δεν είχε cim και φιλιά, δεν απάντησε, με μπλόκαρε και μετά, όχι την ίδια μέρα της άρεσε το προφίλ μου. Το μπλοκ βέβαια παραμένει
άψογα,, ευχαριστώ αδερφέ,,,άρα πάμε λίαν συντόμως για επαναληπτικό,,,έχει αλλάξει τίποτα στις υπηρεσίες από όταν ξεκίνησε;
άψογα,, ευχαριστώ αδερφέ,,,άρα πάμε λίαν συντόμως για επαναληπτικό,,,
είναι όντως τεχνητά ενισχυμένο αλλά είναι και τεσσάρι γεμάτο, έτσι....αχααχχαα...φιλε μου το στηθος της νικολ ,ειναι σιλικονη...ΠΑΛΙ μιλαω εκ πειρας...
εγώ κάνω το ακριβώς αντίθετο
η φατσουλα δεν ειναι για σενα. μην παρεξηγηθω.
ειναι για αυτες που τα γραφουν και για αυτους που τα ασπαζονται,οπως επισης και για οσους πανε και λενε στα κοριτσια
<<ξερεις κατι? ειμαι μελος στο ταδε φορουμ,το νικ μου ειναι αυτο κι αυτο και θα γραψω δυο καλα λογια για σενα>>
εγώ κάνω το ακριβώς αντίθετο
παρότι με ρωτούν επανειλημμένα τους λέω ότι δεν είμαι σε κανένα φόρουμ και ότι δεν το έχω με την τεχνολογία
είναι πολλές οι βίζιτες που έχουν μεγάλο άγχος για το τι θα γραφεί για αυτές στο μπου
τεσσαρι της νικολ?..χααχαχαχ..οχι παιχτη,κανεις λαθος.είναι όντως τεχνητά ενισχυμένο αλλά είναι και τεσσάρι γεμάτο, έτσι....
αυτο τζον,για να το πετυχει στο μεγιστο βαθμο,πρεπει κανει δυο βασικα πραγματα...που να θυματε τώρα θα είχε μετανιώσει για όλα τα μπλοκ που έκανε πάντως δεν είναι κακη κοπέλα απλά δεν βάζει κάποιες φορές νερό στο κρασί της γιατι υπάρχουν πολλοί που καβλαντιζουν και αυτή δεν θέλει τέτοια παρά μόνο να κάνει καλά τη δουλειά της
φιλε ο γκουρου εχει απολυτο δικιο το πολυ δυομισαρι ;) επιβεβαιωνωείναι όντως τεχνητά ενισχυμένο αλλά είναι και τεσσάρι γεμάτο, έτσι....
μάλλον δεν έχει δει από κοντά τεσσάρι, Για αυτό έπεσε λίγο έξωτεσσαρι της νικολ?..χααχαχαχ..οχι παιχτη,κανεις λαθος.
...εως πολυ...μάλλον δεν έχει δει από κοντά τεσσάρι, Για αυτό έπεσε λίγο έξω
αυτο τζον,για να το πετυχει στο μεγιστο βαθμο,πρεπει κανει δυο βασικα πραγματα...
αλλαγη στον τροπο σκεψης,η οπως ειπες να βαλει λιγο νερο στο κρασι της,γιατι οι καιροι δεν ειναι οπως παλια,και οι γκομενες που κανουν ραντεβου,ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια,και δευτερον,να τιμαει τα λεφτα που της δινει ο εκαστοτε πελατης.
το ξέρω guru , και για αυτό είναι από τις λίγες που δεν έχουν πολύ δουλειά ,ξέρεις καμιά φορά άμα σου βγει το όνομα δε περνει η κάτω βόλτα και για να αναστεφει αυτό χρειάζεται τριπλάσια προσπάθεια.Γιατι επί της ουσίας η Μicki και μικρή είναι και δυνατή και κάποιοι έχουν περάσει τέλεια μαζί της υπό προϋποθέσεις ,τι εννοώ εάν κι κάποιος καπνίσει δέκα τσιγάρα η κοπέλα φρικαρει είναι αντικαπνιστρια ,εάν κάποιος τρώει φιστίκια τρελενεται γιατί το θεωρεί ελληψη σεβασμού ,σε πολλά εχει δίκιο αλλά είναι πολύ εκδηλωτική δεν ποιζει πολιτική και εκεί παρεξηγείτε.Τωρα στο μαμπα οποίος της λέει μαλακίες είναι απόλυτη και δεν θέλει να του μιλάει και εκεί χάνει .αυτο τζον,για να το πετυχει στο μεγιστο βαθμο,πρεπει κανει δυο βασικα πραγματα...
αλλαγη στον τροπο σκεψης,η οπως ειπες να βαλει λιγο νερο στο κρασι της,γιατι οι καιροι δεν ειναι οπως παλια,και οι γκομενες που κανουν ραντεβου,ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια,και δευτερον,να τιμαει τα λεφτα που της δινει ο εκαστοτε πελατης.