Περί Νικόλ ο λόγος:
Νομίζω ότι είχα γράψει και σχετική "κριτική" σ' αυτό το νήμα για την μια και μοναδική συνάντησή μου μαζί της προ μηνών, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Δεν ξέρω αν είναι η πιο όμορφη από τις 4, γιατί και η Σβετ στο πρόσωπο είναι πολύ δυνατή και γιατί το αν είναι όμορφη μια γυναίκα είναι και λίγο υποκειμενικό για τον καθένα μας, αλλά σίγουρα για μένα είναι η πιο κλασσάτη γυναίκα τόσο συγκριτικά με τις υπόλοιπες, όσο και ανεξάρτητα απ' αυτές. Και σίγουρα είναι μια περιποιημένη γυναίκα με αέρα και με ωραίο πρόσωπο που άνετα την κυκλοφορείς και εκτός ξενοδοχείων ημιδιαμονής και με ένα καλοδιατηρημένο και απόλυτα αξιογάμητο κορμί για την ηλικία της και την κατηγορία της (μιλφ).
Το κακό είναι ότι, όπως έγραψαν κάποιοι, το ξέρει όλο αυτό και δεν είναι το ίδιο δοτική και "εργάτρια" όπως οι 2 από τις άλλες του γκρουπ. Οι αντιδράσεις της ακροβατούν μεταξύ του φυσικού και του φέικ την ώρα του αγώνα, πράγμα που εμένα προσωπικά με ξενέρωσε, προσπαθεί (πιστεύω συνειδητά) να αποφύγει την βαθειά διείσδυση με τον τρόπο που στήνεται, ενώ διαθέτω νορμάλ εργαλείο στη καλύτερη, και το βασικότερο ότι στον 2ο γύρο έκανε μια υποτυπώδη προσπάθεια να με ανυψώσει κι όταν είδε ότι δεν είχε στα γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα, διότι είμαι άνω των 50 ηλικιακά, τα παράτησε και άρχισε να ασχολείται με το κινητό της, ενώ εγώ την έπαιζα δίπλα της βλέποντας τσόντα στην τηλεόραση!! Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επιδίωξα να την ξανασυναντήσω. Γιατί η φιλοτιμία και το ίδρωμα ή μη της φανέλας κρίνεται κατά κύριο λόγο στον 2ο γύρο κατ' εμέ, κι όχι στον 1ο που συνήθως είμαστε καψωμένοι και στα μισά της διαδρομής για την ολοκλήρωση.
Άρα συνιστάται σε πιο νεαρά ηλικιακά μέλη με γρήγορη επαναφόρτιση και σε μέλη που αρκούνται κατά κύριο λόγο στον ένα (και καλό, ει δυνατόν) γύρο, όπως φυσικά και με όποιους έχει ή αποκτήσει μια προσωπική χημεία. Εν κατακλείδι, σε σχέση με τις υπόλοιπες του γκρουπ είναι η πιο εντυπωσιακή (άρα και η πιο vfm για τα χρήματα που ζητάει, αν μετράγαμε ως μοναδικό κριτήριο το παρουσιαστικό μιας cg) αλλά και η πιο ασταθής και η λιγότερο ασφαλής ως λύση κατ' εμέ, όσον αφορά τις υπόλοιπες αρετές ενός cg, για τους λόγους που ανέφερα. Συν ότι εμένα στην ουσία με έστησε 25λ. περίπου στην ώρα του ραντεβού, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη μπαίνοντας στο δωμάτιο, απλά μου το γνωστοποίησε με μνμ ότι θα καθυστερήσει όταν της έστειλα τον αριθμό του δωματίου, πράγμα που επίσης είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας της.