Ασχετο ειχα κ γω vts
Γερμανοποιηθηκα πια....
Αλλα παντα θα θυμαμαι το 1ο αμαξακι μου...
Ασχετο ειχα κ γω vts
Γερμανοποιηθηκα πια....
Αλλα παντα θα θυμαμαι το 1ο αμαξακι μου...
Αυτη που χωθηκε ειδες τι επαθε ? Τρεξτε συντροφοι τρεξτε. Μολις ο Τζιμης βαλει Viber θα πεθανουμε απ την πεινα. Ο καλος ψαρας θα βαλει τωρα και διχτυαΠοιος εχει πληροφοριες??
Να χωθω???
Παιδια ασχετο.αλλα πειτε κανa λινκ για να βανω viber
Ακριβως
Πρεπει να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα
Αυτη που χωθηκε ειδες τι επαθε ? Τρεξτε συντροφοι τρεξτε. Μολις ο Τζιμης βαλει Viber θα πεθανουμε απ την πεινα. Ο καλος ψαρας θα βαλει τωρα και διχτυα
aπο το ιστορικο του που ειδα μου κανει αστο καλυτερα ;) απο την αλλη ποιος ειναι ρε φιλε και τρομαξε η γκομενα οταν του ειπανε οτι την ειδε και οτι αλλαξε ονομα...ολα αυτα αλλου με πανε σε χυλοπιτα
Συνάντηση με Νικόλ πολυ ωραιο σωμα βυζαρες κωλαρα και κάτι τσιμπουκοχειλα αλλο πράμα.στον αγώνα τώρα σε γενικές γραμμές καλή πίπα καλή αλλά όχι κάτι το φοβερό φιλιά ελάχιστα που εκεί ψιλοχαλαστηκα.θα την τεσταρω άλλη μια φορά για να εχω πιο ολοκληρωμένη άποψη σε γενικές γραμμές αξίζει
Ναι φίλε μου την Νικόλ φιλη της σβετλαναςΤην φιλη της σβετ λες???
ωραιος ο φίλος ! Μέχρι τέλος του μήνα θα τις δοκιμάσει όλες !!Ας γράψω και για την βαλερια που την συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα.ωραιο πρόσωπο ματαρες στήθος 3 μάλλον λίγο πεσμένο και λίγη κοιλιτσα που δεν με χάλασε φοβερή πίπα έτσι όπως μου αρέσει βγάζει μια καυλα η γυναίκα δεν τη χορταίνεις.αντέχει σε σφυροκόπημα δεν δυσανασχετεί και δεν κοιτάει ρολόι.την εχω βάλει στα στανταρακια μου μαζί με Κατερίνα αυτά UP THE IRONS
Καλό το viber.Μην ξεχνάς ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις με το πορνονουμερο σου ,να βγάλεις την σιμ και να βάλεις την κανονική σου sim και το viber θα είναι ενεργό με το παλιό νούμερο .Ετσι δεν θα σε καλούν στο πορνονούμερο.Επίσης μπορείς να το κάνεις να μην φαίνεσαι ότι είσαι συνδεμένος.Ακριβως
Πρεπει να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα
100% ταύτιση απόψεων, γούστου, κι επιλογών.....Σωστός ο φίλος.Ας γράψω και για την Βαλερια που την συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα.ωραιο πρόσωπο ματαρες στήθος 3 μάλλον λίγο πεσμένο και λίγη κοιλιτσα που δεν με χάλασε φοβερή πίπα έτσι όπως μου αρέσει βγάζει μια καυλα η γυναίκα δεν τη χορταίνεις.αντέχει σε σφυροκόπημα δεν δυσανασχετεί και δεν κοιτάει ρολόι.την εχω βάλει στα στανταρακια μου μαζί με Κατερίνα αυτά UP THE IRONS
σωστός ο παίχτης. Η μπορείς να έχεις και το πορνό Viber και το κανονικό σε μία συσκευή!!!Καλό το viber.Μην ξεχνάς ότι μπορείς να το ενεργοποιήσεις με το πορνονουμερο σου ,να βγάλεις την σιμ και να βάλεις την κανονική σου sim και το viber θα είναι ενεργό με το παλιό νούμερο .Ετσι δεν θα σε καλούν στο πορνονούμερο.Επίσης μπορείς να το κάνεις να μην φαίνεσαι ότι είσαι συνδεμένος.
Ας γράψω και για την βαλερια που την συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα.ωραιο πρόσωπο ματαρες στήθος 3 μάλλον λίγο πεσμένο και λίγη κοιλιτσα που δεν με χάλασε φοβερή πίπα έτσι όπως μου αρέσει βγάζει μια καυλα η γυναίκα δεν τη χορταίνεις.αντέχει σε σφυροκόπημα δεν δυσανασχετεί και δεν κοιτάει ρολόι.την εχω βάλει στα στανταρακια μου μαζί με Κατερίνα αυτά UP THE IRONS
Συνάντηση με Νικόλ πολυ ωραιο σωμα βυζαρες κωλαρα και κάτι τσιμπουκοχειλα αλλο πράμα.στον αγώνα τώρα σε γενικές γραμμές καλή πίπα καλή αλλά όχι κάτι το φοβερό φιλιά ελάχιστα που εκεί ψιλοχαλαστηκα.θα την τεσταρω άλλη μια φορά για να εχω πιο ολοκληρωμένη άποψη σε γενικές γραμμές αξίζει
Καλημέρα φίλε για την Κατερίνα απο το mambaφίλε μου για ποια Κατερίνα λες??
είναι ντίβα η Νικόλ ,μια συμβουλή πάρτε την όσο προλαβενετε οι γαμπροί καραδοκούν να την αρπάξουν ,τρελενει κόσμο η κοπέλα.Tύπε είναι κλασάτη γκόμενα και είναι πολύ καλή εάν υπάρχει χημεία!!! Εχει ένα αέρα ντίβας που άλλους τους εκνευρίζει κι άλλους τους φτιάχνει αυτό!!!
ΥΓ Εχει και κρεμαστές μουνοχειλάρες....
να πω την αμαρτία μου άμα είχε την απόδοση της βαλεριας θα την παντρευομουνα έχει πολύ καλό σώμα αλλά στις υπηρεσίες υστερεί σε σχέση με βαλερια γνώμη μουείναι ντίβα η Νικόλ ,μια συμβουλή πάρτε την όσο προλαβενετε οι γαμπροί καραδοκούν να την αρπάξουν ,τρελενει κόσμο η κοπέλα.
βγάλτε τής τότε κόκκινη κάρτα ,,να το καταλάβει και αυτή για να βάλει μυαλό, υπάρχουν επιλογές αρκετές...!!!???είναι ντίβα η Νικόλ ,μια συμβουλή πάρτε την όσο προλαβενετε οι γαμπροί καραδοκούν να την αρπάξουν ,τρελενει κόσμο η κοπέλα.