wiser
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 237
- Πόντοι
- 31
μεροκαματακι χαχαχΤα ufo είναι πάντοτε μπροστά μας, δίπλα μας, ζουν ανάμεσά μας. Μου ζήτησε 200 ευρώ. Το ufo δεν είναι αυτή. Για να μου τα ζητάςι προφανώς υπάρχουν πολλοί που της τα δίνουν.... Περαστικά τους
Τα ufo είναι πάντοτε μπροστά μας, δίπλα μας, ζουν ανάμεσά μας. Μου ζήτησε 200 ευρώ. Το ufo δεν είναι αυτή. Για να μου τα ζητάςι προφανώς υπάρχουν πολλοί που της τα δίνουν.... Περαστικά τους
Δε φαίνεται για κάτι τέτοιο πάντως. Προφανώς το πρόσωπό της είναι το δυνατό της σημείο, και αυτό προβάλλει.μηπως ειναι καμια φαλαινα και μας το κρυβει???
Εντάξει. Κάτι λιγότερο είναι. Δεν αξίζει να την υποβιβάζουμε τόσο.ανεφερε και 100 κιλα ομως
Κάποιος συνάδελφος πρόσφατα ανέφερε για τη συνάντηση του με Είμαι σε δίλημμα!!
έχει κανείς ιδέα για
Παιδιά Τοφαλος! χαλια μην ασχοληθεις...ουτε καποτες δεν ειχε μαζι...μια πιπα και δρομο,,...καλο κοριτσάκι με ωραιο προσωπάκι αλλά δεν...
Κ σε αυτα που τηs αρεσουν εχει την Αγια Γραφη κ το Ευαγγελιο....Δεν σου φτανουν αυτα? Πολυ χοντρη...ερασιτεχνης...με ενα ωραιο πρωσοπακι...τα πηρε στομα προσωπο κανονικά αλλα δεν σωνεται με τιποτα η φολα που εφαγα...
Εμένα μου έκανε σκόντο, μου είπε 2 ώρες 300 και επειδή με πέρασε για κανένα μπατίρη την μπλόκαραΤα ufo είναι πάντοτε μπροστά μας, δίπλα μας, ζουν ανάμεσά μας. Μου ζήτησε 200 ευρώ. Το ufo δεν είναι αυτή. Για να μου τα ζητάςι προφανώς υπάρχουν πολλοί που της τα δίνουν.... Περαστικά τους
exei kai 2 προφιλ ;) καποιο γραφειο ειναι απο πισω ;)Εμένα μου έκανε σκόντο, μου είπε 2 ώρες 300 και επειδή με πέρασε για κανένα μπατίρη την μπλόκαρα
Δεν σου φτανουν αυτα? Πολυ χοντρη...ερασιτεχνης...με ενα ωραιο πρωσοπακι...τα πηρε στομα προσωπο κανονικά αλλα δεν σωνεται με τιποτα η φολα που εφαγα...
Σ εμενα απαντησεΤο σκεφτόμουν και εγώ ότι και το 2ο είναι η ίδια, αλλά δεν μου έχει απαντήσει ακόμα
Και φανταζομαι αυτοι που το λενε ειναι τιποτε κοιλαραδες που δεν χωραει στο παντελονι και κρεμεται.Εντάξει. Κάτι λιγότερο είναι. Δεν αξίζει να την υποβιβάζουμε τόσο.
Και φανταζομαι αυτοι που το λενε ειναι τιποτε κοιλαραδες που δεν χωραει στο παντελονι και κρεμεται.
exei kai 2 προφιλ ;) καποιο γραφειο ειναι απο πισω ;)