Συνάντηση προχτές με Mickey
Αν και πολλά ελέγχθηκαν για την κοπέλα, όταν πήρα την απόφαση είχα πολλές ανησυχίες και ακόμα περισσότερες όταν έλαβα μνμ από συναγωνιστή ότι θα αργήσει.
Η κοπέλα έφτασε λίγο λιγότερο από 10 λεπτά καθυστέρηση, χρόνος αποδεκτός αν λάβουμε υπόψη μας την κίνηση.
Βλέπω μια μικρή ζουμπουρλουδικη μελαχρινή να μπαίνει στο δωμάτιο, δεν κρύβω ότι εξεπλάγην, διότι προκατειλημμένος από τίς αναφορές στο site, και το μήνυμα που έλαβα ήμουν επηρεάζμενος.
Ή κοπέλα είναι Κοντούλα ( δεν έχω πρόβλημα ) μελαχρινή με γαμώ την κολάρα (που ενώ ζητούσε δάχτυλο, Δεν δίνει) άλλωστε έχουμε πει και παλαιότερα ότι εγώ δεν είμαι του κολου.
Τα του αγώνα τώρα.
Πίπα τρελή και με λαχτάρα, η κοπέλα λατρεύει το καυλί.(Μου θύμησε πιπα Valeriana's.
)
Μου ζήτησε να βάλω δάχτυλα (πράγμα που δεν συνηθίζω), και εξεπλάγην.
Κάναμε ότι κάναμε σέ διάφορες στάσεις, αλλά λόγω επόμενου ραντεβού δεν είχε χρόνο για δεύτερο γύρο.
Βέβαια εκεί που ντυνόμαστε κάναμε ένα γρήγορο στα 4 με αυτό τό στρογγυλό κολαρακι να χτυπά πάνω στο άμοιρο γέρικο καυλί μου, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου θα ξαναπάρω σίγουρα.
Έμεινα πλήρως ικανοποιημένος και θα κάνω σίγουρα επαναληπτική μόλις επιστρέψω.
Μην ζητάτε τηλέφωνο γράψτε της στο Mamba.
Είναι μικρούλα και καυλοραπανο.
Μόνο που την σκέφτομαι στα 4 καυλώνω ο κολογερος, αλλά θα το ξανά καρφώσω τό μικρό.
Αυτά.......