petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.560
- Πόντοι
- 41.813
Εε δεν την ζαλισαμε εμεις..για να την παρεις εσυ!!..) χαχαχα
κι εγω το παλεψα την πρωτη φορα αλλα δεν τα καταφερα
Εε δεν την ζαλισαμε εμεις..για να την παρεις εσυ!!..) χαχαχα
θα πω στην κατερινα,να σας βαλει σε καραντινα,για τον κωλαρινο..να βαλετε μυαλο...
να σκασεις!!...αρπατηνπου να μην ξαναδεις βυζι ποτέ ρε
thnx british....επισης και συ με υγεια παντα!!!Ρε αμα αυτοκτονησει ο γκουρου , ποιος θα μας συντονιζει ? Καλο Πασχα σ ολους τους βυζολατρες , πιπινολατρες, γεροντολατρες και σε ολους τους φυσιολογικους ανθρωπους !
Ρε αμα αυτοκτονησει ο γκουρου , ποιος θα μας συντονιζει ? Καλο Πασχα σ ολους τους βυζολατρες , πιπινολατρες, γεροντολατρες και σε ολους τους φυσιολογικους ανθρωπους !που να μην ξαναδεις βυζι ποτέ ρε
κι εγω το παλεψα την πρωτη φορα αλλα δεν τα καταφερα
θα πω στην κατερινα,να σας βαλει σε καραντινα,για τον κωλαρινο..να βαλετε μυαλο...
Ρε αμα αυτοκτονησει ο γκουρου , ποιος θα μας συντονιζει ? Καλο Πασχα σ ολους τους βυζολατρες , πιπινολατρες, γεροντολατρες και σε ολους τους φυσιολογικους ανθρωπους !
Ρε αμα αυτοκτονησει ο γκουρου , ποιος θα μας συντονιζει ? Καλο Πασχα σ ολους τους βυζολατρες , πιπινολατρες, γεροντολατρες και σε ολους τους φυσιολογικους ανθρωπους !
Ντροπης πραματα δηλ
αν εχεις λογαριασμο στο μαμπα,της στελνεις πμ.
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ , πειραματοζωο με κανατε εδω μεσα.Λοιπον εμφανιση ολεσ οι φωτο εκτος της πρωτης , δηλαδη σωματοτυπο ΝΑΝΣΥ 24 Η η ΕΥΑ 30 πριν 10 χρονα , ηλικια 23 ..
Συμπαθητικο μουτρακι, αλλα αλλα μπαινοντας σε παρακμιακο ξενοδοχειο των δυτικων προαστιων μου σκαει το παραμυθι , να ξερεις εχω περιοδο , αλλα μη σε νοιαζει θα κανουμε πιπα και Full κωλο . Οκ λεω . Αρχιζουμε πιπα που υποτιθετε ηταν το φορτε τησ αλλα ειχε αρκετο δοντι , μου κοκκινησε το πουλι .Παμε αναλ λεω , αυτη ειχε το αναποδο ανατομικο θεμα με την κατερινα , μπηκε ασαλιωτος.Σκληρο γαμησι αντοχη κτηνωδης μπροστα και πισω . Δεν μασαγε αλλα ειχε μια παθητικη σταση , δυο γυροι τρελο αναλ .Το κοστος?? 2 red bull, 50 ευρω ΚΑΙ τεσσερα προφυλακτικα με λιγη μερεντα και κετσαπ .Καλες γιορτες σε ολους , μη μου ζητατε τηλ , παρτετο απο την ιδια και το κριμα δικο σας .
Καλυτερα με κουκλα οπως τα περιεγραψεςΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ , πειραματοζωο με κανατε εδω μεσα.Λοιπον εμφανιση ολεσ οι φωτο εκτος της πρωτης , δηλαδη σωματοτυπο ΝΑΝΣΥ 24 Η η ΕΥΑ 30 πριν 10 χρονα , ηλικια 23 ..
Συμπαθητικο μουτρακι, αλλα αλλα μπαινοντας σε παρακμιακο ξενοδοχειο των δυτικων προαστιων μου σκαει το παραμυθι , να ξερεις εχω περιοδο , αλλα μη σε νοιαζει θα κανουμε πιπα και Full κωλο . Οκ λεω . Αρχιζουμε πιπα που υποτιθετε ηταν το φορτε τησ αλλα ειχε αρκετο δοντι , μου κοκκινησε το πουλι .Παμε αναλ λεω , αυτη ειχε το αναποδο ανατομικο θεμα με την κατερινα , μπηκε ασαλιωτος.Σκληρο γαμησι αντοχη κτηνωδης μπροστα και πισω . Δεν μασαγε αλλα ειχε μια παθητικη σταση , δυο γυροι τρελο αναλ .Το κοστος?? 2 red bull, 50 ευρω ΚΑΙ τεσσερα προφυλακτικα με λιγη μερεντα και κετσαπ .Καλες γιορτες σε ολους , μη μου ζητατε τηλ , παρτετο απο την ιδια και το κριμα δικο σας .
Αξιος)!ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ , πειραματοζωο με κανατε εδω μεσα.Λοιπον εμφανιση ολεσ οι φωτο εκτος της πρωτης , δηλαδη σωματοτυπο ΝΑΝΣΥ 24 Η η ΕΥΑ 30 πριν 10 χρονα , ηλικια 23 ..
εκτος απο την πρωτη που εχει προσωπο , ολες οι άλλες δικες της ..την αδικουν ομως ειναι πολυ ποιο αδυνατη .Οι φωτό αληθινές ?