fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
σε παιρνει στο σπιτι της και απο τη πρωτη φορα. Δεν εισαι ο μονοςΠαίδες μιλήσαμε λίγο και μου είπε 60 σπίτι της από την πρώτη φορά
σε παιρνει στο σπιτι της και απο τη πρωτη φορα. Δεν εισαι ο μονοςΠαίδες μιλήσαμε λίγο και μου είπε 60 σπίτι της από την πρώτη φορά
σε παιρνει στο σπιτι της και απο τη πρωτη φορα. Δεν εισαι ο μονος
Το λέω γιατί πριν αναφέρθηκε ότι πρώτη φορά προτιμά ξενοδοχείο
ωχ και εγω την ειδα σημερα για 7η φορα , δεν το βαριεσε ποτε αυτο το κοριτσι , 36 ετων , με φοβερη συμμετοχή ..Συνάντηση με την Ελληνίδα φιλη της ιβανκας.Καλή περίπτωση 100ευρο η τιμή της,εκατσε σίγουρα μιάμιση ωρα.Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις πληροφορίες για το αν αξίζει δηλαδή, τηλέφωνο πήρα απο την ιβανκα.Θέλω να δοκιμάσω τώρα και την βουλγαρα φιλη της.
7η φορα,????ωχ και εγω την ειδα σημερα για 7η φορα , δεν το βαριεσε ποτε αυτο το κοριτσι , 36 ετων , με φοβερη συμμετοχή ..
ναι ρε την ξερω απο παλια προ IBANKA εποχη , .7η φορα,????
φιλε ειδες διαβατηριο ..Να γελάσω;
Να γελάσω;41 - 42
Γιατί;maλλον κανεις λαθος μεγαλο η σβετλανα ειναι 43 και κατι λιγους μηνες εχω δη το διαβατηριο της
Πίσω κίνηση δουλεύει; δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες...7η φορα,????
Όχι τόχε δώσει στον Τάσοφιλε ειδες διαβατηριο ..
ολα τα κανει και ευχαριστιεται το σεχ σε υπερτατο βαθμο , εγω βεβαια δεν κανω αναλ μαζι της αλλα παντα τρεις γυρους για να την ευχαριστηθω.Πίσω κίνηση δουλεύει; δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες...
τις μετραει ο Yianis??7η φορα,????
Κ παλιολα τα κανει και ευχαριστιεται το σεχ σε υπερτατο βαθμο , εγω βεβαια δεν κανω αναλ μαζι της αλλα παντα τρεις γυρους για να την ευχαριστηθω.
ελα ρε φιλε 30 χρονια δε σε πιστευω ...κ 3 γυρους, εχω να κανω εδω κ 30 χρονια τουλαχιστον!!..))χαχα
..κ 3 γυρους, εχω να κανω εδω κ 30 χρονια τουλαχιστον!!..))χαχατις μετραει ο Yianis??
χαχα
πλακα κανω θελω να την δω κ εγω
Σερι;..τον εναν πισω απο τον αλλον;;ελα ρε φιλε 30 χρονια δε σε πιστευω .
7η φορά για το 2018 εννοείς ;;; Έτσι ;;ωχ και εγω την ειδα σημερα για 7η φορα , δεν το βαριεσε ποτε αυτο το κοριτσι , 36 ετων , με φοβερη συμμετοχή ..