old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Tης λεω καλημερα OKSANA και απαντα :xeseme ..
Ευχαρίστως, έπρεπε να της πεις!
Με το κάθε σούργελο...
Tης λεω καλημερα OKSANA και απαντα :xeseme ..
ΔΕ λεμε την OKSANA τη μεγαλη λεμε την μικρη ..Ρε με εχει καψουρευτει λέμε,ειναι πιστό το μωράκι σε μενανε
την ίδια λέμεΔΕ λεμε την OKSANA τη μεγαλη λεμε την μικρη ..
150 ευρώ τον παίζω μια ωραιότατη μαλακία μάγκες...η Λίκα δεν πιάνει πάνω απο ενα 70άρι.Προσωπική άποψη βέβαια150ευρο!!!! Τσάμπα δηλαδή... Οτί θέλουν ζητάνε στο μαμπα πλέον!!!!
τα 150 για να τα αξιζειϛ πλεον πρεπει να ιδρωνεϛ 3 φορεϛ την φανελα150 ευρώ τον παίζω μια ωραιότατη μαλακία μάγκες...η Λίκα δεν πιάνει πάνω απο ενα 70άρι.Προσωπική άποψη βέβαια
σωστός ο φίλος!!! Με 150ευρο περνώ 2ωρο ανεξάρτητη,, η μουνάρα από κάποιο γραφείο,, και όχι απο το μαμπα αμφιβόλου ποιότητας κιόλας!!!!150 ευρώ τον παίζω μια ωραιότατη μαλακία μάγκες...η Λίκα δεν πιάνει πάνω απο ενα 70άρι.Προσωπική άποψη βέβαια
Η www.mamba.ru/mb1749698818?sp=1]Jyliya[/url] ειναι νταρντανα με κολαρες κλπ (οπως μου αρεσουν) η ειναι απλα χοντρη?
Γιατι λεει και 1.80 υψος .. για να ειναι χοντρος καποιος 1.80 πρεπει να ειναι πανω απο 100 κιλα..
Καμιά αδύνατη έχεις να προτείνεις / ;εγω ειδα φοτος σχετικα χοντρουλα
αλλα παικτες απο δω μεσα μου χουν πει χοντρη πολυ
οι φωτο που στελνει ειναι παλιεϛ ...η κοπελα σιγουρα ειναι στα 90+Τοτε με βαση το υψος πρεπει ναναι 120 κιλα.. θα της πω να μου στειλει φωτο..
Έτσι ακριβώς.σωστός ο φίλος!!! Με 150ευρο περνώ 2ωρο ανεξάρτητη,, η μουνάρα από κάποιο γραφείο,, και όχι απο το μαμπα αμφιβόλου ποιότητας κιόλας!!!!
Μου χει στείλει κ μένα.Βουβάλα δεν είναι, ειναι πολύ νταρντάνα...για ξύλο αν είσαι λάτρης.οι φωτο που στελνει ειναι παλιεϛ ...η κοπελα σιγουρα ειναι στα 90+
οι φωτο που στελνει ειναι παλιεϛ ...η κοπελα σιγουρα ειναι στα 90+
Μου εστειλε και μενα.. δεν ξερω αν ειναι προσφατες με ενα βυσινι φορεμα ειναι ξαπλα.. σε αυτες δεν φαινεται τοφαλος παντως..
Καμιά αδύνατη έχεις να προτείνεις / ;
Εγώ με 150 ευρώ κάνω δύο "meetings" από το γνωστό "παρεάκι", τα λεφτά μου πιάνουν τόπο, περνάω σούπερ, κι έχω και ρέστα..... ;)
Εγώ με 150 ευρώ κάνω δύο "meetings" από το γνωστό "παρεάκι", τα λεφτά μου πιάνουν τόπο, περνάω σούπερ, κι έχω και ρέστα..... ;)σωστός ο φίλος!!! Με 150ευρο περνώ 2ωρο ανεξάρτητη,, η μουνάρα από κάποιο γραφείο,, και όχι απο το μαμπα αμφιβόλου ποιότητας κιόλας!!!!
Την παλευω !