Giorgospao
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 408
- Πόντοι
- 21
όντως τούμπανο,ποιός τυχερός θα πάρει, πρώτος μεζέ
καινούργιο φρούτο???
όντως τούμπανο,ποιός τυχερός θα πάρει, πρώτος μεζέ
καινούργιο φρούτο???
δεν απαντάει όμως...είναι και τούμπανο η κύρια
φιλαρακι ειναι πολυ τουμπανο η κυρια και βλεπω και κορμι καλο... ;) ;) ;) να δουμε ποιος θα την ξαπλωσει πρωτος να μαθουμε κανενα καλο νεο ;)Φρακαρε απο μηνυματα
Μα τη βρωμιάρα... Μόλις με μπλόκαρε. Και τι της είπα ο καημένος? Ότι είναι μια πουτάνα και θα την πληρώσω για να μου κάτσει... Μα για όνομα του Θεού, τσ τσ τσ τσ. Άγιες μέρες που είναι!!!
φιλαρακι ειναι πολυ τουμπανο η κυρια και βλεπω και κορμι καλο... ;) ;) ;) να δουμε ποιος θα την ξαπλωσει πρωτος να μαθουμε κανενα καλο νεο ;)
Μα τη βρωμιάρα... Μόλις με μπλόκαρε. Και τι της είπα ο καημένος? Ότι είναι μια πουτάνα και θα την πληρώσω για να μου κάτσει... Μα για όνομα του Θεού, τσ τσ τσ τσ. Άγιες μέρες που είναι!!!
δεν απαντάει όμως...είναι και τούμπανο η κύρια
είναι πολλά ακόμη και μάλλον δεν προλαβαίνει να απαντήσει ;)βλέπει να μηνύματα και δεν απαντάει η κυρία...
εγω σε μια Μελια τις ρωταω τι κανεις; και με μπλοκαρε. Μηπως να τις ρωταω στο ψητο γθα γαμηση;
η μπάρα κάτω από το προφίλ είναι κόκκινη σημαίνει δεν απαντάει σε κανενα
καινούργιο φρούτο???
γνωστη και μη εξξαιρετεα!!οι γνωμες διισταντε!πρωσοπικη μου...καλη αναλογα με το mood!γουσταρει πρωκτικοΚλείσαμε για 1 ώρα 80 ευρώ με ανάλ. Δε θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι. Όποιος συναγωνιστής ξέρει ας βοηθήσει
η γνωστη αννα εχουν γραφτει πολλα για αυτη εχει κριτικεϛ στηϛ call girlΚλείσαμε για 1 ώρα 80 ευρώ με ανάλ. Δε θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι. Όποιος συναγωνιστής ξέρει ας βοηθήσει
Χρονια στην δουλεια πολλα εχουν γραφτει προσωπικη μου αποψη και εκτιμιση δεν αξιζει 80 αλλα 50μ ειναι μικα χαραΚλείσαμε για 1 ώρα 80 ευρώ με ανάλ. Δε θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι. Όποιος συναγωνιστής ξέρει ας βοηθήσει
Η γνωστή σεξυ Αννα. Διίστανται οι απόψεις. Πάντως υπάρχει πολύ βιβλιογραφία αν ψαξειςΚλείσαμε για 1 ώρα 80 ευρώ με ανάλ. Δε θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι. Όποιος συναγωνιστής ξέρει ας βοηθήσει
Συναδελφε δεν ρωταμε τι και πως Βαραμε στο ψητο και στο ψαχνοεγω σε μια Μελια τις ρωταω τι κανεις; και με μπλοκαρε. Μηπως να τις ρωταω στο ψητο γθα γαμηση;
εδω εισαι ;)Κλείσαμε για 1 ώρα 80 ευρώ με ανάλ. Δε θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι. Όποιος συναγωνιστής ξέρει ας βοηθήσει
εμενα μου απαντησε μεχρι καποιο σημειο αλλα οταν την ρωτησ τι ψαχνει....εξαφανιστηκεη μπάρα κάτω από το προφίλ είναι κόκκινη σημαίνει δεν απαντάει σε κανενα
για ριξε την συνομιλια να την συνεχισουμε απο εκει ρε γαμωτη...γιατι το μιλφονι ειναι δυνατοεμενα μου απαντησε μεχρι καποιο σημειο αλλα οταν την ρωτησ τι ψαχνει....εξαφανιστηκε