σοφια απο κορυδαλο???
Δεν νομιζω
Μπορει κ να μαι λαθος
δεν ξερω ισως την μπερδεψα με αλλη! αν ξερει καποιος κατι ας πει!
σοφια απο κορυδαλο???
Δεν νομιζω
Μπορει κ να μαι λαθος
> > >Fake photo
Αλλα μου χουν πει τα καλυτερα
και καλα στα ειπανε.. δυναμη το κατερινακιFake photo
Αλλα μου χουν πει τα καλυτερα
και καλα στα ειπανε.. δυναμη το κατερινακι
στην ιδια μηνυμα μαμπα φιλεΚαποιος συναδελφος το τηλεφωνο απο Κατερίνα? Μερσι!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΣΣΟ
Αφου εχει Vip ρε συναδελφε, δεν γινεται, δωσε εσυ με ΠΜ το τηλ και ασε να το διαχειριστω εγω αν θα δεχθεί η όχι ραντεβού.. Σε διαβεβαιω.. δεν προκειτε να την "παντρευτω". Ένα ραντεβού θα ζητησω, και Θα την βρητε και αυριο....στην ιδια μηνυμα μαμπα φιλε
Αφου εχει Vip ρε συναδελφε, δεν γινεται, δωσε εσυ με ΠΜ το τηλ και ασε να το διαχειριστω εγω αν θα δεχθεί η όχι ραντεβού.. Σε διαβεβαιω.. δεν προκειτε να την "παντρευτω". Ένα ραντεβού θα ζητησω, και Θα την βρητε και αυριο....
Κιτρινισμενος καιρο
Οποτε παιρνετε τα κοριτσια γιατι άμα αποκατασταθουν αντιος....
χτες ρωταγα για την κυρια , σημερα την ειχα κλησει 2 ωρες για 70€ , στο ΜΑΡΟΥΣΙ αφου της υποσχεθηκα οτι θα γινω μονιμος χορηγος-γκομενος εαν μου αρεσει . Το ραντεβου δεν εγινε γιατι τελικα κατι της ετυχε???? Εχασα μια μερα για να βγαλω ακρη με δαυτη , νομιζω δεν θα ξανααντεξω να προσπαθήσω , παμε παρακατω ..
χτες ρωταγα για την κυρια , σημερα την ειχα κλησει 2 ωρες για 70€ , στο ΜΑΡΟΥΣΙ αφου της υποσχεθηκα οτι θα γινω μονιμος χορηγος-γκομενος εαν μου αρεσει . Το ραντεβου δεν εγινε γιατι τελικα κατι της ετυχε???? Εχασα μια μερα για να βγαλω ακρη με δαυτη , νομιζω δεν θα ξανααντεξω να προσπαθήσω , παμε παρακατω ..
Bλεπω σημερα την sveta στο bill , με ρωταει με ποια εισε , NIKOL απανταω , τουλαχιστον παλι πηρες κοριτσι απο την οικογένεια μου ειπε.Το παλι σημαινει 3 φορες την καθε μια .Συμπερασματα , απο αποψη αποδοσης στο sex LILIA για PSE και Βαλέρια μακραν καλυτερη στο GFE.Απο άποψη εμφανισης , η ΝΙΚΟΛ ειναι η αγαπημένη μου , εχει ενα σωμα και γενικα τετοια αρχοντικη εμφανιση που ομοια της δυσκολα βρισκει καποιος, το δε ντυσιμο , μοντελο και απο μεσα παντα εντελως γυμνη ...Βεβαια απο αποψη σωματος και η Λιλια δεν παει πισω .Οποτε περνετε τα κοριτσια γιατι άμα αποκατασταθουν αντιος....
Το θέμα είναι να γαμιέται καλά φίλε. Αν είναι τίμια και υπομονετική στο κρεβάτι, είναι όλα οκ τότε.Συμφωνώ σε ΟΛΑ συναγωνιστή, για τη Νικόλ συμφωνώ επίσης κλασάτη γκόμενα, απλώς θέλει προσοχή γιατί ξέρει να παίζει το παιχνίδι της σαγήνης πολύ καλά....... Μπορεί να σε σέρνει απο το καπίστρι άνετα!!!