spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δεν θα προλάβεις.για διαβασε το πμ!!!!αχ τι μου κάνεις με έπιασε μια λιγουρα, δεν κρατιέμαι, αντε να την βρω τώρα αυτή, θα πάρω κάνα Duo μου φαίνετε.
δεν θα προλάβεις.για διαβασε το πμ!!!!αχ τι μου κάνεις με έπιασε μια λιγουρα, δεν κρατιέμαι, αντε να την βρω τώρα αυτή, θα πάρω κάνα Duo μου φαίνετε.
Ε πες κατι και σε εμας βρε τυραννε ... ολα με το σταγονομετρο με εχεις εμενα :'( :'(το ξερω μαν....λιαν συντομως ,κριτικη...
ελα τι θες παλι?..αφου πηγες στο rallye....τωρα ψηνεται σουμπαρου.παψε,και διαβασε τις ενημερώσεις.Ε πες κατι και σε εμας βρε τυραννε ... ολα με το σταγονομετρο με εχεις εμενα :'( :'(
jimy ξέχασα, η Ελληνίδα κάνει και πηδημα ενός βιολιού, με 60 αυτό ίσως να σε ενδιαφέρει.Όχι καστανή όχι καστανή, άμα την πάρεις θα σου στείλει φώτο, άμα πεις jimy την τελείωσες την ivanka.
jimy ξέχασα, η Ελληνίδα κάνει και πηδημα ενός βιολιού, με 60 αυτό ίσως να σε ενδιαφέρει.
στα 60 γιουρια, η τριπλέτα φίλες της σβετλανας είναι τοπ αυτο το καιρο, Σιγά μη τη χρυσοποληρωσουμε την ελληινιδα για ενα πηδημα...jimy ξέχασα, η Ελληνίδα κάνει και πηδημα ενός βιολιού, με 60 αυτό ίσως να σε ενδιαφέρει.
Aν θυμαμε καλα Λιλια και Νικολ ειναι στο 70αρι και 80αρι η καθε μια , αλλο αν καμοια φορα τους σκαω και 100αρα η και κατι παραπανω για 2ωρο , εισαι σιγουρος οτι εχεις παρει καποια απ τη 3πλετα στο 60αριστα 60 γιουρια, η τριπλέτα φίλες της σβετλανας είναι τοπ αυτο το καιρο, Σιγά μη τη χρυσοποληρωσουμε την ελληινιδα για ενα πηδημα...
ίσως να μην έχεις άδικο, αλλά εγώ την παίρνω για αλλαγη, αλλά 100 για μια και μισή με anal είναι οκ. Σε άουτ α τα κοριτσια θα δώσεις 80.στα 60 γιουρια, η τριπλέτα φίλες της σβετλανας είναι τοπ αυτο το καιρο, Σιγά μη τη χρυσοποληρωσουμε την ελληινιδα για ενα πηδημα...
Ασε τις αλλες οκει μετα την πρωτη φορα κανουνε και σκοντο κι απο μονες τους , αλλα θες να πεις οτι εχεις παρει και Νικολ με αναλ στο 60αρι και 90λπετο ?? Μηπως τη πετυχες σε black FridayΣβέτ - Βαλέρια - Λίλια - Νικόλ 60 ευρώ/90'
Αυτές οι τιμές είναι χωρις anal. Με anal είναι +20. Είναι γνωστό αυτό.Ασε τις αλλες οκει μετα την πρωτη φορα κανουνε και σκοντο κι απο μονες τους , καλα εσυ εχεις παρει Νικολ με αναλ στο 60αρι και 90λπετο ?? Μηπως τη πετυχες σε black Friday
Σκοντο κάνουν, γιατί μετά την πρώτη φορά μάλλον δεν δίνουν ρεφα για το κονέ στην ιέρεια.. ;)Ασε τις αλλες οκει μετα την πρωτη φορα κανουνε και σκοντο κι απο μονες τους , αλλα θες να πεις οτι εχεις παρει και Νικολ με αναλ στο 60αρι και 90λπετο ?? Μηπως τη πετυχες σε black Friday
Ακομα 27 ειναι;;;..χαχα
Όχι καστανή όχι καστανή, άμα την πάρεις θα σου στείλει φώτο, άμα πεις jimy την τελείωσες την ivanka.
jimy ξέχασα, η Ελληνίδα κάνει και πηδημα ενός βιολιού, με 60 αυτό ίσως να σε ενδιαφέρει.
όλες στο 60αρι παιζουν για μιαμιση ωρα. Η Νικολ ειναι σαν μοντελακι με πολυ καλη συνολικη παρουσια. Δεν την πηρα απο πισω και δεν ξερω αν χρεωνει εξτρα. Παντως απο μονη της μου ζητησε να της βαλω δακτυλο και της αρεσει πολύ όπως και της Βαλέρια. Τη Λιλια που καναμε και αναλ δεν μου ζητησε παραπάνω (μπορει να ετυχε). Την Σβετλανα εχω πολυ καιρο να την παρω και μαλλον δεν θα την ξανατιμησω γιατι αρχισε να το κανει πλεον επαγγελματικα (ντουετα με Στελλα) και εγω προτιμω αματουρ καταστασεις. Σε γενικες γραμμες παντως είναι η αγια τριαδα/τετραδα τα κοριτσια αυτη την εποχη μεχρι να βρουμε κατι καινουργιο. Αυτό με το σκοντο δεν το ηξερα και θα το εχω στα υποψη φιλε μου, πολυ ενδιαφερον!Ασε τις αλλες οκει μετα την πρωτη φορα κανουνε και σκοντο κι απο μονες τους , αλλα θες να πεις οτι εχεις παρει και Νικολ με αναλ στο 60αρι και 90λπετο ?? Μηπως τη πετυχες σε black Friday
who the fuck is Lilia!!!!!όλες στο 60αρι παιζουν για μιαμιση ωρα. Η Νικολ ειναι σαν μοντελακι με πολυ καλη συνολικη παρουσια. Δεν την πηρα απο πισω και δεν ξερω αν χρεωνει εξτρα. Παντως απο μονη της μου ζητησε να της βαλω δακτυλο και της αρεσει πολύ όπως και της Βαλέρια. Τη Λιλια που καναμε και αναλ δεν μου ζητησε παραπάνω (μπορει να ετυχε). Την Σβετλανα εχω πολυ καιρο να την παρω και μαλλον δεν θα την ξανατιμησω γιατι αρχισε να το κανει πλεον επαγγελματικα (ντουετα με Στελλα) και εγω προτιμω αματουρ καταστασεις. Σε γενικες γραμμες παντως είναι η αγια τριαδα/τετραδα τα κοριτσια αυτη την εποχη μεχρι να βρουμε κατι καινουργιο. Αυτό με το σκοντο δεν το ηξερα και θα το εχω στα υποψη φιλε μου, πολυ ενδιαφερον!
60+20 το αναλ.ολες.όλες στο 60αρι παιζουν για μιαμιση ωρα. Η Νικολ ειναι σαν μοντελακι με πολυ καλη συνολικη παρουσια. Δεν την πηρα απο πισω και δεν ξερω αν χρεωνει εξτρα. Παντως απο μονη της μου ζητησε να της βαλω δακτυλο και της αρεσει πολύ όπως και της Βαλέρια. Τη Λιλια που καναμε και αναλ δεν μου ζητησε παραπάνω (μπορει να ετυχε). Την Σβετλανα εχω πολυ καιρο να την παρω και μαλλον δεν θα την ξανατιμησω γιατι αρχισε να το κανει πλεον επαγγελματικα (ντουετα με Στελλα) και εγω προτιμω αματουρ καταστασεις. Σε γενικες γραμμες παντως είναι η αγια τριαδα/τετραδα τα κοριτσια αυτη την εποχη μεχρι να βρουμε κατι καινουργιο. Αυτό με το σκοντο δεν το ηξερα και θα το εχω στα υποψη φιλε μου, πολυ ενδιαφερον!